Hearthfire محتوای قابل دانلود بعدی Skyrim، رسما معرفی شد.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
Hearthfire، دومین محتوای قابل دانلود اسکایریم، به طور رسمی معرفی شد و در تاریخ 24 سپتامبر به طور انحصاری بر روی XBL به قیمت 400 پوینت مایکروسافت، قرار خواهد گرفت.

Hearthfire1-600x170.jpg

بنا بر گفته های Bethesda، ویژگی های جدید این DLC بدین صورت می باشد:
"Hearthfire به شما اجازه می دهد که زمین بخرید و در آنها خانه بسازید. شما می توانید یک خانه ی کوچک با یک اتاق و یا یک خانه ی بزرگ با اسلحه خانه، alchemy laboratory و... داشته باشید. زمینتان را انتخاب کنید، خانه ی تان رابسازید، در مقابل افراد مزاحم از آن نگهداری کنید و همنین کودکان را به فرزندی قبول کنید!"

زمین تان را انتخاب کنید- شما می توانید بین جنگل های Falkreath، توندرا های The pale و یا زمین ها کنار آبHjaalmarch یکی را انتخاب کنید. شما همچنین می توانید چندین زمین مختلف را هم زمان داشته باشید و یک امپراطوری عظیم برای خود بنا کنید.

خانه تان را بسازید- شما می توانید خانه تان را با انتخاب های مختلفی که پیش رویتان قرار دارند بسازید و در آن آشپزخانه، برج کیمیاگری، اسلحه خانه و .... داشته باشید. شما می توانید در باغجه ی تان گیاهان مختلف بکارید یا برای خودتان ماهی پرورش دهید. گزینه هایی مانند اسطبل و باغ نیز وجود دارند.

فعالیت های جدید انجام دهید- از خانه ی تان در مقابل افراد مزاحم دفاع و Follower های خود را تبدیل به خدمتکار و نگهبان خانه ی خود کنید. و یا یک Bard استخدام کنید تا خستگی خانه داشتن را از تن تان بیرون کنند!

کودکان را به فرزندی قبول کنید-
با کودکان خانه ی تان را به یک خانه ی واقعی تبدیل کنید. شما می توانید با کودکان خود بازی کنید و به آنها اجازه بدهید که برای خود حیوان خانگی داشته باشند.

Bethesda هنوز هیچ حرفی در مورد عرضه ی این DLC بر روی PC یا PS3 نزده است.

منبع

خسته نباشن واقعا قرار بود Dawnguard یه ماه بعد از x360 برای ps3 بیاد که هنوز بعد دوماه خبری نیست... حالا خبر از dlc دوم برای x360 میدن
خاک بر سرشون :دی

من یکی که اساسا از بازی خسته شدم مگه این دی ال سی بهونه ای بشه تا دوباره بازی کنم

لعنتی هر کار می کنی تموم نمیشه لیست ماموریت هاشم که ماشالله...

کودکان را به فرزندی قبول کنید- با کودکان خانه ی تان را به یک خانه ی واقعی تبدیل کنید. شما می توانید با کودکان خود بازی کنید و به آنها اجازه بدهید که برای خود حیوان خانگی داشته باشند.
وقتی خودمون زن داریم چرا به فرزندی قبول کنیم؟می تونیم...:d

دی ال سی عجیبیه تقریبا اصلا به این بازی که بیشترش رو جابه جایی در نقشه تشکیل میده نمیخوره و من رو یاد بازی های شهرسازی میندازه !
خرید زمین ساخت خانه و تشکیل امپراطوری نکات عجیبیه که شاید به جاش اضافه کردن آیتم و مکان های جدید و در نتیجه به روز
کردن بازی برای کسانی که تقریبا بازی رو تموم کردند جالب تر می بود.

من خودم بیشتر یاد سیمز و بازی های شبیه ساز افتادم اینا رو خوندم! DLC ی باحالیه!

شاید توانش رو نداشته باشید :> یا طرف میل نداشته باشه ;;)

....

بمیرن :دی

وایسید گوتیش رو بخرید !

یا شاید ESRB اجازه نمی ده.....:دی

گوتیش کی میاد حالا؟! یه سال گذشت که! :دی

من خبر رو خوندم احساس کردم ورژن مجازی خاله بازی رو دارن برای Skyrim عرضه می‌کنن، اما دیدم تریلرشو امیدوار شدم. فرض کن ساعت 1 شب تو خونت خوابیدی یوهو یه جاینت با ماموت هاش بیاد بریزه تو خونت بعد بیای اونا رو بکشی:d

این قضیه فرمانروایی هم خیلی جالبه، منو یاد El Residente می‌ندازه:))

این طور که معلوم هستش نسخه pc و ps3 گوتی بازی فقط توش پج هست

قراره چیز دیگه‌ای هم باشه؟:d

آخرین ویرایش:
این طور که معلوم هستش نسخه pc و ps3 گوتی بازی فقط توش پج هست:d

---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:12 PM ارسال شده بود ----------

من خبر رو خوندم احساس کردم ورژن مجازی خاله بازی رو دارن برای Skyrim عرضه می‌کنن، اما دیدم تریلرشو امیدوار شدم. فرض کن ساعت 1 شب تو خونت خوابیدی یوهو یه جاینت با ماموت هاش بیاد بریزه تو خونت بعد بیای اونا رو بکشی:d

این قضیه فرمانروایی هم خیلی جالبه، منو یاد El Residente می‌ندازه:))

قراره چیز دیگه‌ای هم باشه؟:d

بله جز اصلی گوتی بیشتر بازی ها dlc هستش

دی ال سی عجیبیه تقریبا اصلا به این بازی که بیشترش رو جابه جایی در نقشه تشکیل میده نمیخوره و من رو یاد بازی های شهرسازی میندازه !
خرید زمین ساخت خانه و تشکیل امپراطوری نکات عجیبیه که شاید به جاش اضافه کردن آیتم و مکان های جدید و در نتیجه به روز
کردن بازی برای کسانی که تقریبا بازی رو تموم کردند جالب تر می بود.

میخواستم همین رو بگم که شما گفتید...تو کل بازی یعنی تو این چند ماه :دی دائم از این منطقه به اون منطقه بودیم عادت کردن به یه جا موندن یکم سخت می شه...من بیشتر دوست داشتم یکم سلاح های پیشرفته تر اضافه می شد مخصوصا برای صلاح اصلی خودم تیرکمون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or