Hideo Kojima: بازی Killzone: Shadow Fall بسیار سنتی و مرسوم دیده می‌شود!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

killzone-shadow-fall-playstation-4.jpg

درود.

در معارفه کنسول Playstation 4 شرکت سونی، چیزی که بیش از پیش به چشم می‌خورد نمایش بازی Killzone: Shadow Fall بود. این عنوان جدید که استودیو Guerrilla در حال ساخت آن می‌باشد، بسیار مورد توجه از طرفداران قرار گرفت. حال که وارد نسل بعد کنسول ها شدیم، سوای جنبه‌های گرافیکی و غیره، آیابخش داستان سرایی بازی‌ها نیز تغییر میابد(؟) آیا در نسل بعد شاهد دگرگونی این بخش مهم در بازی‌ها خواهیم بود(؟) در همین راستا آقای Hideo Kojima مرد خلاق دنیای گیم، پیرامون این مطالب، سخنانی را به مجله EDGE در مورد داستان سرایی و بازی Killzone اذعان داشت که به شرح زیر است.

"به شخصه فکر می‌کنم این بستگی به سازندگان بازی دارد، به طور مثال بازی Killzone بسیار سنتی و مرسوم دیده می‌شود و احتمالا تغییر زیادی هم نخواهد داشت. و فکر می‌کنم این بازی شبیه چیزهایی که قبلا دیده‌ایم می‌باشد. ولی اگر سازندگان بتوانند هوشمندانه عمل کنند و در بخش جنبه‌های اجتماعی بازی مطلع باشند و آن را در بخش داستانی بازی به کار گیرند آن وقت ما شاهد اتفاقات بسیار جالبی خواهیم بود. فکر می‌کنم حدااقل کار کی می‌توان در مورد نسل بعد انجام داد بخش داستان سرایی باشد."

هر چند که هنوز اطلاعات کاملی از Killzone: Shadow Fall بیرون درز نکرده است لی کوجیما نظراتش در مورد نسل بعد و این بازی چنین بود!

playeressence

ای بابا کل بازی به تم تاریک و سنگینشه اونوقت تمش شنگول بشه که دیگه کیلزون نمشه

منم منظورم همون تم مخوف تاریک سنگین شماره های قبله ! حداقل لانچ کنسول یه چند تا بازی دندون گیر باشه ! شاید هم کوجیما هم یه حرکتی زد این mgs5 داد تا مدت ها سرگرم میمونیم !

آقا یکی در مورد این Rico یه توضیحی میده ؟! :دی رسماً هر جایی میرم ملت جوری به Rico فحش میدن که به نظر میرسه منفورترین کاراکتر مثبت تاریخ باشه ! این بنده خدا توی KZ چیکار میکنه که انقدر دشمن داره ؟! :دی

طرف از این ادمای از خود راضی بود و این مشکل به خوبی از قیافه اش معلوم بود.کلا همکاری تیمی در این احمق وجود نداشت.تو killzone 2 با سرپیچی از نظر "sev" و یه حرکت ناشیانه باعث کشته شدن garza _یکی از هم تیمی ها ) میشه ولی جالبه بعدش خودشو مقصر نمیدونه.اخر داستان هم , در جایی که به scolar visari میرسیم دوباره با یه حرکت ناشیانه باعث کشته شدن scolar visari میشه.جالبه اینبار هم قیافه حق به جانب میگیره.البته در کل بازی انواع و اقسام فحش و دری وری های ناموسی و غیر اخلاقی از دهن نجسش بیرون میاد.همیشه هم طوری نگات میکنه انگار تو جنایتی کردی و این خبر داره.:d
تو شماره سوم اوضاع تا حدی بهتر میشه چون از همون اوایل بازی راهشو از شخصیت اصلی جدا میکنه و از شرش خلاص میشیم اما اواسط بازی برمیگرده.هر چند که چندبار جون شخصیت اصلی رو نجات میده و کارهای بزرگی در راستای ماموریت ها انجام میده اما بازهم در حد همون شخصیت منفور شماره قبل باقی میمونه.
در تمام طول بازی خدا خدا میکردم هلگاست ها یه تیری به مخ پوکش بزنن و سقطش کنن تا از داستان حذف بشه.ولی این اتفاق نیافتاد:(
در کل همراه خوبی نبود.نه شوخ طبع بود.نه با ادب.نه شخصیت جالبی داشت.البته یه ذره معرفت در اعماق وجودش دست و پا میزد.کلا بود و نبودش فرقی نمی کرد.چه بسا وقتی نبود بازی بهتر هم میشد.

