Headsetبی سیم و کنترل جدید برای Xbox360

Panther_X

کاربر سایت
مایکروسافت به تازگی اعلام کرد دو لوازم جانبی جدید یعنی هدست بی سیم و کنترل بزودی برای Xbox360 عرضه میشوند.

360bluetooth.jpg

هدست بی سیم Xbox360با بلوتوث به شما اجازه میدهد در XBL در بازی با دوستان خود چت کنین و همچنین به تماس های تلفن همراه خود پاسخ دهید.و ظاهرا همین قابلت را در PC نیز دارد.و همچنین سه سایز مختلف حلقه های این هدست دارند تا برای هر سایز گوشی مناسب باشد.
این دستگاه از بلوتوث 3.0 استفاده میکند برای برقرای ارتباط با موبایل و... و برای برقراری ارتباط با Xbox360 از امواج رادیویی استفاده میکند.این دستگاه توانایی 8 ساعت مکامله را دارد و 300 ساعت در حالت اماده بکار .
برای شارژ یک USB وجود دارد که با وصل کردن یک سر آن به پورت Xbox360 شما میتوانید آن را شارژ کنید.

این هدست با قیمت 59.99 دلار از اوایل نوامبر 2011 در فروشگاه های سراسر جهان در دسترس خواهد بود.

مایکروسافت همچنین کنترل از راه دور جدیدی را معرفی کرد که با آن میتوان که به کاربران اجازه حرکت(گشتن)در داشبورد و همچنین اجازه کنترل پخش DVDو CD و تمام فایل های صوتی و تصویری و پخش رسانه های زنده را میدهد.

این کنترل بر روی TV های مختلف کار میکند و شارژ خود را از سه باتری قلمی(AAA)تامین میکند.و قابلیت های

Netflixو Huluو ESPN را دارد!!!!

همچنین دکمه های Y,X,A,B بر روی این کنترل قرار دارد.

از دیگر قابلیت های مهم این کنترل میتوان به Live Tv اشاره کرد که توسط Xbox360 پشتیبانی میشود.و خدمات تلوزیون را ارائه میدهد.

این کنترل از راه دور با قیمت 19.99 دلار و در اوایل 2011 در سراسر فروشگاه های جهان در دسترس خواهد بود.

تصاویری از این دو وسیله جانبی با رنگ مشکی:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soroush yakuza
واقعا دیگه داره حالم از بازی سنتر بهم میخوره یه مشت بچه ریختن توش فقط بلدن تو تاپیک های محصولات رقیب بگردن و ترول کنن )x
مایکروسافت قبلا هم هدست بیسیم و کنترل زده ولی طرح قدیمی بود.
شاید اونی که اسلیم داره میخواد لوازم جانبی ایکس باکسش با دستگاهش ست باشه.مگه بده؟
آره واقعاً! بعضی ها انگار یه کینه عمیقی تو عمق وجودشون قرار گرفته که تحمل شنیدن هیچ محصول یا خبر از طرف رقیب رو ندارن.

ما کم کم داریم از این هدستای بلوتوث سیر میشیم این مایکرو تازه یادش افتاده که چنین چیزی وجود داره :d
دوست عزیز شما خیلی طرفدار محصولات سونی هستی برو اونا رو تبلیغ کن، بخر، از زندگیت لذت ببر. دیگه چی کار داری بی دلیل محصول رقیب رو بکوبونی؟؟ اینا همش وسایلی برای رفاه و راحتی بشره نه ابزاری واسه ابراز کینه و دشمنی.
از هدست بلوتوث سیر می شی شما؟ تکنولوژی مثل غذا خوراکی نیست که بشه ازش سیر شد! تکنولوژی عوض می شه، پیشرفت می کنه ولی سیر شدن؟؟؟
----
بگذریم ... #:-s
از هدستش خیلی خوشم اومد. خیلی خوشگل و خوش طرحه. بیاد یکی می گیرم حتماً.
کنترلش هم خوب و قیمت مناسبه ولی به درد ما ایرانیا که فکر نکنم خیلی بخوره. نه Netflix داریم نه HULU

واقعا دوستان اینقدر سرشون مشغول تبلیغات محصولات سونی بوده که اصلا وقت نکردن بدونن که این مدل ها هر دوشون قبلا بوده و این طرح فقط مخصوص اسلیم هست و برای این زده شده که با اسلیم ست بشه.

از ترول های شما متشکریم :دی

آره واقعاً! بعضی ها انگار یه کینه عمیقی تو عمق وجودشون قرار گرفته که تحمل شنیدن هیچ محصول یا خبر از طرف رقیب رو ندارن.

دوست عزیز شما خیلی طرفدار محصولات سونی هستی برو اونا رو تبلیغ کن، بخر، از زندگیت لذت ببر. دیگه چی کار داری بی دلیل محصول رقیب رو بکوبونی؟؟ اینا همش وسایلی برای رفاه و راحتی بشره نه ابزاری واسه ابراز کینه و دشمنی.
از هدست بلوتوث سیر می شی شما؟ تکنولوژی مثل غذا خوراکی نیست که بشه ازش سیر شد! تکنولوژی عوض می شه، پیشرفت می کنه ولی سیر شدن؟؟؟
----
بگذریم ... #:-s
از هدستش خیلی خوشم اومد. خیلی خوشگل و خوش طرحه. بیاد یکی می گیرم حتماً.
کنترلش هم خوب و قیمت مناسبه ولی به درد ما ایرانیا که فکر نکنم خیلی بخوره. نه Netflix داریم نه HULU

