Heavenly Sword

يه چيزی چند روز پيش من پايتخت بودم ... اين بازی رو ديدم...
جالب اينجا بود که اين بازی رو عکس اين دختره ناريکو رو عوض کرده بودن... يعنی زوم کرده بودن

مثلاً تری بود که پاها معلوم نبود خيلی خيلی اورده بودن جلو شايد از سينه به بالا بود...

خيلی مسخره بود... ولی تر و تميز درست کرده بودن ها !

خوب شود چادر نداشت و الی ميشد حاجيه ناريکو

چی کار کنیم دیگه تازه بازی کردیمش :">

رفیقمون گفت بخر توپه. من هم گفتم سونی زده ... . ولی واقعا ضعیف بود.

دوستان غول آخر آخرین راند چجوری بکشمش؟؟ رمز هم نداره بزنیم خونش کم نشه! با چه شمشیری باید بکشمش؟ r1 رو بگیرم بزنم؟ l1 رو بگیرم بزنم؟ یا معمولی بزنم؟ آخه مرتیکه هر کاری میکنم نمیمیره. خیلی سخت خونش کم میشه. هیچ قلق خاصی نداره؟
مرسی

دوستان عزیز کسی میتونه یه لطف در حق من کنه و سیو کاملی که رفته بازی رو تا آخرش بره من بگذاره برای دانلود
این بازی همون اولش بره من فریز (گیر) میکنه میخوام سیو یکی از دوستان رو کپی کنم و ببینم از یه مرحله بعدش بازی میاد لود کنم تا مشکل فریز اولش رفع بشه
اگر کسی این لطف رو کنه واقعا ممنونش میشم

دوستان عزیز کسی میتونه یه لطف در حق من کنه و سیو کاملی که رفته بازی رو تا آخرش بره من بگذاره برای دانلود
این بازی همون اولش بره من فریز (گیر) میکنه میخوام سیو یکی از دوستان رو کپی کنم و ببینم از یه مرحله بعدش بازی میاد لود کنم تا مشکل فریز اولش رفع بشه
اگر کسی این لطف رو کنه واقعا ممنونش میشم

من دارمش ... ریجن ۱ به کارت میاد ؟
اگه اره Saveش رو الان برات Attach کنم ؟

خوب بازی را امروز وقت کردم تموم کنم واقعا لذت بخش بود فقط ما اخر نفهمیدیم غول اخر وقتی اون اشعه ها را به ما پرتاب میکرد چطوری بای دبه سمت پرتاب می کردیم دوباره :):d
ولی خیلی حال داد خدای

بابا نمود مارو این بازی سرم درد میکنه دیگه اعصاب برام نمونده اگه این دسته های PS3 گرون نبود تا حالا کوبونده بودم به دیوار صد دفعه،تصمیم دارم به جاش سرمو بکوبونم به دیوار

این غول مرحله آخر بخش سومش چطوری کشته میشه تو سایت ها همه می گن وقتی چیز میندازه بهت (الحق هم چیز میندازه بهمون) اگر آبی بود مثلث اگر زرد بود ار 1 و مثلث ولی از هر ده بار یک بار درست برمیگرده

یک ساعته این غول کوفتی مارو کاشته بی شعور

بابا نمود مارو این بازی سرم درد میکنه دیگه اعصاب برام نمونده اگه این دسته های PS3 گرون نبود تا حالا کوبونده بودم به دیوار صد دفعه،تصمیم دارم به جاش سرمو بکوبونم به دیوار

این غول مرحله آخر بخش سومش چطوری کشته میشه تو سایت ها همه می گن وقتی چیز میندازه بهت (الحق هم چیز میندازه بهمون) اگر آبی بود مثلث اگر زرد بود ار 1 و مثلث ولی از هر ده بار یک بار درست برمیگرده

یک ساعته این غول کوفتی مارو کاشته بی شعور
اعصاب چیه بابا.من فش های که توعمرم نداده بودمو دادم:( نمیدونم به کی:d بیشتر به این غول پیر )x

جووووووووووووووونم کُشتَمش(البته نمیمیره که:(( ! برمیگرده خونشون :)) )
(کسی گیر کرده بود یه پی ام بده کاری میکنم جیک ثانیه بکشتش!)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or