Hideo Kojima: کنسول PS4 بهترین ماشینی‌ست که غیرممکن را ممکن می‌کند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
HideoKojima.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید دیشب مراسم لانچ کنسول PS4 در کشور ژاپن برگزار شد که تنی چند از سازندگان برجسته از جمله آقای Hideo Kojima نیز در آن حظور داشتند. آقای کوجیما که در حال حاضر مشغول ساخت بازی MGS 5 برای دو کنسول PS4 و X1 می‌باشد در سخنرانی دیشب خود به ستایش بسیار نسبت به سونی پرداخت و عنوان کرد،

کنسول PS4 بهترین دستگاهی‌ـست که می‌تواند چیزهایی که قبلا غیر ممکن‌ بودن را ممکن نماید. وی در ادامه نیز عنوان کرد که بعد از گذشت 8 سال از آمدن کنسول PS3 خوشحال است که سونی بلاخره دستگاهی را به او داد تا بتواند بازی Metal Gear Solid V را خلق نماید.

این در حالی می‌باشد که کوجیما چندی پیش عنوان کرده بود بازی متا گیر 5 در PS4 به صورت 1080 و در X1 با رزولیشن 720 اجرا خواهد شد.

Hideo Kojima Calls PS4 the “Best Machine;” “Will Turn the Impossible Into Possible” | DualShockers

اين كوجيما خير سرش از جنگ هاي كنسولي خسته شده بود :d.

کوجیما فکر کرده بود با خودش کنسولی که قرار بود ابتدا با نام Xbox 720 عرضه بشه قراره انقلاب گرافیکی به پا کنه و همین طور مانند نسل هفتم سونی رو از نظر فروش عقب بندازه اما این چنین نشد دست کم تا به این لحظه...

واسه همین دوباره داره از برندی که مدتها حامیش بود دوباره طرفداری میکنه...این نشون میده هر سمتی که فروش و قدرت باشه سازنده هم به اون سمت میره...

MGS رو Xbox فن بیس آنچنانی ای نداره.چه بیاد رو Xbox چه نیاد،چه 720P باشه چه 1080P باشه،زیاد تفاوتی نداره.حداقل برای من که اینطوریه.

آقا چی می گی همه ی کسایی که اینجا 360 یا One دارن قطعا اگه یه بازی هم بخوان بگیرن، قطعا انتخاب اولشون MGS ـــه

گفتم که واسه من اینطوریه.نسل قبل MGS4 که رو X360 نیومد آب از آب تکون نخورد و با Conviction جبران شد.این نسل هم حداقل برای من مهم نیست بود و نبودش.

آخرین ویرایش:
MGS رو Xbox فن بیس آنچنانی ای نداره.چه بیاد رو Xbox چه نیاد،چه 720P باشه چه 1080P باشه،زیاد تفاوتی نداره.حداقل برای من که اینطوریه.

آقا چی می گی:دی همه ی کسایی که اینجا 360 یا One دارن قطعا اگه یه بازی هم بخوان بگیرن، قطعا انتخاب اولشون MGS ـــه :دی
==============================================
حالا زیاد هم به این موضوع بی ربط نیست و امیدوارم کسی به حساب ترول و این حرفا نیاد جو الکی بده ( که قطعا بر عکسش میشه.)
الان قیمت دو کنسول رو چک می کردم، One فقط 200 تومان از 4 بیشتره و به استناد اینکه کینکت هم توش هست یعنی آن چنان قیمتش بیشتر نیست که یه زمانی 100 دلار بیشتر بودنش شده بود پیراهن عثمان.
کلا به نظر میاد ترید خوبی باشه، که با 200 تومان بیشتر دادن هم یه کنسول نسل فعلی رو میگیریم و هم کینکت. البته این طور که به نظر میاد بازم قیمتا باید بیاد پایین. مخصوصا تو PS4 تا 1600 هم جا داره. البته بعد از عید.

پ.ن: البته استغفرالله ربی. PS4 باشه آدم بره One بگیره:دی

پس با این تحلیل حماسی شما میشه نتیجه بگیریم مسوولان مایکروسافت بسیار کوته فکر بودن که این اقا رو اوردن تو کنفرانسشون :thinking:

گفتم که واسه من اینطوریه.نسل قبل MGS4 که رو X360 نیومد آب از آب تکون نخورد و با Conviction جبران شد.این نسل هم حداقل برای من مهم نیست بود و نبودش.
نوع جدیدی از ترولینگ رو مشاهده می کنیم آیا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or