OMG ! حرفای شما در من تحولی عجیب ایجاد کرد , :d محصولات سونی رو میخرم لذت هم میبرم چون کیفیتشون بی نظیر ـه و فکر نکنم کسی مشکلی داشته باشه , داره ؟ :-/
من پیشرفتی در این تکنولوژی کمپانی محبوب تر از جان شما نمی بینم ! :d اتفاقا همین سیر شدن ها موجب میشه که تکنولوژی پیشرفت کنه و بنا به گفته های شما الان باید Psone میزدیم و هیچوقت سیر نمیشدیم ;;)
من گفتم زشته ؟ طرحش قشنگه و هر وقت اومد تهیش کن و لذت ببر کسی که جلوتو نگرفته و من نظرمو گفتم و توهینی هم نکردم بردیا خان :d

• Like
Reactions: Robin Hood
این هدست خیلی بدرد من میخوره ، هدست عادی خودش خیلی رو اعصابه . کنترلی هم که طراحی شده خیلی شیکه ولی فکر نکنم کسی دنبال منترل برای دستگاهش باشه !!

OMG ! حرفای شما در من تحولی عجیب ایجاد کرد , :d محصولات سونی رو میخرم لذت هم میبرم چون کیفیتشون بی نظیر ـه و فکر نکنم کسی مشکلی داشته باشه , داره ؟ :-/
من پیشرفتی در این تکنولوژی کمپانی محبوب تر از جان شما نمی بینم ! :d اتفاقا همین سیر شدن ها موجب میشه که تکنولوژی پیشرفت کنه و بنا به گفته های شما الان باید Psone میزدیم و هیچوقت سیر نمیشدیم ;;)
من گفتم زشته ؟ طرحش قشنگه و هر وقت اومد تهیش کن و لذت ببر کسی که جلوتو نگرفته و من نظرمو گفتم و توهینی هم نکردم بردیا خان :d
بعید می دونم!!
قسمت های شخصی رو در پروفایلتون جواب دادم.
قسمت دوم صحبت من بعد "بگذربم" به شما ربط نداشت که یه خودتون گرفتید.
نه شما نگفتی زشته. کی گفت شما گفتی؟:-/

من الآن متوجه نشدم! شما کلاً از هدست سیر شدی منتظر اختراع جدیدتری هستی یا اینکه منظورت اینه که این هدست با تکنولوژی بلوتووث 3 خیلی عقب افتاده است؟
شما تکنولوژی برای هدست جدیدتر از بلوتوث 3 سراغ داری؟

آره. به کوری چشم دشمنان مایکروسافت می خریم، لذتش رو هم می بریم.>:d< کسی هم اصلاً حق نداره جلومونو بگیره:d

• Like
Reactions: Fratos
بنظرم که خیلی خوشگله و طراحیش قشنگه.

اون کنترله هم طراحیش زیباست.

شاید اونی که اسلیم داره میخواد لوازم جانبی ایکس باکسش با دستگاهش ست باشه.مگه بده؟

کاملا درسته و بعضی دوستان نمیتونن اینو درک کنند داش چیکارشون میشه کرد.:-/

Ahmad_742009 بیخیال جانه عزیزت بذارین یه تاپیک از این بچه بازیها نداشته باشه
خسته شدیم به خدا از این کارا.

• Like
Reactions: bardia67m
بعید می دونم!!
قسمت های شخصی رو در پروفایلتون جواب دادم.
قسمت دوم صحبت من بعد "بگذربم" به شما ربط نداشت که یه خودتون گرفتید.
نه شما نگفتی زشته. کی گفت شما گفتی؟:-/

من الآن متوجه نشدم! شما کلاً از هدست سیر شدی منتظر اختراع جدیدتری هستی یا اینکه منظورت اینه که این هدست با تکنولوژی بلوتووث 3 خیلی عقب افتاده است؟
شما تکنولوژی برای هدست جدیدتر از بلوتوث 3 سراغ داری؟

آره. به کوری چشم دشمنان مایکروسافت می خریم، لذتش رو هم می بریم.>:d< کسی هم اصلاً حق نداره جلومونو بگیره:d

اگه چیزی که به کسی ربط نداره و مربوط به شخص شماست نباید در تاپیک اعلام کنید و این معلومه که همه به خودشون میگیرن

آره من الان از هدست های بلوتوث خسته شدم و منتظر اختراع جدیدی هم نیستم دادا ;) , شاید اصلا دلم نخواست دیگه از این هدستا استفاده کنم و فکر کنم این یه مورد شخصیه که نباید کسی به خودش بگیره و دلیل سیر شدن یا نشدنش هم به خودم مربوطه .
شاید هم در آینده چیز جدید اختراع شد نکنه شما خبر داری ؟ :-/
شما هرچی دلت میخواد که مربوط به مایکروسافت رو برو بخر و چشم کسی رو هم کور نکن :> کسی هم حق نداره جلوی شما رو بگیره مگه من توی حرفام گفتم من به شما اجازه نمیدم که این هدست رو بخرین ؟ چیزه خاصی هم توی پروفایلم ننوشتین و بهتر بود همینجا میگفتین :d

http://forum.bazicenter.com/member.php?u=47330
Ahmad_742009 بیخیال جانه عزیزت بذارین یه تاپیک از این بچه بازیها نداشته باشه
خسته شدیم به خدا از این کارا.

چشم سیا جون فکر کنم ایشون بیخودی بحث رو کش دادن #:-s

واقعا دوستان اینقدر سرشون مشغول تبلیغات محصولات سونی بوده که اصلا وقت نکردن بدونن که این مدل ها هر دوشون قبلا بوده و این طرح فقط مخصوص اسلیم هست و برای این زده شده که با اسلیم ست بشه.

از ترول های شما متشکریم :دی
یعنی روی آرکد کار نمی کنه ؟ =((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or