در معارفه کنسول Playstation 4 شرکت سونی، چیزی که بیش از پیش به چشم میخورد نمایش بازی Killzone: Shadow Fall بود. این عنوان جدید که استودیو Guerrilla در حال ساخت آن میباشد، بسیار مورد توجه از طرفداران قرار گرفت. حال که وارد نسل بعد کنسول ها شدیم، سوای جنبههای گرافیکی و غیره، آیابخش داستان سرایی بازیها نیز تغییر میابد(؟) آیا در نسل بعد شاهد دگرگونی این بخش مهم در بازیها خواهیم بود(؟) در همین راستا آقای Hideo Kojima مرد خلاق دنیای گیم، پیرامون این مطالب، سخنانی را به مجله EDGE در مورد داستان سرایی و بازی Killzone اذعان داشت که به شرح زیر است.
"به شخصه فکر میکنم این بستگی به سازندگان بازی دارد، به طور مثال بازی Killzone بسیار سنتی و مرسوم دیده میشود و احتمالا تغییر زیادی هم نخواهد داشت. و فکر میکنم این بازی شبیه چیزهایی که قبلا دیدهایم میباشد. ولی اگر سازندگان بتوانند هوشمندانه عمل کنند و در بخش جنبههای اجتماعی بازی مطلع باشند و آن را در بخش داستانی بازی به کار گیرند آن وقت ما شاهد اتفاقات بسیار جالبی خواهیم بود. فکر میکنم حدااقل کار کی میتوان در مورد نسل بعد انجام داد بخش داستان سرایی باشد."
هر چند که هنوز اطلاعات کاملی از Killzone: Shadow Fall بیرون درز نکرده است لی کوجیما نظراتش در مورد نسل بعد و این بازی چنین بود!
playeressence