Heroes Of The Storm

33676607799821730898.jpg

ناشر : Blizzard Entertainment
سبک : Hero Brawler
تاریخ انتشار : 2nd June 2015

بلیزارد سال گذشته در BlizzCon بازی MOBA خود را با نام Blizzard Dota معرفی کرد ، چند روز پیش این شرکت اعلام کرد که نام بازی از Blizzard Dota به Heroes of the storm تغییر نام پیدا کرد . و صفحه ای مختص به بازی در وبسایت خود راه اندازی کرد .

Blizzard Entertainment: Heroes of the Storm

لیست Hero ها :
Warcraft Heroes
Arthas
Brightwing
Chen
E.T.C
Falstad
Tyrande
Illidan
Malfurion
Lili
Muradin
Stitches
Uther
Gazlowe
Murky
Rehgar
Sylvanas
Thrall
Jaina Proudmoore
Starcraft Heroes
Jim raynor
Abathur
Nova
Tassadar
Kerrrigan
Zeratul
Zagara
sgt hammer
Tychus
Diablo Heroes
Nazeebo
Azmodan
Tyreal
Valla
Butcher
Leoric The skeleton king
Sonia
Diablo
Other Heroes
The Lost Vikings

ویدئو های بازی :
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Cinematic_Trailer_%5B tag22%5D.mp4[/video]
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Gameplay_Sneak_Peek_% 5Btag22%5D.mp4[/video]

تصاویر بازی :

فهرست اعضای بازیسنتر:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]کاربر[/TD]
[TD]Battle.net ID[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Grey Warden[/TD]
[TD]GreyWarden#2415[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AhmadGr[/TD]
[TD]Ahmad#2524[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Damn[/TD]
[TD]raven#24741[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Good Guy Greg[/TD]
[TD]Aryanath#2642[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amin1[/TD]
[TD]FeArLesS#2693[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MrGaga[/TD]
[TD]MrGaga#2690[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ghasede_Del[/TD]
[TD]Ghasedak#2381[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Abdolrahim.T[/TD]
[TD]AbdolrahimT#2462[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]idden]-[[/TD]
[TD]KASRA#2465[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].PARS.[/TD]
[TD]PARS#2171[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]l3est[/TD]
[TD]l3est#2420[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blur[/TD]
[TD]Blur#2611[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slipkboy[/TD]
[TD]Slipkboy#2341[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Vamptacos[/TD]
[TD]vamptacos#2475[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shp[/TD]
[TD] AliShp#2847[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnino[/TD]
[TD]vondelus#2199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lich_king[/TD]
[TD]samanbargi#2643[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]killen[/TD]
[TD]kill3n#2235[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wrath-MaN[/TD]
[TD]kingwrath#2556[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mikelwar[/TD]
[TD]mikelwar#2346[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] msd7372[/TD]
[TD] MSD7372#2289[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ヽ(。_°)ノ[/TD]
[TD]ErgmX#2625[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Khashayar91[/TD]
[TD]KhashayarEm#2966[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] woooo
[/TD]
[TD]woooo639#2344[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahdee

[/TD]
[TD]Mahdi#2211

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bestboyiran

[/TD]
[TD]BlackWolf#2516
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:

LH جز imbalance کردن player ها و به Solo play میل دادن بازی چه کمکی کرده ؟

به نظرم که اصلا اینجوری نیست و اتفاقا کار تیمی رو افزایش میده و ساپورتر های تیم رو مجبور میکنه که برای فارمر یه محیطی رو محیا کنن که بتونه به راحتی فارم کنه.

توی همون DOTA تنها skill ی که پلیر ها نیاز دارند پشت کریپ وایسادن و فارم کردنه ،

این دیگه از اون حرفا بود.

کیل گرفتن اول بازی هم خیلی شاخ غول بشکونن solo kill بگیرن یه Anti hero خودشونو پیدا کنن خفت کنن .

این چیزایی رو که الان خودت گفتی رو خدایی باور داری؟

اون خریدن Gear هم که کلا یه روتین تکراریه .

