Harry Potter and the Half-Blood Prince

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محیط بازی ها هم مثل کتاب ها با گذشت زمان سیاه تر میشه ولی من حال و هوای بازی هری پاتر 1 رو بیشتر از همه دوست داشتم. به هر حال، با وجودی که شرط می بندم مثل سایر بازی ها، یه بازی عادی از آب درمیاد، می خرمش.

خب بازي 30 ژوئن ميادش.
اينجور كه بوش مياد اين بازي خيلي بهتر از قبل شده.
حتي نسخه قبلي محفل ققنوس كه نسبت به چهار نسخه قبل پيش رفت خيلي خوبه داشت به نظرم. الان هركي دموش بازي كرده خيلي راضي بوده.
بايد نشست و ديد چي ميشه. به نظرم محفل ققنوس بدترين بخشش دوربين بود.
30 ژوئن يعني سه شنبه ...

خب بازي 30 ژوئن ميادش.
اينجور كه بوش مياد اين بازي خيلي بهتر از قبل شده.
حتي نسخه قبلي محفل ققنوس كه نسبت به چهار نسخه قبل پيش رفت خيلي خوبه داشت به نظرم. الان هركي دموش بازي كرده خيلي راضي بوده.
بايد نشست و ديد چي ميشه. به نظرم محفل ققنوس بدترين بخشش دوربين بود.
30 ژوئن يعني سه شنبه ...
منم خیلی امیدوارم که بالاخره یه بازی هری پاتر درست حسابی بازی کنم.شانس آوردیم فیلم تاخیر خورد اگه نه دوباره احتمالا یه بازی نه چندان جالب تحوبلمون می دادن.
تصورش رو بکنین یه بازی گردش آزاد مانند مثل بولی تو هاگوارتز و هاگزمید چی میشه...:wacko:

منم خیلی امیدوارم که بالاخره یه بازی هری پاتر درست حسابی بازی کنم.شانس آوردیم فیلم تاخیر خورد اگه نه دوباره احتمالا یه بازی نه چندان جالب تحوبلمون می دادن.
تصورش رو بکنین یه بازی گردش آزاد مانند مثل بولی تو هاگوارتز و هاگزمید چی میشه...:wacko:
البته دوست عزیز شماره قبل تقریبا یک همچین چیزی بودش تو خود هاگوارتز ایشالا که بازی خوبی باشه. متاسفانه لینکش هم زودتر بیرون نمودش و باید صبر کنیم

توجه:
بازی عرضه شده و الان آماده فروشه. مهدی هم آورده(dvdirani خودمون).
به اینجا مراجعه کنید.

خوبیش به اینه که هنوز هم تا تموم شدن مجموعه‌های هری پاتر کلی مونده. 6 را بازی کنیم و بعد هم فیلمش. تازه فیلم شماره هفت، دو قسمتیه که میره برای 2011:دی

آخرین ویرایش:
داداش اگر الان بازی کنیم که داستان فیلم Spoil میشه.:(
داستان چيه فيلم معلوم ميشه؟ مثل اين كه فيلم از روي كتاب اومده!! و چيز جديدي توش نيست.
كه بخوايم بگيم با بازي كردن معلوم ميشه.

اين شماره واقعا تاخير فيلم انگاري داره به دادش ميرسه.

خوبیش به اینه که هنوز هم تا تموم شدن مجموعه‌های هری پاتر کلی مونده. 6 را بازی کنیم و بعد هم فیلمش. تازه فیلم شماره هفت، دو قسمتیه که میره برای 2011:biggrin1:
متاسفانه بعد از هري پاتر هر كتابي رو كه سعي كردم توي اين سبك و سياق بخونم نتونستم. مثل دارنشاين يا حتي ارباب حلقه ها !!

خوب دوستان بهتره کتاب و اینا رو بی خیال بشد و دیگه ادامه ندید چون اینجا در مورد بازی Harry Potter هستش.
کتاب های دارن شان به نظر من فوق العاده هستش مخصوصا نبرد با شیاطینش. امتحان کنید

توجه:
به اینجا مراجعه کنید.

خوبیش به اینه که هنوز هم تا تموم شدن مجموعه‌های هری پاتر کلی مونده. 6 را بازی کنیم و بعد هم فیلمش. تازه فیلم شماره هفت، دو قسمتیه که میره برای 2011:دی

البته اقا مهدی این قسمت 6 هم 4 ساعته !!!! یعنی توی دو روز تماشاچی ها میرند پای صنحه(صحنه) :d

راستی به نظر شما نسخه 7 چه شکلیه ؟؟؟ چون میدونید که فقط اخراش توی هاگوارتز !!! پس خیلی باید جالب باشه و هم اینکه دهن این کارگردانا پخ پخ :d

توجه:
به اینجا مراجعه کنید.

کجا عرضه شده اخه من که تو هر سایت فروشگاه معتبری که گشتم هیچی پیدا نکردم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or