Heavy Rain: The Origami Killer

OOOPS
این چی بود!
تو GT اون کنار یک تریلر از HR زده بود دیدم خیلی فجیع بود اگر کسی کنارم بود درجا ترور میشدم :biggrin1: بابا یکجوری بزارند بتونیم بازی کنم و اگر کسی یکهو پرید تو اتاق ترور نشیم :biggrin1:

OOOPS
این چی بود!
تو GT اون کنار یک تریلر از HR زده بود دیدم خیلی فجیع بود اگر کسی کنارم بود درجا ترور میشدم :biggrin1: بابا یکجوری بزارند بتونیم بازی کنم و اگر کسی یکهو پرید تو اتاق ترور نشیم :biggrin1:
منم دیدم
بابا هر چیزی رو نذارید. چشم و گوش بچه ها باز میشه.:biggrin1: اینجا کلی بچه زیر 18 سال داریم

آقای akiba کی گفت ببینی این صحنه رو ها؟:evil: اگه به بابات نگفتم:laughing:

سلام دوستان
من راجع به تريلر حسن مي خوندم كه يه سوالي برام پيش اومد شايد به اين خاطر كه تريلر رو نديدم
دوستان گفتند وقتي اسكات به حسن كمك مي كنه حسن هم اريگامي رو بهش مي ده كه تو يه جعبه كفشه و...
نمي شد مثلا صبر كنه حسن كشته بشه بعد جعبه رو خودش بگرده پيدا كنه(يا در اين مورد خاص كه جزيي از تريلر بازي بوده و خيلي ها ديدن امكان نداشت بدونه جعبه كجاست و برش داره؟)
يا اينكه اصلا بدست آوردن جعبه كفش و سرنخش تاثيري داره؟
ممنون

سلام دوستان
من راجع به تريلر حسن مي خوندم كه يه سوالي برام پيش اومد شايد به اين خاطر كه تريلر رو نديدم
دوستان گفتند وقتي اسكات به حسن كمك مي كنه حسن هم اريگامي رو بهش مي ده كه تو يه جعبه كفشه و...
نمي شد مثلا صبر كنه حسن كشته بشه بعد جعبه رو خودش بگرده پيدا كنه(يا در اين مورد خاص كه جزيي از تريلر بازي بوده و خيلي ها ديدن امكان نداشت بدونه جعبه كجاست و برش داره؟)
يا اينكه اصلا بدست آوردن جعبه كفش و سرنخش تاثيري داره؟
ممنون

من نفهمیدم مگه تو بازی کسی بنام حسن داریم :eek::confused::confused:
مطمئنی تاپیک اشتباه نیمدی :smile:

وجود صحنه های چیزدار(:biggrin1:) توی این بازی دور از ذهن نبود,بالاخره این بازی ساخته ی شرکت Quantic Dream هست(Fahrenheit رو که یادتون نرفته؟).:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or