Harry Potter and the Half-Blood Prince

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی رو گرفتم.
زیاد بازی نکردمگرافیک بازی خیلی جالب نیست.مخصوصا انیمیشن های شخصیت ها بدجوری اول بازی تو ذوق می زنه.
دوربین بازی هم هنوز مشکل داره.

سلام دوستان!
من توی تمام کلاب های مربوط به دوئل گروه ها شرکت کردم ولی هر چقدر گشتم کلاب دوئل مربوط به گروه اسلیترین رو پیدا نکردم!چون طبق اچیومنتی که داره باید در 4 کلاب دوئل مربوط به 4 گروه شرکت کنیم ولی گروه اسلیترین نیست!
ممنون میشم کمک کنید!

سلام دوستان!
من توی تمام کلاب های مربوط به دوئل گروه ها شرکت کردم ولی هر چقدر گشتم کلاب دوئل مربوط به گروه اسلیترین رو پیدا نکردم!چون طبق اچیومنتی که داره باید در 4 کلاب دوئل مربوط به 4 گروه شرکت کنیم ولی گروه اسلیترین نیست!
ممنون میشم کمک کنید!
من هنوز بازی نکردم ولی احتمال داره که یک آیتم مخفی یا چیزی باشه که کمی دیگه برات باز بشه چون تو این کلوپ قاعدتا تو باید با مالفوی دوئل کنی و نباید همون اواسط بازی باشه. البته فکر کنم:biggrin1:

به نظر من زیباترین شمارش 2 بود و بعد از اون همه ضعیف بودن...یکی از دلایل خوب بودن 2 ش هم این بود که هاگوارتز رو پر رمز و راز طراحی کرده بودن و راه های مخفی زیادی داشت...میتونستی یه سری چیزهایی واسه کوییدیچ هم بخری...توش لیک کوییدیچ هم بود که بازی رو از نظر محتوا بالا میبرد..من اصلا موافق نیستم شماره ی 5 اش زیبا بود...بر عکس به نظرم ضعیف ترین شمارش همین بود...دوئل هاش مسخره و مراحل پیش و پا افتاده...دوربین بد و گیم پلی سطحی..من سه تا دمو ازش دیدم البته مال Wii.. یکی کلاس معجون سازی(درست گفتم؟)اون دو تای دیگه هم Dual بود.....ظاهرا داره بهتر میشه و میخواد مثل شماره ی 2 ش مسابقات Dual رو برگردونه...;)

من هنوز بازی نکردم ولی احتمال داره که یک آیتم مخفی یا چیزی باشه که کمی دیگه برات باز بشه چون تو این کلوپ قاعدتا تو باید با مالفوی دوئل کنی و نباید همون اواسط بازی باشه. البته فکر کنم:biggrin1:

من بازی رو تموم کردم ولی کلاب دوئل گروه اسلیترین یدا نکردم!:biggrin1:

مبارزه های بازی نسبت به نسخه ی قبل جالب تر و پیچیده تر شدن فقط جادوی لویکورپس یکم خرابش کرده چون کافیه اون طلسم رو اجرا کنی و بعد از اینکه سروته شدن هر بلایی خواستی سرشون بیاری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or