Heroes Of The Storm

33676607799821730898.jpg

ناشر : Blizzard Entertainment
سبک : Hero Brawler
تاریخ انتشار : 2nd June 2015

بلیزارد سال گذشته در BlizzCon بازی MOBA خود را با نام Blizzard Dota معرفی کرد ، چند روز پیش این شرکت اعلام کرد که نام بازی از Blizzard Dota به Heroes of the storm تغییر نام پیدا کرد . و صفحه ای مختص به بازی در وبسایت خود راه اندازی کرد .

Blizzard Entertainment: Heroes of the Storm

لیست Hero ها :
Warcraft Heroes
Arthas
Brightwing
Chen
E.T.C
Falstad
Tyrande
Illidan
Malfurion
Lili
Muradin
Stitches
Uther
Gazlowe
Murky
Rehgar
Sylvanas
Thrall
Jaina Proudmoore
Starcraft Heroes
Jim raynor
Abathur
Nova
Tassadar
Kerrrigan
Zeratul
Zagara
sgt hammer
Tychus
Diablo Heroes
Nazeebo
Azmodan
Tyreal
Valla
Butcher
Leoric The skeleton king
Sonia
Diablo
Other Heroes
The Lost Vikings

ویدئو های بازی :
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Cinematic_Trailer_%5B tag22%5D.mp4[/video]
[video]fs2.filegir.com/makan.net/Heroes_of_the_Storm%E2%84%A2_Gameplay_Sneak_Peek_% 5Btag22%5D.mp4[/video]

تصاویر بازی :

فهرست اعضای بازیسنتر:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]کاربر[/TD]
[TD]Battle.net ID[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]Grey Warden[/TD]
[TD]GreyWarden#2415[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AhmadGr[/TD]
[TD]Ahmad#2524[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Damn[/TD]
[TD]raven#24741[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Good Guy Greg[/TD]
[TD]Aryanath#2642[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Amin1[/TD]
[TD]FeArLesS#2693[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MrGaga[/TD]
[TD]MrGaga#2690[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ghasede_Del[/TD]
[TD]Ghasedak#2381[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Abdolrahim.T[/TD]
[TD]AbdolrahimT#2462[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]idden]-[[/TD]
[TD]KASRA#2465[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].PARS.[/TD]
[TD]PARS#2171[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]l3est[/TD]
[TD]l3est#2420[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blur[/TD]
[TD]Blur#2611[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slipkboy[/TD]
[TD]Slipkboy#2341[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Vamptacos[/TD]
[TD]vamptacos#2475[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shp[/TD]
[TD] AliShp#2847[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnino[/TD]
[TD]vondelus#2199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lich_king[/TD]
[TD]samanbargi#2643[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]killen[/TD]
[TD]kill3n#2235[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wrath-MaN[/TD]
[TD]kingwrath#2556[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mikelwar[/TD]
[TD]mikelwar#2346[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] msd7372[/TD]
[TD] MSD7372#2289[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ヽ(。_°)ノ[/TD]
[TD]ErgmX#2625[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Khashayar91[/TD]
[TD]KhashayarEm#2966[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] naruto22[/TD]
[TD] milad#2946[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]susha[/TD]
[TD]Chocolate#2586[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] woooo
[/TD]
[TD]woooo639#2344[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mahdee

[/TD]
[TD]Mahdi#2211

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bestboyiran

[/TD]
[TD]BlackWolf#2516
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
از قرار معلوم باگ هم نیست یکی از دوستام الان دان کرد درست بود واسش رفت بازی هم کرد ! عجیبه یوهو برای همه اومد ! :دی

پ.ن: خودمم دانلود کردم درسته :دی

آخرین ویرایش:
آره معلوم نیست چی شده روز عید چینی ها چه دست و دلباز شده :دی
به هزار بدبختی کلید اروپا رو گیر آوردم و واسش اکانت جدید ساختم. حالا رفتم مثه شما چک کردم دیدم توی اکانت اولیم که ایران بود هم اضافه شده!