کافیه؟:d

اینقدر کیلزون مخصوصا شماره سومش خوب بود که ایرادی تو بازیش نمیبینم ... شماره چهارم هم کولاک خواهد بود.
Another jaw dropping title ,better than garbage COD

آقا یکی در مورد این Rico یه توضیحی میده ؟! :دی رسماً هر جایی میرم ملت جوری به Rico فحش میدن که به نظر میرسه منفورترین کاراکتر مثبت تاریخ باشه ! این بنده خدا توی KZ چیکار میکنه که انقدر دشمن داره ؟! :دی

اتفاقاً تا جایی که یادمه خیلی از طرفدارهای بازی از داستان و مخصوصاً روایت داستانی KZ3 به شدت ایراد میگرفتن و این موضوع رو جزو بزرگ ترین مشکلات بازی میدونستن ! :دی

آریا این Rico کلا شخصیت مثبت داستان نیست هرکی که بگه گروه ISA ها مثبت این ماجرا هستن فقط داره خودش رو گول میزنه
اتفاقا شخصیت منفی این بازی همین Rico هستش که با گرفتن قیافه حق به جانب میشه برای بعضی ها شخصیت مثبت داستان وگرنه منفورترین کاراکتر کل بازی هستش کسی که انقدر احمقه که وقی خودش کرنل ویزاری رو دستگیر کرد کشتش بعد تو قسمت سوم ناراحت بود که از اسرای خودشون توسط هلگاس ها کشته شدن یا روشون آزمایش می شد میخواست به خاطر همین همه رو بکشه.

این بازی کلا تم سیاه یا سفید نداره یعنی هر دو طرف ماجرا سیاه کامل یا سفید کامل نیستن بیشتر خاکستری هستن روبه سیاه که هر کدام میگه اون یکی سیاه هستش .

حالا این Rico نمونه یک احمق به تمام معنا هستش که مثل بعضی از سرباز ها که فقط به فکر کشتن یا کشته شدن هستن اصلا فکر نمیکنه که جنگ یک بخش های دیگه ای هم داره مثل مردم بیگناه یا اسرا یا حتی کشته شدن افراد خودی یا استراتژی و.... فقط به فکر کشتن بقیه هستن .

مورد بعدی اینکه اصلا بازی KZ اصلا قهرمان نداره هرکسی به نوبه خودش قهرمان خودش و مردم خودش هستش این SEV هم بیشتر مثل یک شخصیت میانجی رو بازی میکنه که روایات داستان رو به شما نشون میده که هر کسی امکان داره در اون موقعیت ها گیر کنه و بخواد برای زنده موندن تلاش کنه

همین SEV کلا امادگی این رو هم در شخصیتی که داره برگرده و به گروه هلگاس ها بپیونده رو در خودش نشون داده .

برعکس خیلی ها که میگن بازی داستان نداره بر عکس داستان داره فقط روایت خوبی از اون نمیشه اگه گوریلا رو ول کنی میتونه بالای 1000 تا KZ بسازه به خاطر اینکه داستان اصلی به یک نفر یا دو نفر یا یک شخصیت خوب منتهی نمیشه بر عکس یه بازی مثل HALO که بازی بر مبنای شخصیت قهرمان داستان میچرخه در این بازی یه همچین شخصیت کلدی وجود نداره ..... .

منم منظورم همون تم مخوف تاریک سنگین شماره های قبله ! حداقل لانچ کنسول یه چند تا بازی دندون گیر باشه ! شاید هم کوجیما هم یه حرکتی زد این mgs5 داد تا مدت ها سرگرم میمونیم !
خب اون شهری که نشون داد شهر اصلی بازی هست که شماره یک بازی هم تو اون بوده الان مشکل چیه؟؟؟

تریلر هم ببینین میفهمین شهر دو منطقه هست که یه منطقش شنگوله اون یکی که هلگانا میشینن خیلی هم خفنه

یه مرحله از بازی اونجا بوده دلیل نمیشه که همش تو اون یه تیکه بازی کنن

از لحاظ داستان سرایی کوجیما در مورد فیلم های هالیوودی و رمان های معروفم می تونه نظر بده !
چون در این مورد فکر نکنم داشته باشیم در دنیای بازی !
و واقعاً هم چه خوب میشد مثلاً داستان KZ رو کوجیما می نوشت !:d

اون موقع که سونی اینو رو کرد تو برنامش, من از همون اول گفتم که یه قرون نمی ارزه این شدوفال
آخه اصلا جز گرافیک بالاتر ( که شرط میبندم رزولوشنش فقط بالاتره نسبت به 3 ) هیچ چیزه برتری نسبت به 3 نداشت! تو هوا, رو زمین, تو کاور انیمیشن خشاب عوض کردنش یکی بود حداقل می اومدن یه خلاقیت هرچند کوچیک نشون میدادن بعد اونوخ دوستان جوگیر همش هم میگن سونی ترکوند و اینا
باز خوبه حداقل این کوجیما یه مقدار حرف منو تائید کرد!

