Heavy Rain FAQ

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بسی لذت بردم از این متن. . .حمید جان دستت طلا که انقدر خوب ترجمه کردی
من برای این بازی ثانیه شماری میکنم
از بس منتظر GoD , HR موندم پیر شدم
امیدوارم بازی موفقی بشه هر چند از این تیکه ترسیدم
يكي از تفاوت هاي اين بازي اين است كه تمام شخصيت ها از اواسط بازي به بعد قابل مردن هستند و اگر شخصيت شما در طي يك درگيري بميرد داستان اون قطع و تاثيرات شديدي روي داستان و گيم پلي خواهد داشت.

مرسی ، عالی بود .
همه مواردی که اشاره شد 100 % تایید شده هستند ؟!

یه سوال دارم .......... یادمه تو یکی از تاپیک های همین فروم خوندم که نسخه آمریکایی هیوی رین ، مانند فارنهایت سانسور نخواهد داشت و به صورت کامل مثل اروپا عرضه خواهد شد ، یعنی با توجه به مطلب شما این موضوع منتفی شده ؟؟؟

ممنون آقا حمید بابت متن کامل و جامعی که نوشتید
2-3تا اشکال ویرایشی داشت که اگر برطرف کنید به یک متن ٪100 تبدیل می شه
1-در زیر عنوان " چرا اسم بازي Heavy Rain است ؟" خط اول یک "رو" اضافه است
2-در عنوان "چه تعداد شخصيت اصلي در بازي وجو خواهند داشت؟" خرف "د" جا افتاده
3-در زیر عنوان "چه تعداد شخصيت اصلي در بازي وجو خواهند داشت؟" خط 11 کلمه ی "حادثه" به غلط "حادسه" نوشته شده
.
باز هم از تلاش بی اندازتون برای رساندن اخبار متشکرم
موفق باشید

ممنون فقط یه سوال چرا وقتی بازی ساختش تموم می شه منتشر نمی کنند؟

در جواب اين دوستان:

1-ممنون نيما جان. بله تمام جواب ها از طرف خود QD و خوده كيج گفته شده. بعضي از جواب ها رو حتي تو Interview ها هم نگفته بود كه من از Twitter شخصي كيج در آوردم.

2- يادمه Eurogamer از كيج در رابطه با همين موضوع سانسور HR در US همانند Indigo Prophecy پرسيد. كيج فقط گفت: "كاري مي كنيم كسي ضرر نبيند". حالا معلوم نيست سانسور كلا نيست و يا فقط طوري هست كه به چيزي لطمه نخوره.

3- ممنون از اشاره هاي شما دوست عزيز.;)

4- ساخت بازي در اواخر امسال تموم شد ولي به علت اين كه اين بازي نيازمند يك تاريخ عرضه مناسب هست (با توجه به سبك خاص بازي) تا به امروز تاريخ دقيقي گفته نشده. البته خود كيج گفته يا February يا كمي قبل از آن.(در طي دو مصاحبه متفاوت).

ممنون.

در ضمن براي دوستاني كه كمي گنگ شدن بگم ، تمام سوال و جواب هاي اين FAQ رو خودم نوشتم و ترجمه از جايي نيست.

كوروش دوست خوبم هم مشغول ترجمه كردنه فارسي به انگليسي اين متن هست تا در Community هاي خارجي هم بگذاريم.

به جرات ميتونم بگم بزرگترين آرشيو خبري و گزارشي از Heavy Rain در كل دنيا تويه همين Bazicenter قرار داره.

متن اصلي ويرايش نگارشي پيدا كرد.

آخرین ویرایش:
حميد تو واقعا جفت خوبي براي David Cage ميشي.

خيلي فوق العاده و كامل بود. مي توني به عنوان سخنگويه QD كار كني.:biggrin1:

باعث افتخاره همچين برادري دارم.:love:

حمید جان دستت درد نکنه خیلی جالب بود بازم از این کارا بکن مارو خوشحال می کنی:biggrin1:
=-----
پ.ن: شرمنده اینقدر دیر تشکر کردم خودت در جریان هستی...

ممنون حمیدرضا ، عالی بود .
اطلاعات جامعی بود ، از حرف های پراکنده کیج که از گوشه و کنار جمع کردی و خودت هم بهش اشاره کردی میشه حدس زد که بازی قبل از 16 فوریه عرضه میشه .
داری منو به مبارزه دعوت می کنی ؟ البته من که هیچ وقت به پات نمیرسم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or