Heroes Of The Storm

33676607799821730898.jpg

ناشر : Blizzard Entertainment
سبک : Hero Brawler
تاریخ انتشار : 2nd June 2015

بلیزارد سال گذشته در BlizzCon بازی MOBA خود را با نام Blizzard Dota معرفی کرد ، چند روز پیش این شرکت اعلام کرد که نام بازی از Blizzard Dota به Heroes of the storm تغییر نام پیدا کرد . و صفحه ای مختص به بازی در وبسایت خود راه اندازی کرد .

Blizzard Entertainment: Heroes of the Storm

لیست Hero ها :
Warcraft Heroes
Arthas
Brightwing
Chen
E.T.C
Falstad
Tyrande
Illidan
Malfurion
Lili
Muradin
Stitches
Uther
Gazlowe
Murky
Rehgar
Sylvanas
Thrall
Jaina Proudmoore
Starcraft Heroes
Jim raynor
Abathur
Nova
Tassadar
Kerrrigan
Zeratul
Zagara
sgt hammer
Tychus
Diablo Heroes
Nazeebo
Azmodan
Tyreal
Valla
Butcher
Leoric The skeleton king
Sonia
Diablo
Other Heroes
The Lost Vikings

ویدئو های بازی :
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Cinematic_Trailer_%5B tag22%5D.mp4[/video]
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Gameplay_Sneak_Peek_% 5Btag22%5D.mp4[/video]

تصاویر بازی :

فهرست اعضای بازیسنتر:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]کاربر[/TD]
[TD]Battle.net ID[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Grey Warden[/TD]
[TD]GreyWarden#2415[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AhmadGr[/TD]
[TD]Ahmad#2524[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Damn[/TD]
[TD]raven#24741[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Good Guy Greg[/TD]
[TD]Aryanath#2642[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amin1[/TD]
[TD]FeArLesS#2693[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MrGaga[/TD]
[TD]MrGaga#2690[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ghasede_Del[/TD]
[TD]Ghasedak#2381[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Abdolrahim.T[/TD]
[TD]AbdolrahimT#2462[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]idden]-[[/TD]
[TD]KASRA#2465[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].PARS.[/TD]
[TD]PARS#2171[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]l3est[/TD]
[TD]l3est#2420[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blur[/TD]
[TD]Blur#2611[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slipkboy[/TD]
[TD]Slipkboy#2341[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Vamptacos[/TD]
[TD]vamptacos#2475[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shp[/TD]
[TD] AliShp#2847[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnino[/TD]
[TD]vondelus#2199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lich_king[/TD]
[TD]samanbargi#2643[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]killen[/TD]
[TD]kill3n#2235[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wrath-MaN[/TD]
[TD]kingwrath#2556[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mikelwar[/TD]
[TD]mikelwar#2346[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] msd7372[/TD]
[TD] MSD7372#2289[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ヽ(。_°)ノ[/TD]
[TD]ErgmX#2625[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Khashayar91[/TD]
[TD]KhashayarEm#2966[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] woooo
[/TD]
[TD]woooo639#2344[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahdee

[/TD]
[TD]Mahdi#2211

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bestboyiran

[/TD]
[TD]BlackWolf#2516
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
چند باره که دارم میبینم بعضی از کاربر ها میان اینجا یه چیزهایی می نویسند که آدم واقعا میمونه چی جواب بده ، یه بار تاپیک بخاطر مقایسه با بقیه بازی های Moba بسته شد ، کاری نکنید دوباره ببندند . دوما اینکه بعضی ها میان اینجا میگند بازی حرفه ای نیست و فان ـه ، در جواب شما بازی هر چیزی که هست این مکان برای کسانیه که این بازی رو دوست دارند و با هم یه کامیونیتی رو تشکیل دادند ، شما چه hardcore پلیر باشی که از بازی های شبکه ای پول در میاری و رنک تک رقمی داشته باشی و یا چه اینکه فقط چند ساعت بازی کرده باشی، نظر شخصی شما به هیچ درد این کامیونیتی نمی خوره ، و برای هیچ کسی مهم نیست . تنها زمانی حضور شما اینجا با ارزشه که در این کامیونیتی مشترک باشی ، به بقیه کمک کنید ، مطالب مفید قرار بدید، ساده بگم ، خیرتون به بقیه برسه .

