Heavy Rain: The Origami Killer

اون پک CE رو که صفحه قبل خودم گذاشتم ! پک SE هم فقط Slip Case فلزی داره .

--------------

منم یکشنبه بازی میرسه دستم !!

کسی حرفی از داستان بزنه که تو اسپویلر نباشه شخصا و حتما گزارش میکنم !

کسی حرفی از داستان بزنه که تو اسپویلر نباشه شخصا و حتما گزارش میکنم !
نیما مثل MGS4 که سیاوش براش یه تاپیک مجزا زد تا اونجا Spoil کنن منم یه تاپیک زدم که صفحه قبل گذاشتم . به امید خدا بحثی اینجا به هیچ وجه راجع به داستان نخواهیم بود ، چه در Spoiler چه خارج از اون که منم خودم شخصا گزارش می کنم .

نیما مثل MGS4 که سیاوش براش یه تاپیک مجزا زد تا اونجا Spoil کنن منم یه تاپیک زدم که صفحه قبل گذاشتم . به امید خدا بحثی اینجا به هیچ وجه راجع به داستان نخواهیم بود ، چه در Spoiler چه خارج از اون که منم خودم شخصا گزارش می کنم .

ببخشید ولی برای پست دادن آدم باید اجازه بگیره؟ضمنا داستان گزاشتن خلاف قوانینه؟:confused:

جواب پست پایینی:
متقاعد میشویIIIIIIIIIIIIIIIIم:دی

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی برای پست دادن آدم باید اجازه بگیره؟ضمنا داستان گزاشتن خلاف قوانینه؟:confused:

نه عزیزم برای پست زدن از هیچکی اجازه نمیخواد.منظور بچه ها اینه کی چون این بازی داستان محور هست وداستان خیلی مهم هست اینجا هیچ صحبتی از داستان نشه تا لذت بازی از بین بره و در این مورد میشه گفت یه قانون نانوشته هست که توی تمام فروم های دنیا رعایت میشه و هرکسی هم رعایت کن نشان از شعور و فهمش داره .

خوب من هم از ساعت 8 تا حالا دارم بازی می کنم. بازی خیلی خیلی خوب هستش. البته یک سری مشکلات داره که به نظر من باعث میشه 10 نگیره. به نظر امتیازهای 9 و 9.5 که بازی دادن کاملا مستحقش بوده و داستان هم که عالی و عالی تر میشه. مشکلاتی که من تا اینجا دیدم یکی کنترل بازی در بعضی موارد و از بین رفتن آثار زخم های بسیار عمیق روی صورت شخصیت ها. به جز اینا همه چی عالی بود و بازم میگم داستان و همزاد پنداری بازی در بالاترین حد ممکن خودش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or