من 3-4 روز بازی کردم گفتم بیام اینجا نظرمو بگم راجع بازی چون بالاخره یه سری میخوان پول بدن و بازی رو بخرن بد نیست یه سری چیزا رو راجع به بازی بدونن. اول از نکته های مثبتش بگم. مدل سازی و طراحی هیروها خیلی خوبه, یعنی مثلا وقتی Illidan رو نگاه کنی اصن لذت میبری ازش :d گرافیک بازی برای سبک خودش خوبه و مپ طراحی جالب و خوبی داره. منوهای بازی از بقیه ی بازیای بلیزارد خیلی بهتر طراحی شده و اینم میتونه یکی از نقاط مثبتش باشه. :d اما در مورد گیم پلیش باید بگم ایده های خوبی داشتن مثل Trait یا استفاده از کریپای توی فارم برای پوش دادن اما باید بگم توی هیچکدوم از ایده هاشون موفق نبودن و همه ی اینا شدن نقطه ضعفای بازی. برای اینکه بهتر بشه درک کرد قضیه رو مجبور از مثال dota استفاده کنم.
اول از همه اینکه بازی Deny نداره, البته این اصلا مساله ی مهمی نیست چون بازی حتی last hit هم نداره! یعنی شما برای last hit یا deny نیازی به اسکیل نداری چون کلا همچین چیزایی توی بازی وجود نداره که نظر شخصیم اینه که این قضیه واقعا بزرگترین نقطه ضعف بازیه. شما یه جا میمونی کریپا رو اتک میدی حالا مهم نیست lh بزنی یا نزنی در هر حال هم تو هم بقیه ی هم تیمی هات که اونجان xp میگیرن. حالا میرسیم به این قسمت که فقط xp میگیری و چیزی به اسم gold وجود نداره و از اونجایی که gold وجود نداره آیتم هم توی بازی وجود نداره! خب وقتی نه last hit هست نه deny نه gold و نه item نتیجه این میشه که کلا شما هیچ نیازی به اسکیل نداری و یه بچه ی 2 ساله که نمیدونه mouse و keyboard چین هم میتونه وایسه توی lane و اندازه ی شما xp بگیره از کریپا.
نکته ی بعد اینه که blizzard به جای همه ی این مواردی که گفتم اومده از یه سری آپگرید و talent استفاده کرده که به طرز عجیبی بد طراحی شده این قضیه. شما از اول بازی ability ها و اسپل های اصلی رو داری و سر یه لول های خاصی که رسیدی میتونی اینا رو آپگرید کنی و البته ultimate هیروت رو هم بگیری. حالا این سیستم به قدری بد طراحی شده و آپگریدا به قدری ضعیف و به درد نخور طراحی شدن که شاید 90% اوقات هیچ فرقی نکنه شما چه مسیری رو برای لول آپ کردن انخاب میکنی.
مورد بعدی اینه که اکثر هیروها از اول بسته هستن و شما باید پول بدی تا بازشون کنی. البته میشه با بازی کردن و گلد گرفتن آخر هر بازی این هیروها رو باز کرد اما حداقل 1ماه طول میکشه تا 2-3 تا هیرو رو باز کنید. ضمن اینکه هیروها به شدت هر چه تمام تر unbalanced هستن! یعنی یه سری هیروها به شدت ضعیف و اکثر اوقات بدرد نخور و یه سری هیروها به شکل باور نکردنی OP که مشخصا هیروهای پولی توی دسته ی دوم بیشترن! نکته ی بعدی مدت زمان هر گیم هست, هر مپ توی بازیایی که من کردم از 10 دیقه تا 20-25 دیقه طول کشید. تعداد کریپ ها به شدت زیاده, چیزی به اسم deny و lh وجود نداره, چیزی به اسم fortification به اون معنا وجود نداره و شما میتونی از کریپای توی فارم هم برای پوش استفاده کنی و نتیجه این میشه که لین ها سریع پوش میخورن و بازیا بعد از 5-6 دیقه به لیت گیم میرسن و تیمی که فایت ببره یا بهتر پوش بده بازی رو میبره.
اینایی که گفتم چیزایی بود که فعلا تو ذهنم هست از بازی. چون دیدم دوستان باید هزینه کنن برای بتا کی گفتم اینا رو بگم که بدونن. در کل میتونم بگم کسی که چند سال dota یا حتی lol بازی کرده به شدت از بازی کردن HOTS نا امید میشه چون بازی اون فضای رقابتی رو نداره, تا حدی به خاطر بسته بودن هیروها p2w هست, نیازی به اسکیل برای lh نداره, سیستم لول آپش خیلی بد طراحی شده و نبود آیتم توی بازی این طراحی بد رو بیشتر نشون میشده...
اگه بتا کی بازی رو free گرفتین از بلیزارد و بخواین به چشم یه بازی casual و fun بهش نگاه کنین بازی خوبیه. ولی اگه قصد خرید بتا کی رو دارین و دنبال یه بازی رقابتی باشین که توش اسکیل و قدرت تصمیم گیری و در کل تواناییتونو با دیگران مقایسه کنین, از p2w توی بازی اصلی دور باشین, بخواین شما رو درگیر کنه و مکانیزمای گیم پلی درست طراحی شده باشه پیشنهادم اینه که این بازی رو به کل فراموش کنین...
برای یک میلیاردومین بار این بازی نه با LOL نه با DOTA 2 تو یه سبک نیستن که میای واسه خودت نقد مینویسی و مقایسه میکنی این سبکش hero brawler هست یه چیز تو مایه های PVP WOW ( نه دقیقا ، شبیهشه ) اونا MOBA هست . پس طبیعی هست که نه گلد باشه نه فارم نه از این چرت و پرت ها و نه آیتم
بازی تو سبک خودش کامل و بی نقص هست و هیچی کم نداره شما میتونی LOL و DOTA رو مقایسه کنی چون تو یه سبک هستن ولی این با اونا فرق داره ( و شاید یکی از این خوشش نیاد و بگه آسونه دلیل نمیشه که بازی ضعیفه چون تو یه سبک دیگست )

