Heavy Rain فیلم شد...

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mr.Ok

کاربر سایت
سایت مجله معتبر variety خبر ساخت فیلم Heavy Rain را تائید کرد. کارگردانی این فیلم که Rain نامیده می شود بر عهده David S. Milch خواهد بود و تهیه کنندگان آن هم Bob Shaye و Michael Lynne خواهند بود. David Milch آثاری نظیر سریالهای تلوزیونی Luck،Deadwood ، NYPD Blue را ساخته است
این فیلم با همکاری Warner Bros تولید خواهد شد.

heavy-rain-movie.jpeg

منبع

بازیش عالی بود ولی فیلمش افتضاح میشه!
نکته ی مثبت بازی این بود که خودت انتخاب میکنی چه اتفاقی قراره بیفته!ولی وقتی فیلم بشه هیچی دیگه ....

• Like
Reactions: SHePArd
خبر خیلی خوبی نبود و به نظرم کلا زیاد جالب نیست از رو بازی فیلم میسازن اونم از شاهکاری مثه Heavy Rain که خودش مثه یه فیلم بود .
امیدوارم حداقل از خودشون ابتکار اضافی به خرج ندن و داستان رو تحریف نکنن !

خبر خیلی خوبی نبود و به نظرم کلا زیاد جالب نیست از رو بازی فیلم میسازن اونم از شاهکاری مثه Heavy Rain که خودش مثه یه فیلم بود .
امیدوارم حداقل از خودشون ابتکار اضافی به خرج ندن و داستان رو تحریف نکنن !
آخه الان یه مشکلی به وجود میاد

من این بازی رو انجام ندادم ولی فارنهایت رو بازی کردم و مثل اینکه با اون بازی هم سبک هستند

توی این بازی ها چندین داستان مختلف وجود داره و ساختن فیلم از روی این بازی ها به نظرم یه جورایی نمیتونه جالب باشه

آخه الان یه مشکلی به وجود میاد

من این بازی رو انجام ندادم ولی فارنهایت رو بازی کردم و مثل اینکه با اون بازی هم سبک هستند

توی این بازی ها چندین داستان مختلف وجود داره و ساختن فیلم از روی این بازی ها به نظرم یه جورایی نمیتونه جالب باشه

آره جفتشون کاره کیج هستند . Heavy Rain چندین داستان نداره . یه داستان محوری داره که میشه اونه به چندین صورت هدایت کرد و پایان های مختلفی رو براش رقم زد . منظور من اینه که از همین بازه ی داستانی این بازی خارج نشن . امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم .

• Like
Reactions: SHePArd
هنوز اطلاعاتی منتشر نشده، زدید فیلم رو ترکوندید=))
یکم هم صبر کنیم بد نیست‌ها :دی شاید فیلم خوبی بشه. چرا قصاص ـه قبل از جرم و جنایت می‌کنید؟ :دی

آره جفتشون کاره کیج هستند . Heavy Rain چندین داستان نداره . یه داستان محوری داره که میشه اونه به چندین صورت هدایت کرد و پایان های مختلفی رو براش رقم زد . منظور من اینه که از همین بازه ی داستانی این بازی خارج نشن . امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم .

خب همین میشه داستان مختلف دیگه :d:d:d:d:d

دقیقا مثل فارنهایت :d:d:d:d

الان میخوان کدوم داستان فیلمو نشون بدن؟همه چیز به خوبی تموم شه یا به بدترین شکل ممکن؟
کلا فیلمی که رو بازی باشه یا بازی که رو فیلم باشه رو هیچوقت نخریدم

خب اگه داستانش همون داستان بازی باشه که از همین الان یه عنوان نابودشده میشه بحساب آوردش ولی اگه داستانش یه مقدار تاریک تر و احساسی تر بشه و کلا یه تغییر اساسی بش بدن بنظرم میتونه موفق بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or