Hatred | PC

به نام جهان بخش هستی

Hatred
InZdp.jpg

Hatred بازی با سبک Twin-Stick Shooter می باشد که به خشونت زیاد, خون و ناجوانمردانگی شهرت یافته است .
این بازی تا حالا انتقادات زیادی را در مقابل خود دیده ولی با این حال سازنده بازی ( Destructive Creations ) با قبول این انتقادات به کار خود ادامه داده است . این سازنده همچنین در مورد Hatred , به عنوان یک واسطه برای جلوه قسمت تاریک سیاســـت, سیاســــت مداران و زیبایی هنر Gaming می داند.
Hatred توسط Valve از سیستم Steam GreenLight حذف شده بود ولی بعد با عرض خواهی Gabe Newell به این سیستم برگشت.
این بازی در تاریخ June 1, 2015 منتشر شده است .
عکس از محیط بازی :

Hatred Game Highlights - Ending - Spoiler Warning
XrtbP.png

720p

آخرین ویرایش:
واقعا چندوفت بود بازی به این مضخرفی ندیده بودم ، نه گیم پلی نه داستان نه ایده نه گرافیک نه پرفورمنس فقط فیزیک بازی در حد متوسط رو به خوب بود ؛ امتیاز 3 گیم اسپات به شدت زیادشه 1 هم لایق نیست .

در جواب سوال خودم تو سایت skidrow به کاربر نوشته بود که باید ویندوز خودتون رو به سرویس پک یک ارتقاء بدین تا مشکل سیو نشدن بازی حل بشه

اصلا بهینه نشده بود !! واسه بازی در این سطح فوق العاده سنگین بود !!! من نیم ساعت یشتر بازیش نکردم ! نمیدونم الان مشکل سیو دارم اصن یا نه :d

نکته های مثبتی که داشت تم سیاه و سفید بازی بود که جو جالبی داشت و تخریب پذیری یه سری از چیزا مثه در و دیوار و دوربینش که واسه تموم کردن کار حالت سینمایی داشت ! همین !

در نهایتتت ! اگه خیلی بیکار شدین واسه وقت پر کردن بد نیست که بازم من اینجا اون life is strange با تم ارومش رو به این ترجیح دادم !!! :|

خوب می خیلی وقت هست که بازی رو تمام کردم, و واقعا باز کوتاهی بود و خیلی به نظر می رسید که خیلی از افراد مانع پیشرفت این بازی شدند و بازی در خیلی از Level ـا نیمه کاره رها شده و Destructive Creations سازنده بازی خیلی تحت فشار بوده, طوری که انگار اصلا بر روی گرافیک و Performence بازی کار نشده و داستان بازی هم کامل اسم بازی را دنبال می کنه و Character بازی تنها یک نیت داره و پشت پرده این نیت یا اینکه چطور همچنین افکاری برای او به وجود آمده, اصلا معلوم نیست .
برای کسانی که این بازی را انجام ندادند, Video مرحله پایانی ( Ending ) را آپلود می کنم ولی تا زمانی که آپلود تمام بشه عکسی را در مورد پایان Hatred قرار میدم .
Hatred Game Highlights - Ending - Spoiler Warning
XrtbP.png

720p

امتیاز بازی: 6/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or