پ.ن : دوباره یه کار نکنید که ناظم مجبور بشه بیاد پست های مقایسه رو پاک کنه

من 3-4 روز بازی کردم گفتم بیام اینجا نظرمو بگم راجع بازی چون بالاخره یه سری میخوان پول بدن و بازی رو بخرن بد نیست یه سری چیزا رو راجع به بازی بدونن. اول از نکته های مثبتش بگم. مدل سازی و طراحی هیروها خیلی خوبه, یعنی مثلا وقتی Illidan رو نگاه کنی اصن لذت میبری ازش :d گرافیک بازی برای سبک خودش خوبه و مپ طراحی جالب و خوبی داره. منوهای بازی از بقیه ی بازیای بلیزارد خیلی بهتر طراحی شده و اینم میتونه یکی از نقاط مثبتش باشه. :d اما در مورد گیم پلیش باید بگم ایده های خوبی داشتن مثل Trait یا استفاده از کریپای توی فارم برای پوش دادن اما باید بگم توی هیچکدوم از ایده هاشون موفق نبودن و همه ی اینا شدن نقطه ضعفای بازی. برای اینکه بهتر بشه درک کرد قضیه رو مجبور از مثال dota استفاده کنم.
اول از همه اینکه بازی Deny نداره, البته این اصلا مساله ی مهمی نیست چون بازی حتی last hit هم نداره! یعنی شما برای last hit یا deny نیازی به اسکیل نداری چون کلا همچین چیزایی توی بازی وجود نداره که نظر شخصیم اینه که این قضیه واقعا بزرگترین نقطه ضعف بازیه. شما یه جا میمونی کریپا رو اتک میدی حالا مهم نیست lh بزنی یا نزنی در هر حال هم تو هم بقیه ی هم تیمی هات که اونجان xp میگیرن. حالا میرسیم به این قسمت که فقط xp میگیری و چیزی به اسم gold وجود نداره و از اونجایی که gold وجود نداره آیتم هم توی بازی وجود نداره! خب وقتی نه last hit هست نه deny نه gold و نه item نتیجه این میشه که کلا شما هیچ نیازی به اسکیل نداری و یه بچه ی 2 ساله که نمیدونه mouse و keyboard چین هم میتونه وایسه توی lane و اندازه ی شما xp بگیره از کریپا.
نکته ی بعد اینه که blizzard به جای همه ی این مواردی که گفتم اومده از یه سری آپگرید و talent استفاده کرده که به طرز عجیبی بد طراحی شده این قضیه. شما از اول بازی ability ها و اسپل های اصلی رو داری و سر یه لول های خاصی که رسیدی میتونی اینا رو آپگرید کنی و البته ultimate هیروت رو هم بگیری. حالا این سیستم به قدری بد طراحی شده و آپگریدا به قدری ضعیف و به درد نخور طراحی شدن که شاید 90% اوقات هیچ فرقی نکنه شما چه مسیری رو برای لول آپ کردن انخاب میکنی.
مورد بعدی اینه که اکثر هیروها از اول بسته هستن و شما باید پول بدی تا بازشون کنی. البته میشه با بازی کردن و گلد گرفتن آخر هر بازی این هیروها رو باز کرد اما حداقل 1ماه طول میکشه تا 2-3 تا هیرو رو باز کنید. ضمن اینکه هیروها به شدت هر چه تمام تر unbalanced هستن! یعنی یه سری هیروها به شدت ضعیف و اکثر اوقات بدرد نخور و یه سری هیروها به شکل باور نکردنی OP که مشخصا هیروهای پولی توی دسته ی دوم بیشترن! نکته ی بعدی مدت زمان هر گیم هست, هر مپ توی بازیایی که من کردم از 10 دیقه تا 20-25 دیقه طول کشید. تعداد کریپ ها به شدت زیاده, چیزی به اسم deny و lh وجود نداره, چیزی به اسم fortification به اون معنا وجود نداره و شما میتونی از کریپای توی فارم هم برای پوش استفاده کنی و نتیجه این میشه که لین ها سریع پوش میخورن و بازیا بعد از 5-6 دیقه به لیت گیم میرسن و تیمی که فایت ببره یا بهتر پوش بده بازی رو میبره.
اینایی که گفتم چیزایی بود که فعلا تو ذهنم هست از بازی. چون دیدم دوستان باید هزینه کنن برای بتا کی گفتم اینا رو بگم که بدونن. در کل میتونم بگم کسی که چند سال dota یا حتی lol بازی کرده به شدت از بازی کردن HOTS نا امید میشه چون بازی اون فضای رقابتی رو نداره, تا حدی به خاطر بسته بودن هیروها p2w هست, نیازی به اسکیل برای lh نداره, سیستم لول آپش خیلی بد طراحی شده و نبود آیتم توی بازی این طراحی بد رو بیشتر نشون میشده...
اگه بتا کی بازی رو free گرفتین از بلیزارد و بخواین به چشم یه بازی casual و fun بهش نگاه کنین بازی خوبیه. ولی اگه قصد خرید بتا کی رو دارین و دنبال یه بازی رقابتی باشین که توش اسکیل و قدرت تصمیم گیری و در کل تواناییتونو با دیگران مقایسه کنین, از p2w توی بازی اصلی دور باشین, بخواین شما رو درگیر کنه و مکانیزمای گیم پلی درست طراحی شده باشه پیشنهادم اینه که این بازی رو به کل فراموش کنین...
من خودم طرفدار LOL هستم!! و اینکه میبینم شما میای دوتا بازی و باهم مقایسه میکنی یکم ناراحت میشم!
معنی نداره آخه. این یه تاپیک جداس. . تا کی فن بازی ؟ از بازی خوشت نیومده؟ خب واسه خودت تو نظر بگیر. نیا تو جمع بگو..
بشدت منتظر این بازی ام. . تاحالا blizzard هربازی داده بیرون واسه من یکی شاهکار بوده. . . اینم همینطور خواهد بود

