Heavy Rain: The Origami Killer

OOOPS
این چی بود!
تو GT اون کنار یک تریلر از HR زده بود دیدم خیلی فجیع بود اگر کسی کنارم بود درجا ترور میشدم :biggrin1: بابا یکجوری بزارند بتونیم بازی کنم و اگر کسی یکهو پرید تو اتاق ترور نشیم :biggrin1:

آقا مگه اتاقت قفل مفل نداره!هه هه.....:biggrin1:
S.W.A.T هستش تو خونتون مگه یهو بپره تو اتاق....(شوخی کردم میدونم چی میگی)

فکر کنم درجه سنی که برای بازی بزارن +22 باشه !

ای بابا!چقدر گنده اش میکنید 16 هم خوبه همین 18 هم به نظر من زیاده مگه scene کابوس دار داره که بگذارند 22!بعد ماهم نمی تونیم بازی کنیم!(حالا نیست وقتی بالای 18 نبودیم احترام میگذاشتیم به درجه بندی!!!!)

البته ممکنه تو کشورهایی مثل ما این بازی به خاطر بعضی مسائل برای یک عده ای جذاب باشه ولی تو کشورهای دیگه این مسائل کوچک ترین ارزشی نداره براشون چون تا حدودی یک چیز جا افتاده هست ولی پدر و مادرها نظارت دارن که بچه چه بازی رو داره میکنه و بازی بالا 18 نخره.
برای این بازی هم من بهترین دلیلی که برای خریدنش دارم این هست که یک زندگی و یک تجربه متفاوت و ناب رو می خواد به وجود بیاره و فکر می کنم هم که بتونه موفق باشه.

البته ممکنه تو کشورهایی مثل ما این بازی به خاطر بعضی مسائل برای یک عده ای جذاب باشه ولی تو کشورهای دیگه این مسائل کوچک ترین ارزشی نداره براشون چون تا حدودی یک چیز جا افتاده هست ولی پدر و مادرها نظارت دارن که بچه چه بازی رو داره میکنه و بازی بالا 18 نخره.
برای این بازی هم من بهترین دلیلی که برای خریدنش دارم این هست که یک زندگی و یک تجربه متفاوت و ناب رو می خواد به وجود بیاره و فکر می کنم هم که بتونه موفق باشه.
صد در صد کسی به خاطر این مسائل اصلا بازی نمی خره اگه این جور چیزا رو بخواد کلی بازی مزخرف تو بازار هست که خودتون بهتر می دونید اصلا اصل این بازی به تجربه ی real time زندگیه.

واقعا الآن می فهمم که چرا بعضی ها می گن که :
این تنها بازییه که ارزش خرید یه PS3 رو داره .
این دیوید کیج واقعا یک نابغست .
( کلماتی پیدا نمی کنم که بتونم بهتر این بازی رو وصف کنم )
فقط می تونم که بهترین بازی سال 2010 - Heavy Rain
تا بازی بعدی David Cage هم هیچ بازیی نمی تونه رو دستش بلند بشه .

واقعا الآن می فهمم که چرا بعضی ها می گن که :
این تنها بازییه که ارزش خرید یه PS3 رو داره .
این دیوید کیج واقعا یک نابغست .
( کلماتی پیدا نمی کنم که بتونم بهتر این بازی رو وصف کنم )
فقط می تونم که بهترین بازی سال 2010 - Heavy Rain
تا بازی بعدی David Cage هم هیچ بازیی نمی تونه رو دستش بلند بشه .

خیلی زوده که بخوایم بگیم بهترین بازیه ساله !

ولی خوب واقعا شاه کاره !!! :love:

خیلی زوده که بخوایم بگیم بهترین بازیه ساله !

ولی خوب واقعا شاه کاره !!! :love:
این از اون بازی هایی که یا بازیباز خیلی ازش خوشش میاد (مثل من) یا حالش ازش به هم میخوره یعنی حد وسط نداره و اینجور بازیا به سختی میتونن بهترین بازی سال بشن.

این از اون بازی هایی که یا بازیباز خیلی ازش خوشش میاد (مثل من) یا حالش ازش به هم میخوره یعنی حد وسط نداره و اینجور بازیا به سختی میتونن بهترین بازی سال بشن.
فکر نکنم این بازی از اون دسته باشه! مثلا سری هیلو همچین چیزی واقعا هست! چندین نفر توی سایت هستن که چندتا چندتا به خاطر این بازی تلفات کنسول :biggrin1: (بن) دادن ولی باز دست بردار نیستن! ولی بعضیا (از جمله خودم :biggrin1:) اصلا از این بازی خوششون نمیاد! حالا هر اتهامی (بی سلیقگی مثلا :biggrin1:) می خواین بهم بزنین ولی من از این بازی اصلا خوشم نمیاد! :biggrin1:
یه کلمه ی شاهکار در وصف HR کافی هست! و بازی ای نیست که یکی خوشش بیاد و یکی خوشش نیاد! همه از دم اینجوری میشن باهاش: :love::love::love: :دی

یه کلمه ی شاهکار در وصف HR کافی هست! و بازی ای نیست که یکی خوشش بیاد و یکی خوشش نیاد! همه از دم اینجوری میشن باهاش :love: :love: :love: :دی
نه اتقاقا :دی
اون دوستمون درست گفت .
این بازی بازیی نیست که همه بتونن درکش کنن .

کلا بحث من یه چیز دیگست . اکثر گیمر ها فقط می خوان بکشن برو جلو ، بازی یه گرافیک خفن داشته باشه ، داستان رو بی خیال ، آسون باشه .
ولی این بازی کلا قضیش از ریشه فرق داره و تنها HardCore Gamer ـها می تونن معنی واقعیش رو بفهمن . بعضی فقط به این خاطر که همه میان می گن که این بازی فوق العاده قشنگه ، اون ها هم می گن قشنگه .
به همین دلیل فروش هم چنین بازی هایی کم میشه و تنها کسایی مثل David Cage و دور و وریاش میان این ریسک رو می کنن و هم چنین بازیی می سازن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or