Hideo Kojima: بازی Killzone: Shadow Fall بسیار سنتی و مرسوم دیده می‌شود!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

killzone-shadow-fall-playstation-4.jpg

درود.

در معارفه کنسول Playstation 4 شرکت سونی، چیزی که بیش از پیش به چشم می‌خورد نمایش بازی Killzone: Shadow Fall بود. این عنوان جدید که استودیو Guerrilla در حال ساخت آن می‌باشد، بسیار مورد توجه از طرفداران قرار گرفت. حال که وارد نسل بعد کنسول ها شدیم، سوای جنبه‌های گرافیکی و غیره، آیابخش داستان سرایی بازی‌ها نیز تغییر میابد(؟) آیا در نسل بعد شاهد دگرگونی این بخش مهم در بازی‌ها خواهیم بود(؟) در همین راستا آقای Hideo Kojima مرد خلاق دنیای گیم، پیرامون این مطالب، سخنانی را به مجله EDGE در مورد داستان سرایی و بازی Killzone اذعان داشت که به شرح زیر است.

"به شخصه فکر می‌کنم این بستگی به سازندگان بازی دارد، به طور مثال بازی Killzone بسیار سنتی و مرسوم دیده می‌شود و احتمالا تغییر زیادی هم نخواهد داشت. و فکر می‌کنم این بازی شبیه چیزهایی که قبلا دیده‌ایم می‌باشد. ولی اگر سازندگان بتوانند هوشمندانه عمل کنند و در بخش جنبه‌های اجتماعی بازی مطلع باشند و آن را در بخش داستانی بازی به کار گیرند آن وقت ما شاهد اتفاقات بسیار جالبی خواهیم بود. فکر می‌کنم حدااقل کار کی می‌توان در مورد نسل بعد انجام داد بخش داستان سرایی باشد."

هر چند که هنوز اطلاعات کاملی از Killzone: Shadow Fall بیرون درز نکرده است لی کوجیما نظراتش در مورد نسل بعد و این بازی چنین بود!

playeressence

کوجیماهرچی بگه درسته (الان بعضیا داغ میکنن و دعوا راه میندازن :d)

اما از پارسال تا الان کوجیما خیلی قفلی زده رو این بخش اجتماعی کردن و این حرفا

چون تمام صحبتاش شده اجتماعی کردن

امیدوارم تو این شماره یه فکری به حال داستان و مخصوصا نحوه روایتش بکنن.بعد از اون هم باید یه فکر اساسی به حال شخصیت های درب و داغون و درپیتش کنن.

امیدوارم تو این شماره یه فکری به حال داستان و مخصوصا نحوه روایتش بکنن.بعد از اون هم باید یه فکر اساسی به حال شخصیت های درب و داغون و درپیتش کنن.

قبول دارم داستتان بازی داغونه ولی کجای شخصیتاش بد و درپیتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:)

بیچاره اون کسایی که هم سوپر فن سونی و کیلزون هستن هم سوپر فن کوجیما!!! :d الان نمیدونن باید چی بگن. قبلا ما از داستان و روایتش ایراد میگرفتیم با شاتگان میومدن سراغمون. الان که "استاد!!" همین رو میگه نمیدونم چی کار قراره بکنن :d
ولی حالا که زمان روایت داستان رو به آینده نه چندان دور سری قبل بردن امیدوارم یه دستی به داستانش بکشن و چندتا شخصیته به یاد موندنی خلق کنن. من 3 4 بار فقط کیلزون 3 رو بازی کردم اسم شخصیتاش به سرعت از ذهنم پرید!!

کوجیما حرف بدی نزده و این حرفش نشون میده که به سونی و آنچه که درونش میگذره نزدیک هست چون هیچکس هیچ اطلاعاتی از کیلزون نداره هنوز که این امر بیشتر منو خوشحال میکنه تا انتقادش در مورد کیلزون . من که کلا از شوتر جماعت زیاد خوشم نمیاد در مورد کیلزون هم امیدوارم چند تا نوآوری داشته باشه تا از رقیباش عقب نمونه و کوجیما رو دعوت میکنم یه نگاهی هم به کالاف بزنه در مورد نوآوری و مرسوم بودن و ... :دی در کل به نظرم شوتر فقط واسه پول در آوردن هست و زیاد نباید خرجش کرد مگر این که داستان خارق العاده ای داشته باشه . اکتی بهترین کارو میکنه :دی

آخرین ویرایش:
وقتی استاد چیزی را امرمی کنه همه باید اطلاعت کنند و بهش احترام بزارند استاد کوجیما خالق سری بازی های افسانی MGS هست استاد یکی از قدیمی ترین و موفقترین سازنده های بازی در سطح دنیای گیم هست

عاورین خوشم اومد. تیکه ای به سازنده ها انداخته یعنی شما هنوز تو نسل قبل گیر کردین.

