بازی تا الان که برای من عالی بوده و مخصوصاً از اونجا که تنها نوع مولتی پلیری که باهاش حال می کنم کوآپ هست احتمالا قفلی جدیدم باشه
بازی هم خیلی وجه تشابه با Deep Rock Galactic داره، از طنز اش گرفته تا مپ های Procedurally Generated با تم ها و ماًموریت های از قبل تعیین شده اش. هسته بازی عالیه و گان پلی خیلی خوبی داره. از Progression تا الان راضی بودم و به نظر میاد راحت میشه مثلاً Premium Battle Pass رو بدون پول خرج کردن و با کمی بازی کردن (تخمین می زنم ۳۰ ساعت) آنلاک کرد. بخش چند نفره و کلا Social اش مشخصه روش حسابی کار شده و تقریباً همه چی داره، Voice Chat و Text Chat و Ping System کامل و Crossplay با قابلیت ایجاد Friend Code. بحث Dungeon Master که دخالت سازنده ها توی درجه سختی بازی هست و کمک کردن کل پلیر ها به آزاد کردن سیاره های مختلف رو هم می پسندم. فقط اگر قابلیت بازی آفلاین هم داشت پرفکت بود از نظر من.
قبل از عرضه هم یکی از نگرانی ها مقدار محتواش بود که الان که بازی می کنم به نظر مناسب هست، ولی خیلی هم پتانسیل اضافه شدن کانتنت داره. مپ و ماًموریت و فکشن های جدید. گفتن به زودی هم Mech به بازی اضافه میشه و مثل این که نسخه اول تانک و کلاً وسایل نقلیه هم داشته.
همونطور هم که قبلاً گفتم بازی برای من راحت بدون نیاز به VPN و DNS با نت مخابرات به سرورها وصل میشه، فقط الان سرورها بعضی اوقات درست کار نمی کنن و مثلاً Quick Play به کلی کار نمیکنه. حجم دانلود بازی هم حدود ۲۰ گیگ روی PC هست که وقتی نصب بشه میشه ۷۰ گیگ. بازی هم از نظر بهینه بودن روی PC خوبه با این که عجیبه FSR،DLSS،Xess نداره و فقط یه Resolution Scale ساده داره که جالب نیست.