- - -ویرایش - - -

به منم داده .. اصلا هیچ بازی روی اکونت نیست و فقط همین جوری ساخته بودم :دی
رفت برای دانلود :دی
به من نداده هنوز :|

رسیدم به رنک 20 ولی جررر خوردم :|
از رنک 20 به 1 هم غیر ممکن لا مصب
اصن طوری اینا فایت میدن که پلک بزنی میبینی مردی :|
کی میگه پرو بودن به lh deny?
همینجا زدن اسپلا خدایی سخته اندازه یه نخه باید بزنی به طرف :|
نزنی هم جلو 10 نفر ابروت میره :|
بعده ها هم جلو 100000 نفر که بازیو نگاه میکنن :d

- - -ویرایش - - -

اصلا من یه شباهت بین اینو دوتا با لول نمیبینم :|
تنها شباهتشون اینکه 3 تا لاین داره
که تو یه مپش 2 تا لاین یه ماینه

- - -ویرایش - - -

دقیقا میتونید توی 1 ماه اکانت لول 0 رو بدون خرج کردن یه سنت اگه بازیتون خوب باشه
به لول 40 و 10 تا هیرو که یکیش 10000 گلدی باشه بقیه هم 2000 4000 که بهترین هیرو ها هستنو رنک 1 رسید مث خودم 3 روز دیگه دقیق میشه 1 ماه

یه چیز خیلی جالب دیگه. حالا میشه موقع رفتن به بازی سرورش رو هم انتخاب کرد! با اکانت ایرانیم هم توی سرور امریکا میتونم بازی کنم و هم اروپا! خدایا این بلیزارد چش شد یهو؟ :دی

