Hideo Kojima: کنسول PS4 بهترین ماشینی‌ست که غیرممکن را ممکن می‌کند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
HideoKojima.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید دیشب مراسم لانچ کنسول PS4 در کشور ژاپن برگزار شد که تنی چند از سازندگان برجسته از جمله آقای Hideo Kojima نیز در آن حظور داشتند. آقای کوجیما که در حال حاضر مشغول ساخت بازی MGS 5 برای دو کنسول PS4 و X1 می‌باشد در سخنرانی دیشب خود به ستایش بسیار نسبت به سونی پرداخت و عنوان کرد،

کنسول PS4 بهترین دستگاهی‌ـست که می‌تواند چیزهایی که قبلا غیر ممکن‌ بودن را ممکن نماید. وی در ادامه نیز عنوان کرد که بعد از گذشت 8 سال از آمدن کنسول PS3 خوشحال است که سونی بلاخره دستگاهی را به او داد تا بتواند بازی Metal Gear Solid V را خلق نماید.

این در حالی می‌باشد که کوجیما چندی پیش عنوان کرده بود بازی متا گیر 5 در PS4 به صورت 1080 و در X1 با رزولیشن 720 اجرا خواهد شد.

Hideo Kojima Calls PS4 the “Best Machine;” “Will Turn the Impossible Into Possible” | DualShockers

دیگه اینطوری هم نیست، پشت بازی شخصی به اسم Sam Lake ــه و احتمال موفق شدن بازی خیلی بالاست. (واقعاً بازی تحریک کننده ــی هست برای خرید Xbox One)
من که رسما عاشق آلن ویک هستم از بهترین تجربیات کل دوران گیمریم هست و از معدود بازیهایی که بیش از 2.3 بار تمومشون کردم! واسه همین این بازی میتونه عاملی باشه واسه استفاده از ایکس باکس وان رفقا :دی

فقط همچین از استیل و چهره آرتیست بازیش خیلی خوشم نیومده تا حالا که البته خیلی مهم نیست!

دوستان اگه بخاطر فقط QB میخواید XO بگیرید بهتره صبر کنید تا کنسولش کپی خور شه . چون اگه بگیریدو انحصاریای AAA رو سنجش کنید میبینید خیلی از بازیهای ناب رو روی PS4 از دست میدید . منم این بازی رو دوست دارم ولی صبر میکنم تا وقتی کنسولش کپی خور بشه انشا...

حالا دیگه اینقدر از این ps4 تعریف میکنن که حالمون بد بشه!
یه چیزی که خوبه معلومه خوبه نباید هی ازش تعریف کنن! اثر منفی داره!

حالا دیگه اینقدر از این ps4 تعریف میکنن که حالمون بد بشه!
یه چیزی که خوبه معلومه خوبه نباید هی ازش تعریف کنن! اثر منفی داره!
این همه از پلی 3 تعریف شد، اثر منفی که نداشت هیچ، اثر مثبت هم داشت :d از چیز خوب باید تعریف کرد دیگه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or