emperor 69 Killer کاربر سایت Mar 25, 2009 #1 این بازی یک بازی اکشن هستش که وقایع اون مربوط به قرون وسطا میشه این بازی قراره سال 2010 برای ps3 , x360 ,pc منتشر بشه و فعلآ فقط همین چندتا ارت ورک از بازی منتشر شده با تشکر از کسری جان بابت اطلاعات بازی بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
این بازی یک بازی اکشن هستش که وقایع اون مربوط به قرون وسطا میشه این بازی قراره سال 2010 برای ps3 , x360 ,pc منتشر بشه و فعلآ فقط همین چندتا ارت ورک از بازی منتشر شده با تشکر از کسری جان بابت اطلاعات بازی بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
emperor 69 Killer کاربر سایت Apr 16, 2009 #2 بازم چندتا ارت ورک جدید از این بازی : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
emperor 69 Killer کاربر سایت Nov 30, 2009 #4 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
emperor 69 Killer کاربر سایت Mar 9, 2010 #8 یه سریاش تکراریه دیگه وقت نداشتم جدا کنم به بزرگی خودتون ببخشید
mroohnikan کاربر سایت Mar 9, 2010 #9 ممنون بابت عکسا من ازین سبکا خیلی خوشم میاد مخصوصا اینکه به نظر گرافیک خیلی خوبی داره خدا کنه چیز جالبی بشه
ممنون بابت عکسا من ازین سبکا خیلی خوشم میاد مخصوصا اینکه به نظر گرافیک خیلی خوبی داره خدا کنه چیز جالبی بشه