Hideo Kojima اولین تصویر از پروژه جدیدش را منتشر نمود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

96711466772287236164.jpg

همانطور که مطلع هستید Hideo Kojima بر روی چیز جدیدی که مشخص نیست چه می‌تواند باشد برای شرکت کونامی کار می‌کند؛ نام و یا اینکه این پروژه چه می‌توانست باشد مشخص نبود تا به امروز که اقای کوجیما بلاخره پرده از اسرار کار خود برداشت و تصویر جدیدی را از پروژه‌ای که بر روی آن مشغول کار است را ارائه نمود. تصویری که در بالا شاهد هستید ساعاتی پیش در صفحه Twitter ایشون منتشر شده است
با نگاه به این تصاویر می‌بینیم سیستم جدید motion capturing بر روی مانیتور نقش بسته است، عکس‌های کشیده شده دو سرباز به صورت نشسته و ایستاده نشان از این دارد که (احتمالا) این بازی سبکی TPS یا FPS دارد.آیا آقای کوجیما بر روی MGS جدیدی کار می‌کند(؟) یا این پروژه اصلا ربطی به یک بازی ندارد و وی بر روی چیز دیگری مشغول کار است. جواب سوال را با ما در میان بگذارید.

Kojima Tweet

Last edited by a moderator:
الان شما از همین عکسا فهمیدی که گرافیکش پایین نیست و Mgs5 هم نیست ایا؟

من گفتم کی گفته حتما MGS5 هستش شاید یه بازی دیگه باشه و مگه شما استاد کوجیما رو نمی شناسی با fox engien داره این بازی رو می سازه و فکر کنم اون دموی fox engien رو دیده باشین و همه ی بازی های استاد گرافیک های عالی رو داشته

یکی از مهم ترین دلایلی که متال گیر4 خوشم میاد اون حالت نظامی گونه و واقع گرایانه بازی هست.روی تک تک جزییات وسایل و تجهیزات نظامی بازی کلی کار و دقت شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or