Every man has a right to his own opinion, but no man has a right to be wrong in his facts

چند باره که دارم میبینم بعضی از کاربر ها میان اینجا یه چیزهایی می نویسند که آدم واقعا میمونه چی جواب بده ، یه بار تاپیک بخاطر مقایسه با بقیه بازی های Moba بسته شد ، کاری نکنید دوباره ببندند . دوما اینکه بعضی ها میان اینجا میگند بازی حرفه ای نیست و فان ـه ، در جواب شما بازی هر چیزی که هست این مکان برای کسانیه که این بازی رو دوست دارند و با هم یه کامیونیتی رو تشکیل دادند ، شما چه hardcore پلیر باشی که از بازی های شبکه ای پول در میاری و رنک تک رقمی داشته باشی و یا چه اینکه فقط چند ساعت بازی کرده باشی، نظر شخصی شما به هیچ درد این کامیونیتی نمی خوره ، و برای هیچ کسی مهم نیست . تنها زمانی حضور شما اینجا با ارزشه که در این کامیونیتی مشترک باشی ، به بقیه کمک کنید ، مطالب مفید قرار بدید، ساده بگم ، خیرتون به بقیه برسه .

Every man has a right to his own opinion, but no man has a right to be wrong in his facts

دقیقا درسته
منم دارم همین کارو میکنم مثل پستم که شماره #947 و چند پست قبله...

آخرین ویرایش:

ناموسن لول ! تمام چیزایی که من گفتم عین حقیقته, اگرم نظر من برا کسی مهم نیست دلیلی نداره بیاید اینجا و ادا حرفه ای ها رو در بیارین.
1 بار گفتم بازم میگم اینا نظرات شخصیه من از بازیه برای اونایی که هنوز بازی رو دانلود نکردن. کسایی هم که مثه شما به بازی عشق میورزند دلیلی نداره بیان اینجا و جواب منو بدن! این همه شما خوبیهای بازی و گفتین منم بدیهاشو گفتم!
من خودمم دلم نمیخواد تاپیک بسته شه, ولی وقتی دوستتون داره میگه لول و هاتس از دوتا سخت تره به اونایی که پلیرن بر میخوره

- - -ویرایش - - -

کسی میدونه چرا گلدای دیلی کویست رو به من نمیده ؟؟؟؟؟؟:-s

- - -ویرایش - - -

کسی میدونه چرا گلدای دیلی کویست رو به من نمیده ؟؟؟؟؟؟:-s[/QUOTE]

اگه اخر بازی نشون نمیده گلد رو مثلا قرار بوده 8 تا بازی بری و احر بازی 8 که اطلاعات رو نشون میده مثلا نزده برات 830 گلد اون چیزی نیس مهم نیس
خاستی ببینی بهت گلد داده یا نه
قبل از بازی 8 ام گلدتو چک کن مثلا 1000 تا داری
بعد بازی چک کنن ببین شده 1800 یا شده 1030
اگه 1800 بود که هیچی درسته و گلد رو داده اگه 1030 بود یه تیکت بزن به بلیزارد

آخرین ویرایش:
ناموسن لول ! تمام چیزایی که من گفتم عین حقیقته, اگرم نظر من برا کسی مهم نیست دلیلی نداره بیاید اینجا و ادا حرفه ای ها رو در بیارین.
1 بار گفتم بازم میگم اینا نظرات شخصیه من از بازیه برای اونایی که هنوز بازی رو دانلود نکردن. کسایی هم که مثه شما به بازی عشق میورزند دلیلی نداره بیان اینجا و جواب منو بدن! این همه شما خوبیهای بازی و گفتین منم بدیهاشو گفتم!
من خودمم دلم نمیخواد تاپیک بسته شه, ولی وقتی دوستتون داره میگه لول و هاتس از دوتا سخت تره به اونایی که پلیرن بر میخوره

