Heavy Rain: The Origami Killer

دوستان اون قسمت از بازی که ایتن بعد از خوردن سم میره تو ماشین و باید محل پسرش رو روی GPS پیدا کنه و بعد رانندگی میکنه

میشه یه بنده خدایی بگه که محل اصلی تو اون 3 موقعیت کجاست:confused:

یا اینکه فرقی تو انتخاب این 3 موقعیت وجود نداره

با تشکر

رفیق برای سؤال در مورد داستان بازی خواهشا برید تو این تاپیک !

و پستتون هم بزارید تو اسپویلر!!!
و این هم جوابتون :

اونی که کنار دریا هست بالا سمت راست بود فکر کنم! و اتفاقا هر نقطه ای رو انتخاب کنی ممکنه خیلی توی داستان فرق کنه!

البته اگر حروف رو جمع کرده باشید هم میتونید حدس بزنید که کجا برید!

خب منم دیشب بازی رو تموم کردم. یکی از ایراداته بازی بنظرم این بود که واقعا نمیخواست از مغزت کار بکشی (بجز چند مورد). بنظرم اگه معماهایه بازی رو زیادتر و پیچیده تر میکردن خیلی جذاب تر بود (البته تو خوده بازی به اونصورت معمایی نداشت). چندین صحنه مثله صحنه پاک کردنه رده انگشتها احتیاج داشت از فکرت یکم کار بکشی و یه جورایی جذاب بود ولی بقیه قسمتها خیلی Straight Forward بود. در کل بنظرم تجربه لذت بخشی بود.

دوستان این اپیزودی که تو PSN اومده رو کسی گرفته ؟ خیلی جالبه ؟
عجب اشتباهی کردم فروختم بازی رو
خیلی چیز تو مخیه!:cheesygri به نظرم در حد تَسکِ لیزارد بازی تاثیر گذار بود(استرسش زیاد بود) ولی خیلی کوتاه هست البته 5 تا پایان داره ، من خودم فکر می کنم که اگه اینو به جای دموش بیرون میدادن بهتر بود.

بازی رو به هزار زحمت تو 2 روز تموم کردم :biggrin1: روی بهترین پایان ، همشون زنده موندن ولی انگشت اتان رو قطع کردم ! :biggrin1:

خیلی قشنگ بود و نور پردازی بازی نظیر نداشت ؛ خدا سازنده هاش به خصوص کیج رو خیر بده ! :biggrin1:

این تروفی clever dad رو دقیقا چجوری می شه گرفت ؟ تا حالا این تروفی برای کسی باگ نداشته ؟ چون من هر کاری کردم باز نمی شه . همین امروزم که برای بار چهارم بازی رو تموم کردم تو مرحله rat سم رو نخوردم و بعد جای شان رو حدس زدم ولی بازم باز نشد

من یادم میاد که سم رو خوردم و از اونجایی که تو اون فیلم صدای کشتی اینا میومد از اون 3 تا لوکیشن اونی که کنار یزرگترین رود خونه بود رو انتخاب کردم و تروفی رو بهم داد.

من یادم میاد که سم رو خوردم و از اونجایی که تو اون فیلم صدای کشتی اینا میومد از اون 3 تا لوکیشن اونی که کنار یزرگترین رود خونه بود رو انتخاب کردم و تروفی رو بهم داد.

دقیقا من هم همین کارو کردم .
فقط شخصی که گفته بود بکش رو نکشتم چون واقعا دلم نیومد:biggrin1:

الان روش شما رو هم امتحان کردم (با اینکه اصلا نباید سم رو خورد) و بازم تروفی نداد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or