Headset کنسول Xbox one رونمایی شد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

مایکروسافت رسما Headset کنسول جدید خود Xbox one را رونمایی کرد.

همانند هدست کنسول قبلی این هدست نیز دارای دکمه ی Mute و کم و زیاد کردن صداست و همچنین از سیستم Wideband برای بهتر شدن صدا استفاده میکند.

اما این هدست درون ست کنسول قرار ندارد و باید به صورت جدا خریداری شود

شما همچنین میتوانید از هدست های شرکت های دیگری مثل Turtle Beach نیز استفاده کنید.عکس هدست را در زیر مشاهده میکنید:

Xbox-One-Headset-610x610.jpg

پ.ن 2:بله نیست :d

آخرین ویرایش:
^ خیریه که نیست !
قرار نیست که صدای بازی رو بشنوید ، فقط برای چت هست
نسبت به X360 و PS4 خیلی بهتر به نظر میرسه
!

ويرايش :به همراه كنسول عرضه نميشود !!!!!! مردشور :|
از 360 که 100% بهتره ولی از Ps4؟ هدست مجانی ساخت سونی توی باندل بهتر از این نیست بنظرت
اولش نديدم رو كنسول نيست ، به قول معروف مفت باشه كوفت باشه !!! :d

آخرین ویرایش:
آدم کنسول که میگیره دوست داره کامل باشه نه اینکه یه 15$ روی play&charge kit یه n دلار روی هدست پیاده شه
ماکرو باید یدونه بزاره توی جعبه

اگر هدست قبلی ها وصل بشه بهش خیلی خوبه..
در کل کیفیت صدا تو XBL از اون اوایل خیلی بهتر شده الان راحت میشه چت کرد قبلا صدا طرف به زور می رسید..

من چرا هرچی میگردم، جایی گفته نشده که تو کنسول نیست؟:-/ فعلا تنها جایی که دیدم اینو گفته، VG247 بوده که معلوم نیست از کجا درآورده! :-/

به خدا من بی تقصیرم :d هر چند خودمم یکی دوجا دیدم که همراه با یک کیت شارژ تو ست هست :d

من چرا هرچی میگردم، جایی گفته نشده که تو کنسول نیست؟:-/ فعلا تنها جایی که دیدم اینو گفته، VG247 بوده که معلوم نیست از کجا درآورده! :-/
تو سایت خود ایکس باکس هم برید زده جز وسایلی هست که باید جدا بخرید و داخل جعبه نیست.(برو به قسمت pre-order اونجا میبینی)

- - -ویرایش - - -

360 هم فقط الایت ها تو جعبه هدست داشتن PS3 هم که کلا هدستش رو باید جدا میخریدی با کلی هزینه..!
فقط مدل core همراش نبود که اونم بعد یه سال تولیدش متوقف شد و بقیه مدلا همشون هدست همراشون بود.اینا یا باید قیمتو بیارن پایینتر یا هدست و play & charge kit هم همراه کنسول بدن وگرنه خیلی زوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or