اتفاقا یکی از مهمترین و هاردکورترین ویژگی دوتا همینه که میتونی ایتم ببندی.
و اصلا هم یه روتین تکراری نیست چون ایتم های که قراره ببندی به خاطر چیزهایی مثل زمان بازی-هیروهای خودی و هیروهای حریف تغییر میکنن!

Heroes داره به MOBA المنت های جدید تزریق می کنه ، میگه بازی باید Teamplay, action , intense, fun باشه ، نه اینکه 20 دقیقه اول بازی کریپ بکشی :|
شکی در این نیست که Blizzard یکی از بهترین استودیوهای بازی سازی هست.
اما داره Element های جدید اضافه میکنه رو اصلا قبول ندارم چون سبک بازی فرق میکنه!!
20 دقیقه اول کریپ زدن؟ (کاری به بازی های پاب ندارم چون اونا هیچ وقت مد نظرم نیستن)
در کل چیزی که من دارم از این بازی تا الان میبینم پی وی پی WoW هست. بزرگترین تفاوتش هم اینه که دوربین از بالا نشون داده میشه.

حذف شدن LH و اشتراک XP و به این خاطرـه که که هیچ هیرویی برای مثال ساپورت به علت نوع نقشی که تو بازی ایفا می کنه از از لحاظ Gold و Level از بقیه عقب نیافته که به راحتی در ابتدای Encounter کشته بشن یا گنک شن .

گفته شده که در این بازی خبری از گلد نیست اگه اشتباه نکنم.
اما داخل دوتا همینجاست که Tricky میشه قضیه و ساپورتر ها رو برای بدست آوردن Gold و XP مجبور میکنه که گنک کنن و با بودن با تیمیشون نه Solo بودن XP و Gold به دست بیارن تازه باید این رو هم در نظر بگیریم که یه ساپورتر هیچ وقت به اندازه یه کری یا تانک به XP و مخصوصا Gold که براشون به سختی به دست میاد نیازی ندارن.

آخرین ویرایش:
گفتم منم یه چیزی بزارم سر صبحی
اول اومده گفته هر چی کارکتر تو بازی های Sc و D3 و WoW هست که داستان و طرفدارهای مخصوص خودش رو داره رو اینجا هم براساس همون چیزی که
اون طرفدار از اون کارکتر انتظار داره رو بیاریم برای مثال:
ارتاس:

ما میخوایم ارتاس رو براساس روایت و افسانه هایی که ازش هست بسازیم.و دوست داریم بازی با این کارکتر سخت و در عین حال قادر به شکست دشمناش باشه
اسپل هیرو:
Summon Sindragosa

Arthas summons a giant, frost-breathing dragon that can sweep across the battlefield.
چیزه خاصی برای ترجمه نیست براحتی هم از عکس معلومه هم از نوشته انگلیسی
Army of the Dead

Arthas calls forth an army of Ghouls to overwhelm enemies.
گفته میتونه ارتشی از غول ها رو ظاهر کنه
چیفتن:

گفته اینم مثل ارتاسه و میتونه خودش رو هیل کنه و با سرعتی شگفت اور تو میدان جنگ اینور و اونور بره
اسپل هیرو:
Stage Dive

ETC can leap anywhere on the Battle Ground, crashing down onto enemies with an epic guitar slide.
میتونه خودش رو پرتاب کنه به سمت دشمن اگه اشتب نکنم درست مثل اسپل 2ه tiny ه ولی اینجا طرف خودش رو پرتاب میکنه
Mosh Pit

