Heavy Rain: The Origami Killer

مال من همشون زنده موندن جز اسکات که نورمن انداختش تو همون چیزه که چرخش کرد:دی همشون به خوبی و خوشی رفتن سر خونه زندگشیون. فقط نفهمیدم مدیسون و ایتن رسیدن به هم یا ایتن رفت سمت زن اصلیش:دی کسی آمارشونو نداره؟

مال من همشون زنده موندن جز اسکات که نورمن انداختش تو همون چیزه که چرخش کرد:دی همشون به خوبی و خوشی رفتن سر خونه زندگشیون. فقط نفهمیدم مدیسون و ایتن رسیدن به هم یا ایتن رفت سمت زن اصلیش:دی کسی آمارشونو نداره؟

این به نوع بازیه شما بستگی داره.وقتی بازی تموم شه همرو نشون میده.اولین epilogue هم مربوط به ایتن هست.

اگه اونجایی که ایثن میفهمه مدیسون داره آمارشو میگیره ببخشیش آخر با هم زندگی میکنن اما اگر تقاضاشو رد کنی تنها با بچش زندگی میکنه.تازه اگه بچش زنده مونده باشه اگر نه به احتمل زیاد ایثن خودشو میکشه.:((:((

سلام دوستان, یک جای بازی گیر کردم:
اونجایی که با ایثن میریم تو یک مکانی مثل اداره برق بعد میریم تو یک کانال کشی پر شیشه خوردس, اونجارو چجوری باید رد کرد هر چی میرم میرسم سر جای اولم!

سلام دوستان, یک جای بازی گیر کردم:
اونجایی که با ایثن میریم تو یک مکانی مثل اداره برق بعد میریم تو یک کانال کشی پر شیشه خوردس, اونجارو چجوری باید رد کرد هر چی میرم میرسم سر جای اولم!

باید هی کبریتتو روشن کنی و ببینی که باد از کدوم طرف میاد و مسیر شعله کبریتو باید دنبال کنی

ممنون رد شد فقط یک چیزی:
اونجایی که باید از لای کابلای برق رد بشی من دو سه بار موفق نشدم ایثن اومد بیرون, قسمتی چیزی از داستان رو از دست دادم یا نه ؟! :d

چه جالب هر 4 تا کاراکتر با هم دارن به جان شپرد میرسن ! اون جا من انگشتمو قطع نکردم یه جا هم از برق باید رد میشدی leave کردم یه تروفی داد " COward " کلی بهم برخورد :دی

منم دارم بازی رو دوباره از اول می رم اما این بار می خوام هر کاری رو تو سری قبل انجام دادم اینبار دقیقا برعکسشو انجام بدم...
اینجوری میتونم جنبه های داستانی دیگشو که از دست دادم متوجه بشم

اومدم یه چیزی بگم و برم.
عجب بازیه این بازی .بازی نیست .زندگیه.هزار افرین بر سازندش.از این که این کنسول رو خریدم و همزمان با خریدم این بازی رو دارم تجربه میکنم خیلی خوشحالم.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or