Heavy Rain به روایت اعداد

T@ntaL 73

کاربر سایت
نزدیک به دو سال از عرضه Heavy Rain، بازی انحصاری کنسول PS3، میگذرد؛ بازی که هنوز هم صحبت های بسیاری در مورد آن میشود و ما را به انتظار بازی بعدی کیج و Quantic Dream مجبور کرده.

QD به تازگی آمار جالبی (به صورت مستقیم از افرادی که بازی را تجربه کرده اند) پخش کرده است که به شکل زیر است.

563b6d5abbf1.jpg

GOOD-LUCK

واقعا یکی از شاهکار های طول عمر من بود!هیچ وقت اون مرحله که باید بر عکس مسیر رانندگی میکردیم رو یادم نمیره!آدرنالین وحشتناک میزد بالا! :دی

این جور که معلومه ایرانی ها عاشق این بازی ها هستن.
چیزایی مثله این و alan wake
اگه همه اینجا اورجینال میخریدن میدونین چه کمکی به این جور بازی های تک می شد؟ بازی های بیشتر هم تو اینجور سبک ها میدیدیم

انصافا بازی بینظیری بود من که وقتی بازیو شروع کردم به شدت در گیرش شدم اصلا نمیشد دسترو زمین گذاشت یهو به خودم اومدم دیدم داره اسم سازنده هارو مینویسه و بازی تموم شده همه ی نگاه ها دارای احساس بودن و واقعا تحت تاثیرم قرار داد تو این نسل هیچ بازی اینقدر درگیرم نکرده بود در کل این بازی جزو افتخارات کنسول سونیه و فروش خیلی خوبیم با توجه به سبکش داشته امیدوارم بازم شاهد چنین شاهکارایی از QD باشیم

یه توضیح کوچیکی در مورد فروش این بازی بدم تا برای بعضی از دوستان ابهام بوجود نیاد , 3 میلیون نفر heavy rain رو بازی کردن ولی کلاً 1.5 میلیون (طبق آمار اخیری که خودشون دادن) نسخه فروش رفته و این معنیش اینه که 1.5 میلیون نفر بازی رو بصورت دسته دوم تهیه و بازی کرد , همین چند وقت پیش هم خود دیوید کیج در مورد این مساله ابراز ناراحتی کرده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or