ETC rocks out with such intensity that all nearby enemy heroes are forced to dance.
این اسپل هم همه هیروهای دشمن رو به رقص وادار میکنه اینم مثل اسپل 6ه naga تو دوتاست شرمنده مقایسه میکنم فقط میخوام یه ذهنیتی اینجاد بشه
در اخر هم گفته این دو هیرو warrior حساب میشن ولی با این تفاوت که استایل بازی کردن باهاشون فرق داره
Abathur(شرمنده اگه ترجمم درست نیست دوستان اگه جایی اشتب ترجمه شده حتما بگن)
این هیرو در پشت همه ی مبارزه هاست
اسپل هیرو:
Symbiote
گفته میتونه با زدن این اسپل هر جایی که یارای خودی هستن هم از اسپل هاش استفاده کنه(فکر کنم اینم مثل 6هلیکوپتره تو دوتا همراه با اقانیم که میتونه هر جا خواست 6 کنه)
Deep Tunnel
اینم میگه که میتونه هر جا که یارای خودی هستن تلپورت کنه و بره اونجا(اینم مثل 6ه ویسپ)
خب اینجا دیگه بحثی از هیرو نکرده و اومده از چیزای دیگه ی بازی صحبت کرده:
skin:
گفته این کار برای تیم طراحی ما بسیار جالبه و و و و و و ................
Fun With Friends:
کاری کردیم که تمام تمرکزتون به بازی باشه و محل های حساس بازی
زمان استاندارد یک بازی 20دقیقه ی
-نهایت بازیی که بخواد طول بکشه بین 30تا45 دقیقه ی
-ولی اکثر بازی ها بین 15تا20ه
Team Levels
درست مثل حرف هایی که دوستان در پست های قبلی گفتن lvlup طوریه که تیم با هم پیشرفت میکنه
Battle Grounds:

اینم از مپ بازی
و دوباره همون بحث های دوستان که گفتن این بازی با بازی های دوتا و لول فرق داره و این یه سبک جدیدیه
و در ادامه گفته ما میخوایم که:
-کار گروهی باشه
-چالش های جدید برای استفاده از استراتژها و تاکتیک های جدید
-راه های مختلف برای بازی و درست کردن یک گیم پلی متفاوت

بقیش به عهده دوستان اینم لینک:
Heroes of the Storm Panel Recaps at BlizzCon 2013

باو چرا شماها دارین Hots رو با Dota و LoL مقایسه میکنید؟ سبک بازی یه چی دیگست اصلا، مثه این میمونه که gta رو با need for speed مقایسه کنید.
اگه بازی تو سبک Hero Brawler میشناسید، بگید که با اون مقایسه ش کنیم.

ممنون papa22 فقط امیدوارم هر هیرویی بیشتر از 2 تا اسپل داشته باشه.

باو چرا شماها دارین Hots رو با Dota و LoL مقایسه میکنید؟ سبک بازی یه چی دیگست اصلا، مثه این میمونه که gta رو با need for speed مقایسه کنید.
اگه بازی تو سبک Hero Brawler میشناسید، بگید که با اون مقایسه ش کنیم.

ممنون papa22 فقط امیدوارم هر هیرویی بیشتر از 2 تا اسپل داشته باشه.
4تایه بیای همین صفحه رو پایین برای Raynor چهارتا اسپل براش تعریف کرده
ارتاس و چیفتن فعلا فکر کنم 2تا از اسپل هاش رو معرفی کردن
فقط یکی از دوستان که زبانش اوکی بیاد اینا رو ترجمه کنه تقریبا بازی رو گفته چطوریه و چه جاهایی داره
پایین تر هم یه حالتی مثل تلنت رو آورده

این موضوع که برای دانلودش الان باید یه بازی تو حسابمون باشه

مثلا اگه وارکراف 3 رو بگیریم باید فروزن هم بگیریم ؟ باید حتما از خود بیلزاد کی بگیریم ؟

این موضوع که برای دانلودش الان باید یه بازی تو حسابمون باشه

مثلا اگه وارکراف 3 رو بگیریم باید فروزن هم بگیریم ؟ باید حتما از خود بیلزاد کی بگیریم ؟
فکر نکنم چون من الان دارم بازی Hearth of stone رو میگیرم البته کلاینت اش رو از یه جا دیگه گرفتم ولی تو اکانتم رفت بدون هیچ مشکلی

فکر نکنم چون من الان دارم بازی Hearth of stone رو میگیرم البته کلاینت اش رو از یه جا دیگه گرفتم ولی تو اکانتم رفت بدون هیچ مشکلی
یعنی بدون اینکه هیچ بازی داشته باشین اضافه شد؟ یا اون کلاینت اولیه که حجمش پایین رو میگید

