منم خیلی امیدوارم که بالاخره یه بازی هری پاتر درست حسابی بازی کنم.شانس آوردیم فیلم تاخیر خورد اگه نه دوباره احتمالا یه بازی نه چندان جالب تحوبلمون می دادن.خب بازي 30 ژوئن ميادش.
اينجور كه بوش مياد اين بازي خيلي بهتر از قبل شده.
حتي نسخه قبلي محفل ققنوس كه نسبت به چهار نسخه قبل پيش رفت خيلي خوبه داشت به نظرم. الان هركي دموش بازي كرده خيلي راضي بوده.
بايد نشست و ديد چي ميشه. به نظرم محفل ققنوس بدترين بخشش دوربين بود.
30 ژوئن يعني سه شنبه ...
البته دوست عزیز شماره قبل تقریبا یک همچین چیزی بودش تو خود هاگوارتز ایشالا که بازی خوبی باشه. متاسفانه لینکش هم زودتر بیرون نمودش و باید صبر کنیممنم خیلی امیدوارم که بالاخره یه بازی هری پاتر درست حسابی بازی کنم.شانس آوردیم فیلم تاخیر خورد اگه نه دوباره احتمالا یه بازی نه چندان جالب تحوبلمون می دادن.
تصورش رو بکنین یه بازی گردش آزاد مانند مثل بولی تو هاگوارتز و هاگزمید چی میشه...:wacko:
یعنی شما طرفدار سری harry potter هستی و هنوز کتاب هری پاتر 6 رو نخوندی !!!داداش اگر الان بازی کنیم که داستان فیلم Spoil میشه.![]()

داستان چيه فيلم معلوم ميشه؟ مثل اين كه فيلم از روي كتاب اومده!! و چيز جديدي توش نيست.داداش اگر الان بازی کنیم که داستان فیلم Spoil میشه.![]()
متاسفانه بعد از هري پاتر هر كتابي رو كه سعي كردم توي اين سبك و سياق بخونم نتونستم. مثل دارنشاين يا حتي ارباب حلقه ها !!خوبیش به اینه که هنوز هم تا تموم شدن مجموعههای هری پاتر کلی مونده. 6 را بازی کنیم و بعد هم فیلمش. تازه فیلم شماره هفت، دو قسمتیه که میره برای 2011:biggrin1:
Artemis Fowl به نظر من خیلی از هری پاتر قشنگ تره.دقیقا عین من هر چی گشتم کتابی به باحالی کتاب های هری پاتر گیر نیاوردم شما هم اگه چیزی گیر اوردی به ما هم بگو
توجه:
بازی عرضه شده و الان آماده فروشه. مهدی هم آورده(dvdirani خودمون). به اینجا مراجعه کنید.
خوبیش به اینه که هنوز هم تا تموم شدن مجموعههای هری پاتر کلی مونده. 6 را بازی کنیم و بعد هم فیلمش. تازه فیلم شماره هفت، دو قسمتیه که میره برای 2011![]()
کجا عرضه شده اخه من که تو هر سایت فروشگاه معتبری که گشتم هیچی پیدا نکردمتوجه:
بازی عرضه شده و الان آماده فروشه. مهدی هم آورده(dvdirani خودمون). به اینجا مراجعه کنید.
خوبیش به اینه که هنوز هم تا تموم شدن مجموعههای هری پاتر کلی مونده. 6 را بازی کنیم و بعد هم فیلمش. تازه فیلم شماره هفت، دو قسمتیه که میره برای 2011![]()