Headset کنسول Xbox one رونمایی شد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

مایکروسافت رسما Headset کنسول جدید خود Xbox one را رونمایی کرد.

همانند هدست کنسول قبلی این هدست نیز دارای دکمه ی Mute و کم و زیاد کردن صداست و همچنین از سیستم Wideband برای بهتر شدن صدا استفاده میکند.

اما این هدست درون ست کنسول قرار ندارد و باید به صورت جدا خریداری شود

شما همچنین میتوانید از هدست های شرکت های دیگری مثل Turtle Beach نیز استفاده کنید.عکس هدست را در زیر مشاهده میکنید:

Xbox-One-Headset-610x610.jpg

پ.ن 2:بله نیست :d

آخرین ویرایش:
شاید کیفیت صداش خیلی عالی باشه به هر حال سونیه دیگه :d ولی خدایی خیلی مسخرست واسه بازی آنلاین و چت!! اصلا حس گیمری نمیده وسط مالتی پلیر :d

این هدست فقط واسه چت کردنه نه واسه مالتی بازی کردن !!!

اگه واسه بازی کردن میخوای این هدست یکی از مدل هاس سونی برای PS3 ـه .

========================
اون هدست Xbone هم قشنگه هم چیز خوبی بنظر میاد. هدستی که صرفا برای چت در نظر گرفته شده باید کوچیک و جمع و جور باشه. هدست سونی هم همینطور ولی یه عده احتمالا میخوان برن جلو آیینه با هدست عکس بگیرن که به قیافش میخندن !!!

آخرین ویرایش:
شما حس "گیمری"ـت رو از Accessories میگیری؟ LOL.
آره برادر همونطور که ظاهر کنسول xone واسه تو و خیلی از امثال تو که اکثرا هم جزب باد هستین یه طراحی داغون برای کنسول های نسل بعد حساب میشه و نمیشه باهاش کنار اومد منم نمیتونم با هدست مسخره ps4 کنار بیام!! LOL.

- - -ویرایش - - -

این هدست فقط واسه چت کردنه نه واسه مالتی بازی کردن !!!

اگه واسه بازی کردن میخوای این هدست یکی از مدل هاس سونی برای PS3 ـه .

========================
اون هدست Xbone هم قشنگه هم چیز خوبی بنظر میاد. هدستی که صرفا برای چت در نظر گرفته شده باید کوچیک و جمع و جور باشه. هدست سونی هم همینطور ولی یه عده احتمالا میخوان برن جلو آیینه با هدست عکس بگیرن که به قیافش میخندن !!!
عزیز منظور من اینه که تو مالتی پلیر استفاده کنیم واسه چت کردن با بچه ها و چرت و پرت گفتن!!! :d دیگه اینا نیاز به توضیح نداره

============> دقیقا همونطور که یه عده که احتمالا میخوان برن جلو آینه با کنسول مایکرو عکس بگیرن که به قیافش می خندن !!!

عزیز منظور من اینه که تو مالتی پلیر استفاده کنیم واسه چت کردن با بچه ها و چرت و پرت گفتن!!! :d دیگه اینا نیاز به توضیح نداره

============> دقیقا همونطور که یه عده که احتمالا میخوان برن جلو آینه با کنسول مایکرو عکس بگیرن که به قیافش می خندن !!!

خب وقتی نمیدونی نظر نده چون همون هدست دومی که عکسشو گذاشتم برای چت کردن هم استفاده میشه با این تفاوت که تو مدل اولی فقط Voice پخش میشه ولی تو دومی که 7.1 Ch هست هم میشه صدای بازی رو داشت هم Voice و به انتخاب خودت میتونی تنظیم کنی که صدای کدوم بیشتر باشه. اونایی که استفاده میکنن میدونن منظور من چیه. Tritton , Astro هم برندهایی هستند که از این نوع هدست ها هم برای 360 هم برای Ps3 تولید میکنن.
===========> نمیدونم از کجا پری ولی این حرفی از من نقل قول کردی مخاطبش تو نبودی. 1 صفحه به عقب برگردی میفهمی مخاطبش کی بود.

وقتی کینکت هست با کیفیت mic بالاتر برای استفاده چت و تماس اسکایپ دلیلی برای هدست نمیبینم همینطور که دوستان گفتن بزای شنیدن صدای چت هست نه بازی،مایکروسافت یه مدل ارزونتر تولید کرده هرکی خواست بخره
در رابطه با کیفیت صدا هم خودشون گفتن کیفیت چت واضح تر از تماس تلفنی هست

اولا" که این هدست خیلی وقت پیش هم داخل خود سایت ایکس باکس گذاشته بودنش نه حالا معرفی شده
بعد اونایی که میگن مال سونی مسخرن فقط بدونن این برای صدای مولتی هست و میکرفون داره و هیچ ربطی به صدای گیم نداره کسی بخواد میتونه هدست استریو سونی رو بگیره 240 دلار هم باس داره هم 7.1 هست هم میکروفن و نویز گیر داره و.......
اونی که داخل کنسول گذاشتن کافیه برای مولتی
این هدست x1 هم مثل قبلی هست به دسته میخوره و مثل قبلی عمل میکنه !!
پس نیاید مسخره هدست کنید !اگه اینطوره میتونید رو سونی از هدست بیتس استفاده کنید چون جک 3.5 میخوره !! :)

من که دلم نمیخواد کسایی که تو خونه هستن صدای فحش دادن بعضیا رو با کیفیت dolby بشنون
در اتاق رو ببند و صدای میک ها رو کم کن
با کیفیت دالبی نت درست حسابی میخواد
همون کیفیت داغون رو بعضی اوقات از پارتی شوتمون میکرد بیرون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or