Heavy Rain: The Origami Killer

Heavy Rain

سلام به تمام بچه های Bazicenter تا شنبه 25 تا Heavy Rain دستمه هرکی خواست بهم
بگه .برا قیمتم باهاتون می سازم کارتون نباشه ;)
06112211686 فروشگاه شباهنگ

خوب دوستان من همه چی رو عصر دانلود کردم. نکات زیر رو میگم تا دیگه سوال های تکراری نپرسید
1- هیچ یک از کدها و محتویاتش رو نمیشه Share کرد.
2- حجم همه محتویات رو سالار لطف کرد گفت و OST هم حجمش حدود 1.7 مگ هست.
3- در مورد حجم کم DLC هم لازم است بگم که من منتظرم بازی رو تموم کنم بعد برم سراغش و بهتون توضیحات لازم رو میدم.

اما در مورد خود بازی. من تقریبا آخرای بازی هستم. حدود 10 ساعت هم شده که بقیش رو تا شب میرم. فقط این رو بهتون بگم سعی کنید یک روزی که بیکار هستید بازی رو شروع کنید. چون اگر به صورت کامل متوجه داستان بشید روند بازی جوری پیش میره که توان بلند شدن از پای بازی خیلی براتون سخت میشه یا حداقل من وقتی پاش نشستم هر کاری می کردم نمی تونستم از پاش بلند بشم. توضیحات تکمیلی در مورد Trophyهای بازی و همین طور DLC رو به زودی براتون آماده می کنم.
موفق باشید

خوب دوستان من همه چی رو عصر دانلود کردم. نکات زیر رو میگم تا دیگه سوال های تکراری نپرسید
1- هیچ یک از کدها و محتویاتش رو نمیشه Share کرد.
2- حجم همه محتویات رو سالار لطف کرد گفت و OST هم حجمش حدود 1.7 مگ هست.
3- در مورد حجم کم DLC هم لازم است بگم که من منتظرم بازی رو تموم کنم بعد برم سراغش و بهتون توضیحات لازم رو میدم.

اما در مورد خود بازی. من تقریبا آخرای بازی هستم. حدود 10 ساعت هم شده که بقیش رو تا شب میرم. فقط این رو بهتون بگم سعی کنید یک روزی که بیکار هستید بازی رو شروع کنید. چون اگر به صورت کامل متوجه داستان بشید روند بازی جوری پیش میره که توان بلند شدن از پای بازی خیلی براتون سخت میشه یا حداقل من وقتی پاش نشستم هر کاری می کردم نمی تونستم از پاش بلند بشم. توضیحات تکمیلی در مورد Trophyهای بازی و همین طور DLC رو به زودی براتون آماده می کنم.
موفق باشید
سلام دوستان ممنون از راهنمایات یعنی بازی اینقدر کوتاه فقط 10 ساعت تموم میشه؟
میشه راجع به مراحلش توضیح بدی چنتاست از داستان بازی چیزی نگید لطفا ممنون میشم

سلام دوستان ممنون از راهنمایات یعنی بازی اینقدر کوتاه فقط 10 ساعت تموم میشه؟
میشه راجع به مراحلش توضیح بدی چنتاست از داستان بازی چیزی نگید لطفا ممنون میشم

بابا دوستمون گفته که الان 10 ساعت گذشته...باید تا شب بره تا نتیجه اش رو به ما بگه.من احتمال میدم که بازی بیشتر از اینها باشه البته در همه حالت ها نه فقط یکبار ازاول تا آخر بریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or