Harry Potter and the Half-Blood Prince

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی خیلی کوتاه بود
Bang-Head.gif
،ولی برا اونایی که هری دوستن بسی جالبه،کلا من که باهاش حال کردم
za2.gif

دوستان ببخشید ولی من هنوز نفهمیدم این کلاب دوئل مربوط به اسلیترین رو کجا پیدا کنم!!!! :confused:
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه!:smile:

منم امروز بازی رو تموم کردم ... دوستان گفتن کوتاه بود ولی فکر نمیکردم اینقدر !!!
حداکثر 5-6 ساعته تموم میشه !! و برعکس دوستان من معتقدم بازی هیچ پیشرفت
گرافیکی نکرده ... فقط آب و هواش نسبتا دینامیک شده و کمی مه به بازی اضافه
کردن ... دیگه هیچی ... تنوع گیم پلی بازی هم خیلی کم بود یا باید کوییدیچ بازی
میکردی یا دوئل یا ساخت معجون ... هیچ تنوع دیگه ای نداشت ... به نظرم خیلی
بیشتر میتونستن روش کار کنن و فکر میکنم نسخه ی قبلی در زمان خودش بهتر
بود ... اما واسه من که رمان های هری پاتر رو دوست دارم بازم یه بازی سرگرم کننده
و جذاب بود !!

سلام دوستان. ببخشید کسی می دونه اون علامت هایی که تو بازی باید بگیرم، یک سریش بالاتر از حد معمول هستش و نمیشه گرفتش. سنگ و اینا هم بلند می کنم ولی بهش نمیرسه که بگیرم. کسی میدونه باید چیکار کردش؟

سلام دوستان. ببخشید کسی می دونه اون علامت هایی که تو بازی باید بگیرم، یک سریش بالاتر از حد معمول هستش و نمیشه گرفتش. سنگ و اینا هم بلند می کنم ولی بهش نمیرسه که بگیرم. کسی میدونه باید چیکار کردش؟
من همشون را زدم. مثلا اون هایی که خیلی بالا هستند, شما اگه به اطراف نگاه کنی یه پله یا سکو هست که می‌توین بری روش و بعد بزنیش.

ولی اکثرا را باید از روی زمین بزنی. شما اون جسمی که بلند می‌کنی را عقب و جلو کن و امتحان کن. بالاخره بهش میخوره. ( سخت‌ترینش هم اونی هست که توی زمین چمن، روبروی گلخونه هستش. باید از زوایای مختلف امتحان کنی تا بخوره بهش).

من همشون را زدم. مثلا اون هایی که خیلی بالا هستند, شما اگه به اطراف نگاه کنی یه پله یا سکو هست که می‌توین بری روش و بعد بزنیش.

ولی اکثرا را باید از روی زمین بزنی. شما اون جسمی که بلند می‌کنی را عقب و جلو کن و امتحان کن. بالاخره بهش میخوره. ( سخت‌ترینش هم اونی هست که توی زمین چمن، روبروی گلخونه هستش. باید از زوایای مختلف امتحان کنی تا بخوره بهش).
مهدی جان ممنون ولی من امتحان کردم نشدش:biggrin1: اون کودها یا معجون ها رو میزنی میافت پایین ولی اینایی که باید با گلدون و از این چیزا بزنی نمیوفته:biggrin1: راستی رو نیمکت اینا چه جوری باید برم؟ Video چیزی داری که بهم معرفی کنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or