اینا از نشونه های کم کم اوپن بتا شدنه ینی؟

خب منم 3 دست زدم ... همه نظرشونو گفتن منم بگم دیگه :دی
واقعا بازیش به من حال داد ! ولی هنوز کار داره و میتونه خیلی بهتر بشه چون پتانسیلش رو واقعا داره ... طراحی مپ ها و مود ها خیلی خوبن ... انیمیشن اسپل هاش واقعا خوبن !! خیلی با انیمیشن اسپل ها حال کردم من
تیم فایت ها خیلی شیر تو شیرن و شدید حال دادن به من :دی
ولی به قول دوستان هنوز هیرو ها Balance نیستن بعضیا خیلی قوین بعضیا هم ضعیفن... روی این کار کنه عالی میشه
ضد حال ترین تیکه آیکن اسپل هاست که همه رو بدون تغییر مثلا از وارکرفت واسه 10-12 سال پیش برداشتنش که واقعا امیدوارم تغییر بدن آیکن هارو که بدجور میزنه تو حال
اگه سیستم XP گیری رو با Last Hit کردن قاطی کنن به نظرم خوب میشه (یک فرقی بین کسایی که کار بلدن و نیستن اون اول بازی میوفته) ولی همینجوریشم زیاد بد نیست
در کل بازیه خوبیه و اگه بلیزارد بیشتر کار کنه روش میتونه یک چیز خفن ازش در بیاره :دی

یه چیزی که من خیلی حال میکنم متفاوت بودن مپ‌ها با هم و مهم بودن کمپ‌ها و گرفتنشونه. واقعا تاثیرگذارن و نباید همش به پیش زمینه‌ی دوتا و لول گیمر بودن همش توی همون لاینی که میریم بچسبیم و جُم نخوریم. بعضی وقت‌ها تیم رو به رویی انقدر وحشی بودن که پنج‌تایی از همون اول میومدن توی یه لاین و همون رو میرفتن تا آخر. راحت میباختم. کلاً فرق زیاد داره با MOBA ها و الحق که همون Hero Brawler ـی که بلیزارد بهش داده برازنده است.

آیتم نداشتنش هم به نظرم خوبه، جدیده. دیگه هرچی هست به حرفه‌ای بودن و وارد بودن شخصه توی اینجور بازی‌ها. جالبه.

اگه سیستم XP گیری رو با Last Hit کردن قاطی کنن به نظرم خوب میشه (یک فرقی بین کسایی که کار بلدن و نیستن اون اول بازی میوفته) ولی همینجوریشم زیاد بد نیست

اینجوری می‌شه دوتا ۲ و همون مشکلات دوتا که من لست هیت کنم تو farm نکن بذار من گلد جم کنم من شاخم من آخر بازی می‌زنم تو ساپرتی ،.،،،،

کلا این بازی هدفش بیشتر رو تیم فایت و پوا ش pushدادن لاینِ که عالی‌ هست. البته به نظر منم .ممکن تو بازی تغییراتی زیاد بدن

اوه اوه
من شخصی حال کردم با بازی .
بعد اینکه آقایون این کلا با دوتا داستانش جداست , من کلا سر update های سنگین و زود به زود دوتا نتونستم بازی کنم دیگه ولی گیم پلی این حرف نداره بعد این مگه تو BETA نیست..؟ هنوز تکمیل نشده که .... اضافه میشه بهش 100%.

سلام
پست مقایسه ای ببینم ( بین هر چیزی ) دسترسی ارسال کننده پست بدون اخطار قطع میشه .
-----
پ.ن : تاپیک تا فردا شب قفل میشه که همه این اخطار عمومی رو ببینن وبعد دوباره باز میشه .