من اصلا کاری ندارم که بازی خوب هست یا نه، هر وقتی یه بازی انجام میده یا از بازی خوشش میاد یا نمیاد. توی همین سایت های نقد بازی، منتقد های باتجربه ای هستند که یا از بازی به به و چه چه می کنند و یا بازی رو می کوبونند، همه هم ماشالله دسترسی دارند که برن این نقد هارو بخونند و تصمیم گیری کنند ، که آیا بازی رو دانلود کنند یا نه .
حالا شما از این بازی خوشت نیومده و اومدی دقیقا جایی که طرفداران بازی جمع شدند و اتمسفر رو با نظر نظر منفیت خراب می کنی و انتظار داری هیچ کسی هیچی بهت نگه .

پ ن :نمی دونم چند نفر از طرفدار های heroes تاپیک این پست رو می خونند ولی اگه واقعا دوست دارید جو تاپیک مثل بقیه تاپیک هایی که خودتون آگاهید خراب نشه ، از این به بعد جواب پست های مقایسه ای رو ندید و فقط اونارو گزارش کنید ، تا توسط مدیریت حذف بشوند .

illidan عجب هیرویه ولی لامصب 1 هیلر خصوصی میخاد که فقط به این هیل بده طرف

- - -ویرایش - - -

بعد جایه این مسخره بازی ها بیاین یه 4 6 8 10 نفری جمع شیم بریم لابی بزنیم با هم بازی کنیم خیلی فاز میده

آخرین ویرایش:
f9BnSBglkfv7.878x0.Z-Z96KYq.jpg

خب یه خبر خوب بذارم کلا روحتون شاااااد شده :d
از میشنوین از همین الان بچسبین به بازی اگه واقعا اگه خوشتون میاد چرا که بلیزارد تو یه خبر خیلییییییی یهویییییییی:d تاریخ اتشار بازی و اعلام کرد
طبق اون چیزی که فهمیدم قراره public beta بازی تو 30 اردیبهشت عرضه بشه خود بازی هم تو 12 خرداد به صورت رسمی منتشر میشه

اینم منبععععععععع;) حوصله ترجمه ندارم دیگه خودتون بخونین :d

منبعععععععععع:d
Heroes of the Storm open beta launches next month - PC Gamer

من نمیدونم چرا کسایی که از بازی بدشون میاد اصن میان اینجا؟؟ بدت میاد چرا پیگیر بازی هستی؟؟ نیاین دیگه اعصاب دیگران رو هم خورد نکنید . این جا تاپیک بازیه فن بازی ممنوع نیست ولی رژه رفتن رو اعصاب دیگران ممنوعه
)x

من همه پستام که سر این مسحره بازیا بود رو پاک کردمو اصلاح کردم
از کسایی هم که چیزی بهشون گفتم هم معزرت میخام
RoCoCo و Hellstalker
من دلم نمیخاد در تایپک بسته شه برا همین پاک کردم و معزرت هم میخام بخاطر اونا شرمنده
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد از این هر کسی هم اسمی از دوتا یا لول یا هان اینجا بیاره دیگه.........
کسیم نیاد از بازی بد بگه چون نظر کسایی که میخاد بازیو دانلود کنن نسبت به بازی خراب میشه و فک میکنن بازی بدیه
هر کس بخاد بازیو دانلود کنه خودش عقل داره میره یه 3 4 تا سایت میخونه 5 6 تا عکس نگاه میکنه
میره twitch و از اونجا بازیو نگاه میکنه میبینه چه جوریه سبکش و اینا پس برا همین این چیزا لازم نیس

باشد که رستگار شوید :d
----------------------------------------------------------------------------------------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or