Harry Potter and the Half-Blood Prince

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود :دی

MGAME0290a233ce3c52783a231938d1d03a11.jpg

تنم کهیر میزنه وقتی میخوام تاپیک برآ بازی های ps2 HD بزنم ولی خب دیگه. امسال م مثل هر سال Electronic Arts همزامان با فیلم جدید، بازی ان را عرضه میکند.

این بازی در 30 جون امسال برای سه کنسول !!W و ps3 و Xbox360 عرضه خواهد شد.
هری دوستان حالشو ببرن :biggrin1:.

آخرین ویرایش:
دمت گرم که به درخواست دوستان احترام میزاری:biggrin1: راستی فری کجاش بازی در حد PS2 هست؟ در مورد تاریخ انتشار بازی هم باید بگم که 30 جون میادش یعنی دقیقا کمتر از یک ما دیگه:biggrin1: بازم دستت درد نکنه

فكر كنم اين از 5 بهتر باشه. مدت زمان ساختش بيشتر بوده فكر كنم.:confused:
در هر صورت من كه هميشه اين سري رو ميگيرم. اينم روش.:biggrin1:
همین بابک خودمون( Dreadlord) چیزی از Ron کم نداره:biggrin1:
:biggrin1::shrewd::biggrin1:

آخرین ویرایش:
فكر كنم اين از 5 بهتر باشه. مدت زمان ساختش بيشتر بوده فكر كنم.:confused:
در هر صورت من كه هميشه اين سري رو ميگيرم. اينم روش.:biggrin1:
آره بابا خیلی تاخیر خورد و بیشترش هم بخاطر خوده فیلم بود که تاخیر خوردش:biggrin1:
من هم همه سری ها رو تا حالا بازی کردم و بهترینش به نظر من یکی محفل ققنوس بود و بعدش هم جام آتش:biggrin1: نظر من هم اینه که بهتر از 5 میشه. اینم آخرین تریلر که من واقعا ازش خوشم اومد و بی صبرانه منتظر بازی هستم.

خیلی ممنون که تاپیک زدی..

من شخصاً با نسخه اول خیلی خیلی حال کردم اونی که رویه PS1 بود.. واقعا آدم رو جذب میکرد.. ولی نسخه های بعدیش به نظر من جالب نبود و فقط گرافیک داشت.. البته شاید من حوصله اون زمان رو نداشته باشم..

945904_20090514_thumb001.jpg
945904_20090528_thumb001.jpg
945904_20090601_thumb005.jpg

945904_20090601_thumb004.jpg
945904_20090601_thumb003.jpg
945904_20090601_thumb002.jpg

945904_20090601_thumb001.jpg
945904_20090602_thumb001.jpg
945904_20090325_thumb002.jpg

خوب دوستان این هم چند تا شات جدید در حالی که کمتر از 3 فته به ریلیز بازی مونده. منتظریم:biggrin1:
خوب دوستان این نکته رو یادم رفت بگم لیست آچیومنت های بازی هم در سایت قرار گرفته و برای اولین بار در سایت بلافاصله بعد از انتشار بازی آچیومنت ها رو دونه به دونه برای دوستان قرار می دهدم.

Harry Potter And Half-Blood Prince

نکته:رنگ بندیش هم بخاطر گروه های گریفندور و اسلورین هستنش:biggrin1:

آخرین ویرایش:
:((کم کم دیگه هری پاتر هم فیلم و بازیش داره تموم میشه! کاشکی یه 60 70 کتابی بود !
نگران نباش فعلا که تا یک 3-4 سال دیگه ای داریم. خدا هم برای بعدش بزرگه:biggrin1: فعلا همین رو بچسبیم ایشالا تا چند روز دیگه بیاد رو نت حالش رو ببریم

چقدر تا انتشار بازی مونده؟
بازی پتانسیل خیلی بالایی داره.گردش در بخش های مختلف هاگوارتز،دهکده ی هاگزمید و ... .می تونه خیلی جذاب باشه.اما مثل اکثر بازی هایی که از رو فیلم ساخته می شن همواره بازیه جالبی نبوده.اما این بار امیدوارم چون سازندگان 8-9 ماهی وقت اضافه آوردن.

چقدر تا انتشار بازی مونده؟
بازی پتانسیل خیلی بالایی داره.گردش در بخش های مختلف هاگوارتز،دهکده ی هاگزمید و ... .می تونه خیلی جذاب باشه.اما مثل اکثر بازی هایی که از رو فیلم ساخته می شن همواره بازیه جالبی نبوده.اما این بار امیدوارم چون سازندگان 8-9 ماهی وقت اضافه آوردن.
همون وطر که گفتم در بالا بازی در کتر از دو هفته دیگه رو نت میادش و دقیقا 2 هفته دیگه به صورت رسمی انتشار پیدا می کنه و همه هم خیلی به این بازی امیدوار هستند.

نکته:رنگ بندیش هم بخاطر گروه های گریفندور و اسلورین هستنش

اسلورین دیگه چیه؟:دی همون اسلیترین دیگه؟:دی

به نظر من این بازی میتونه ما رو سرگرم کنه و به خاطر المان های اضافه شده بهش خیلی جالب تر از قسمت های قبلی میشه. معجون سازی هم که داره ، ای کاش بقیه کلاس ها هم توش میزاشتن. یا مجازاتی که با اسنیپ داشتی رو. چقدر میتونند روی این بازی کار کنند اما افسوس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or