خب منم 3 دست زدم ... همه نظرشونو گفتن منم بگم دیگه :دی
واقعا بازیش به من حال داد ! ولی هنوز کار داره و میتونه خیلی بهتر بشه چون پتانسیلش رو واقعا داره ... طراحی مپ ها و مود ها خیلی خوبن ... انیمیشن اسپل هاش واقعا خوبن !! خیلی با انیمیشن اسپل ها حال کردم من
تیم فایت ها خیلی شیر تو شیرن و شدید حال دادن به من :دی
ولی به قول دوستان هنوز هیرو ها Balance نیستن بعضیا خیلی قوین بعضیا هم ضعیفن... روی این کار کنه عالی میشه
ضد حال ترین تیکه آیکن اسپل هاست که همه رو بدون تغییر مثلا از وارکرفت واسه 10-12 سال پیش برداشتنش که واقعا امیدوارم تغییر بدن آیکن هارو که بدجور میزنه تو حال
در کل بازیه خوبیه و اگه بلیزارد بیشتر کار کنه روش میتونه یک چیز خفن ازش در بیاره :دی
اون انیمیشن اسپل هارو که کم کم جایگزین میکنن ( الان که خوبه اون زمانی که تو آلفا بود خیلی افتضاح بود )
در باره ی imbalance ها هم خوده یکی از دستندرکاران بلیزارد پست داده که از قصد اینجوری ساختن بازی رو مثلا nova خیلی دمیج بالایی داره ولی در عوض سه سوت شکار میشه و توی 1v1 حتی از tyrande هم شکست میخوره
کلا این سیاست بازی هست که اینجوری کنن و یه سری دمیج بالا بدن و یه سری heal زیاد و یه سری tank خیلی زیاد (مثله muradin که تقریبا نمیمیره :d)

پ.خ : دوباره کی اومده اینجا مقایسه راه انداخته :|
از ادمین تقاضا دارم با فونت درشت سر در تاپیک بنویسه سبک این بازی MOBA نیست که بیاین مقایسه کنید :|

تنها ایرادی که باعث شد من بازی رو دراپ کنم ، لاقل تو آلفا که امیدوارم حل بشه اینکه هیچ فرقی بین یک Pro و Newbie توی بازی نیست !
کسی که دو روزه امده توی بازی با کسی که داره یک سال بازی می کنه هیچ فرقی نداره ، همونقدر گولد ، اکس پی ، لول ، کیل و ... میگیره.این واقعا" آدم رو اذیت می کنه.در ضمن اینطوری به نظرم پیشرفت توی بازی کند میشه.حتی این لول-آپی که برای هر هیرو به صورت جدا گذاشتن هم میشه همون روزه اول تا جایی که برای باز کردن تلنت های جدید لازمه پیش رفت.تا حالا چند بار شده که توی تیم خودمون یا حتی حریف نوشتن فرست تایم ، فرست تایم ... ولی بازم بازی رو بردن.
خلاصه این قضیه خیلی رو اعصابه.

تنها ایرادی که باعث شد من بازی رو دراپ کنم ، لاقل تو آلفا که امیدوارم حل بشه اینکه هیچ فرقی بین یک Pro و Newbie توی بازی نیست !
کسی که دو روزه امده توی بازی با کسی که داره یک سال بازی می کنه هیچ فرقی نداره ، همونقدر گولد ، اکس پی ، لول ، کیل و ... میگیره.این واقعا" آدم رو اذیت می کنه.در ضمن اینطوری به نظرم پیشرفت توی بازی کند میشه.حتی این لول-آپی که برای هر هیرو به صورت جدا گذاشتن هم میشه همون روزه اول تا جایی که برای باز کردن تلنت های جدید لازمه پیش رفت.تا حالا چند بار شده که توی تیم خودمون یا حتی حریف نوشتن فرست تایم ، فرست تایم ... ولی بازم بازی رو بردن.
خلاصه این قضیه خیلی رو اعصابه.
کی گفته؟
مگه پرو بودن به گلدو ایناس؟
ساپرت که تو اون بازی ها گلد و لول نداش نووب بود دیگه نه؟ کسی هم بازیش نمیکرد
چه ربطی داره
همینکه بتونی اسپل هارو بزنی نشانه پرو بودنه
یه دست illidan پیک کن ببین دووم میاری اصن
ولی کسایی و دیدم که ججججر میدن با illidan
هیچ ربطی نداره به گلد و اینا پرو بودن

_------------------------------------------
لامصب از نظر من بهترین هیرو از همه نظر arthas
تانکه :| دمیجش بالاس :| استان داره :| اسلو داره :| ماناشو ترو تر ریجن میکنه :|خودشو هیل میکنه :| چی نداره :d
همین الانم بازش کردم arthas رو خیلی هیرو شاخیه
11 تا هیرو دارم الان با 3000 تا گلد :d
از من میشنوین وین ریت رنکد رو سر 50% نگه دارین
من وین ریتم رسیده بود به 80% اینا
+13 تا میداد بهم :|
رنکمو از 17 اوردم به 25 تا 50% بشه الان 100-200 تا میده :(حیف باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or