یعنی بدون اینکه هیچ بازی داشته باشین اضافه شد؟ یا اون کلاینت اولیه که حجمش پایین رو میگید
اره دیگه دوست عزیز البته هنوز دانلودش نکردم ولی به لیست بازی هایی که میتونم انجام بدم به اکانتم اضافه شده

- - -ویرایش - - -

دوستان بازی کی میاد؟
فکر کنم با این قرطی بازیا و بتا و...........
یکسالی الاف هستیم

مثل اینکه کسی نمیخواد ترجمه کنه گفتم همین یکمی که مونده هم توضیح بدم شکسته مکسته بینیم چی در میاد اخه بدجور رو اعصابم بود:|
King's Crest

در اصل همون base های که گفتن سعی کردیم طوری طراحیش کنیم که تم سنگین و قرون وسطایی داشته باشه که این base از یکسری خونه ها تشکیل شدن:
Tower:

که نیازی به توضیح نیست
Gates:
اینم که همون دروازه ی برای رفت و امد
Healing Wells:
این خونه باعث میشه که مانا و هیل هیرو پر بشه اگه اشتب نکنم همون چشمه هایی ان که داخل عکس هم با یک خطی نشونش دادم درست مثل warcraft نژاد elf که خونه های
گوشت اشون هیل و مانا میداد
Mercenary Camps:
اینا هم کریپ یا همون یونیت های جنگل هستن که 3نوع دارن به ترتیب قدرت فقط اسم میبرم:
این کریپ ها رو میشه capture کرد حالا نمیدونم منطقه رو باید کپ کنی یا نه وقتی کریپ رو بزنی خودش درست بعد از مردن میاد تو تیمت
1.Boss Monsters
2.Knights
3.Siege Giants
مکان های تو بازی که تاثیر بسزایی تو بازی دارن:
Blackheart's Bay
یک کشتی ه دزد دریایی ه و برای استفاده ازش باید:
-باید 10سکه طلا بیارید داخل کشتی(این سکه ها از یونیت های بی طرف که فکر کنم همون یونیت جنگل و هیروهای دشمن دراپ میشن)
این کشتی یکجور توپ خونه محسوب میشه برای زدن base دشمن
Cursed HolloW
یجورایی این فکر کنم فیلم هندی ولی خب میگم 3تا tw تو منطقه به طور تصادفی هست که هر تیمی که زودتر اونا رو کپ کنه کریپ های تیم دشمنراحت تر میخورن و tw های تیم دشمن هم اتک نمیدن البته این تا زمانی ه که اون تیم این 3تا tw رو بتونه تو کپ خودش نگه داره
Haunted Mines
اینم جالبه گفته که معدن داخل بازی خیلی جای ه حساسیه:
هر قهرمانی که وارد معدن بشه میتونه با زدن کریپ های اسکلت یکسری جمجمه جمع کنه و خودشون گفتن که این مکان یکجورایی اولین
جایی هست که درگیری اغاز میشه و از کار تیمی بعدش میگه که تیم ها میتونن یک نفری رو بفرستن تو معدن و دو نفر دیگه فلان کارو بکنن و........
و کلا این معدن برای بیدار کردن یه یونیت خفنه که هر تیمی که 100تا جمجمه جمع کنه اون کریپه رو میتونه داشته باشه حالا بعدش اومده گفته
که هر چی بیشتر جمع کنی قدرتش بیشتره و بعدش هم میگه باید تصمیم بگیرین که بیاین سره این معدن بجنگین یا نه سریع base دشمن رو جمع کنین
بعدش هم میاد راجع به یکسری هیروی دیگه حرف میزنه و بعد راجع به اینکه با بازی کردن و بالا بردن تجربت تو بازی میتونی لول خودتو زیاد کنی و یکسری
تلنت ها برات باز میشن در طول این لول اپ که میتونن تو بازی بهت کمک کنن انیم عکسش:

و اینم عکس یکسری مونت و اسکین هیرو: (مونت رو هم میتونین همون اول بازی داشته باشین سرعت اسپید اش هم هیچ فرقی با هم نداره)

باز هم میگم شرمنده بابت بد ترجمه کردن و......دیدم کسی نمیاد اینا رو بگه گفتم بیام بگم از هیچی بهتره:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or