اون موقع که سونی اینو رو کرد تو برنامش, من از همون اول گفتم که یه قرون نمی ارزه این شدوفال
آخه اصلا جز گرافیک بالاتر ( که شرط میبندم رزولوشنش فقط بالاتره نسبت به 3 ) هیچ چیزه برتری نسبت به 3 نداشت! تو هوا, رو زمین, تو کاور انیمیشن خشاب عوض کردنش یکی بود حداقل می اومدن یه خلاقیت هرچند کوچیک نشون میدادن بعد اونوخ دوستان جوگیر همش هم میگن سونی ترکوند و اینا

کجای دنیا میان یک سری بازی رو انقدر تغییر درش ایجاد میکنن حتی خود کوجیما هم تو سری بازی هاش انقدر تغییر ایجاد نکرده تازه از شماره 2 به 3 کلی تغییر داشت بازی که خیلی ها با شماره 3 حال نکردن اون وقت بیاد بهترین بخش های بازی رو تغییر بده که چی بشه ؟ .

بعدشم نقطه قوت بازی همین بخش گیم پلی بازی هستش که هیچ کس ازش ایراد نمیگیره همه با روایت داستان بازی مشکل دارن اون وقت شما تیشه ورداشتی میزنی به ریشه ؟

البته تقریبا اکثر شوتر های اینطوری شدن ، ولی خوب قطعا هر کدوم توجه بیشتری به این قسمت داشته باشن ، بنظرم بازیشون و کلا شوتر ها جذابتر میشن .

شما تو چیزی که بهتون ربط نداره دخالت نکن و نمیخواد در مورد باقی بازیها نظر بدی بازی خودتو بساز سازندگان killzoneخیلی بهتر از شما میدونن چیکار کنن

خوبه یه اتفاقی افتاد که شما مجبور بشی کامنت بزاری سروش جون :دی.
FPS توی اون سبک (Military | Sci-Fi) جای برای توسعه نداره. مثلا چیکار کنن که Generic نباشه بنظر شما؟ :دی.

کجای دنیا میان یک سری بازی رو انقدر تغییر درش ایجاد میکنن حتی خود کوجیما هم تو سری بازی هاش انقدر تغییر ایجاد نکرده تازه از شماره 2 به 3 کلی تغییر داشت بازی که خیلی ها با شماره 3 حال نکردن اون وقت بیاد بهترین بخش های بازی رو تغییر بده که چی بشه ؟ .

بعدشم نقطه قوت بازی همین بخش گیم پلی بازی هستش که هیچ کس ازش ایراد نمیگیره همه با روایت داستان بازی مشکل دارن اون وقت شما تیشه ورداشتی میزنی به ریشه ؟

بعله, مستفض شدیم واقعن!
شما پست من رو بازم بخون
دِ آخه عزیز من من مگه دنبال به وجود اومدن انقلاب تو بازیم؟ انگار من گفتم FPS رو چرا نکردن TPS !!
خوبه که برای مثال MGS رو گفتی, انیمیشن های چندتا از شماره هاش مثل هم بود؟ این کیلزون از شماره اولش تا همین شدو فال یه انیمیشن برای تعویض خشاب داره
مشکل من با این بازی از شماره دومش به وجود اومد که عملا سازنده هاش احمق فرض کردن ملت رو فقط به خاطر اینکه تا حدی بتونن ادعایی که داشتن رو عملی کنن اگر هم این حرفم رو چرت میدونی 2و3 رو با دقت بازی کن متوجه میشی چی میگم.
اصلن همین ناتی داگ, همون کرش بندیکوت یا اصلن آنچارتد هر شمارشون جذابیت خودشون رو داشتن مگه کُن فَیَکُن کردن بازی رو؟ نه خیر تو یه سریال یه تغییر هرچند کوچیک لازمه چون باید از یکنواختیش جلوگیری بشه من هم میگم این عملن همون 3 هست فقط ظاهرش عوض شده, باز 3ـش حداقل یه جت پک رو نشون دادن اون اول دل آدم رو خوش کردن این هیچیز جدیدی نشون نداد تا الان البته
بابا اصلن میومدن عملکرد دکمه ی شِر رو تو بازی نشون میدادن :d در این حد هم من قانع بودم به قرعان

شما تو چیزی که بهتون ربط نداره دخالت نکن و نمیخواد در مورد باقی بازیها نظر بدی بازی خودتو بساز سازندگان killzoneخیلی بهتر از شما میدونن چیکار کنن​

به همین خاطره که Killzone هر موقع عرضه میشه جوایز و گوتی هارو درو میکنه:|؟تنها شماره کیلزون که قابلیت گذاشتن لقب "عالی" رو داره شماره دوم هست که واقعا عنوان خیلی خوبی بود.شماره اول و سوم به هیچ عنوان در حد شماره دوم نبودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or