ولی کی از کیلزون داستان میخواد! کافیه یدونه از اون ویدئو معروفا (:d) نشون بدن تا گرافیک-لاورها هایپ بشن و با همون بارشونو تا آخر نسل ببندن!

آقا یکی در مورد این Rico یه توضیحی میده ؟! :دی رسماً هر جایی میرم ملت جوری به Rico فحش میدن که به نظر میرسه منفورترین کاراکتر مثبت تاریخ باشه ! این بنده خدا توی KZ چیکار میکنه که انقدر دشمن داره ؟! :دی

بیچاره اون کسایی که هم سوپر فن سونی و کیلزون هستن هم سوپر فن کوجیما!!! :d الان نمیدونن باید چی بگن. قبلا ما از داستان و روایتش ایراد میگرفتیم با شاتگان میومدن سراغمون. الان که "استاد!!" همین رو میگه نمیدونم چی کار قراره بکنن :d
ولی حالا که زمان روایت داستان رو به آینده نه چندان دور سری قبل بردن امیدوارم یه دستی به داستانش بکشن و چندتا شخصیته به یاد موندنی خلق کنن. من 3 4 بار فقط کیلزون 3 رو بازی کردم اسم شخصیتاش به سرعت از ذهنم پرید!!
اتفاقاً تا جایی که یادمه خیلی از طرفدارهای بازی از داستان و مخصوصاً روایت داستانی KZ3 به شدت ایراد میگرفتن و این موضوع رو جزو بزرگ ترین مشکلات بازی میدونستن ! :دی

آقا یکی در مورد این Rico یه توضیحی میده ؟! :دی رسماً هر جایی میرم ملت جوری به Rico فحش میدن که به نظر میرسه منفورترین کاراکتر مثبت تاریخ باشه ! این بنده خدا توی KZ چیکار میکنه که انقدر دشمن داره ؟! :دی

اتفاقاً تا جایی که یادمه خیلی از طرفدارهای بازی از داستان و مخصوصاً روایت داستانی KZ3 به شدت ایراد میگرفتن و این موضوع رو جزو بزرگ ترین مشکلات بازی میدونستن ! :دی
آریا جان خودتم شاهدی که یه سریها هستن که کلا اگه ببینن طرف داره ایراد میگیره میان شدیدا میکوبنش، حالا چه منطقی باشه اون ایراد و انتقاد چه نباشه. خودتم دیگه بعده این چند سال میشناسیشون :d من به اون افراد عاقل جسارت نکردم. منظورم یه سری افراده خاصه :d

کیل زون نیازی به داستانِ خیلی عمیق نداره! هر شوتری ویژگی های خاص خودش رو داره و توسط همون ویژگی ها سنجیده میشه(منفور یا مقبول میشه) از ویژگی های کیل زون یکی اتمسفرِ درخورِ توجه هست و دیگری هلگاست ها! شما هیچ دشمنی رو پیدا نمیکنید که اینقدر

دوست داشتنی بمیره :d . . . شخصیتهای بازی نیز همون طور که دوستان گفتند ماقبل درپیت هستن(kz3) شخصیت اصلی سوای مدل بصری ضعیف، منشِ هیرویی نداشت ، شخصیت مکمل هم به قدری بی اعصاب بود که... ولش کن اصلن)x :d، شخصیتِ مونث هم که >:d< چی بود؟ از تو لپ لپ

در اومده بود آیا؟ :|...یه فکری به حال شخصیت اصلی بکنن+ صحنه های نبرد عظیم تر از گذشته(داریم آیا؟!) = کیل زون نسل بعد

ولی تنها بازیی بود که در حین اجرا شدن دموها،کنسول دچار افت فشار!!! میشد و تا مرز(که چه عرض کنم!) تا خودِ فریز شدن میرفت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or