Heavy Rain: The Origami Killer

سلام دوستان
من راجع به تريلر حسن مي خوندم كه يه سوالي برام پيش اومد شايد به اين خاطر كه تريلر رو نديدم
دوستان گفتند وقتي اسكات به حسن كمك مي كنه حسن هم اريگامي رو بهش مي ده كه تو يه جعبه كفشه و...
نمي شد مثلا صبر كنه حسن كشته بشه بعد جعبه رو خودش بگرده پيدا كنه(يا در اين مورد خاص كه جزيي از تريلر بازي بوده و خيلي ها ديدن امكان نداشت بدونه جعبه كجاست و برش داره؟)
يا اينكه اصلا بدست آوردن جعبه كفش و سرنخش تاثيري داره؟
ممنون

ببخشيد باز تكرار مي كنم ولي اين قدر حرف تو خرف اومد كه كسي جواب ما رو...:blushing:

یوتوب چه داستانی ـه؟ دیدن تریلرها و ویدئوها زیر HD گناه کبیره ست :دی.
چیزی خواستید از اونجا بگید لینک مستقیمش رو براتون دربیارم.

سلام !

heavyrain2.jpg

David Cage ریسس استدیو Quantic Dream و کارگردان بازی Heavy Rain در گفتگویی با سایت G4 دمو قابل بازی را برای این عنوان تایید کرد .
" ما در حال کار روی نسخه دمو بازی هستیم . پیدا کردن یک سکانس که توانایی تجلی تمام کارهای ما در Heavy Rain داشته باشد بسیار سخت و مشکل است "
" اگر ما در دمو یک سکانس Action قرار دهیم ، بازیکن ها فرض می کنند این تمام Heavy Rain است و یا اگر در دمو ماجراجویی و جستجو کردن در دستور کار باشد ، بازیکن ها این را همه Heavy Rain تلقی می کنند . نکته اینجاست که هر صحنه و سکانس ار Heavy Rain یک نوع Gameplay را برای بازیکن به ارمغان می آورد ، به همین دلیل نشان دادن Heavy Rain در یک دمو کار بسیار مشکل و تقریبا غیر ممکنی خواهد بود "
" دمو ها اکثرا دو لبه و صورت دارند ، اگر هم ان را عرضه نکنید بازیکن ها و مخاطبان فکر می کنند که شما با عرضه نکردن دمو سعی در پنهان کردن چیزی دارید "
نکته آخر در این خبر هم جالبه که درون Spoiler قرار میدم .
Do the se*y scene, David. For the boys. :biggrin1:

آقا من نتونستم دمو رو ببینم ولی کسایی که دیدن و گفتن که چیزای بالای 18 و این چیزا داره منظورشون این قسمت بوده.بی زحمت زیر 18 ها نبینن.:-"

Last edited by a moderator:
آقا من نتونستم دمو رو ببینم ولی کسایی که دیدن و گفتن که چیزای بالای 18 و این چیزا داره منظورشون این قسمت بوده.بی زحمت زیر 18 ها نبینن.:-"
من دموش رو ديده بودم.:biggrin1:
خيلي باحاله.اخر سر هم چراغ خواب رو ميكوبونه تو سر اون چشم چرونه... :biggrin1:

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or