Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 | PC

harry_potter_and_the_deathly_hallows_-_part_1_pc_harry_potter_and_the_deathly_hallows_-_part_1_pc_.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Electronic Arts
Publisher: Electronic Arts
Platform: PC/PS3/Xbox 360/Wii/DS
Genre: Fantasy Shooter
Release Date: November 16, 2010

بخش 2) لینک ها:

Game Official Website
Screenshots

بخش 3) توضیحات:

بازی Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1با شماره های دیگر این بازی تفاوت دارد. یکی از ضعف های قسمت قبل بازی لوکیشن های تکراری بود، اما این بار هاگوارتز تنها بخشی از لوکیشن های بازی خواهد بود، چرا که هری پاتر به همرا دوستانش در بخشهایی خارج از هاگوارتز به سر میبرند، و در پی یافتن و نابود کردن هورکراکس های جادوگر شیطان شیطانی یعنی لرد وولدکورت هستند.

در طول بازی تا قبل از مواجهه با لرد ولدمورت در مکان هایی مثل کارگاه ها کارخانه ها مجتمع ها و … با دشمنانی که اکثرا مرگ خوار هستند مواجه می شویم که باید برای حفظ جان از پوشش ها و زره های مخصوص جادویی استفاده کنیم بر خلاف سایر بازی های شوتر که تپانچه ها نیاز به بارگذاری (ریلود) دارند چوب جادوی هری نیازی به ریلود ندارد به دفعات نامتناهی گیمر می تواند افسون های تدافعی و تهاجمی را به سمت دشمنان شلیک نماید. افسون هایی مثل پروتگو بسیار سریع جواب می دهند اما همیشه کار ساز نیست چرا که با دوام نیست و گیمر باید از تمامی امکانات برای جنگیدن استفاده کند.

این بازی در تاریخ 16 نوامبر عرضه شده است.

آخرین ویرایش:
کی میاد این بازی مسخره رو دانلود کنه
نمیدونم تو مفز سازندهاش چی میگذره:))

دقيقا باهات موافقم.هر چقدر داستان و كتاب جذابه برعكس بازيهاش فقط براي كسي مثل من كه عاشق هري پاتره جذابه و گرنه هيچ چيزي واسه گفتن نداره.بهترينش همون نسخه 3 بود

شاید بازیش بد بوده باشه ولی فیلمش خیلی عالی کار شده چند تا تریلرش رو اگه دیده بودی اینو نمیگفتی الان 2 روزه رفته رو پرده منتقدا میگن احتمالا از کندیدای بهترین جلوه های ویژه بشه.

به شدت تاييد ميشه.اين يكي فيلمش فكر كنم از ازكابان هم بهتر بشه

واقعا هرچي كه هست بايد مغز اون نويسنده رو طلا گرفت !
خيلي قوي مينويسه و خلاقه !
فيلماشو ميگم، هر چند خودم تا حالا فقط اولين فيلمش رو ديدم و خوشمم نمياد !

دقيقا واقعا هيچ كتابي هري پاتر نميشه.فوق العاده خلاق و جذاب
در مورد فيلمها هم خب همشون رو ببين بعد نظر قشنگتون رو عرض كنيد.

من که از فیلم ـش بدم نمیاد ، اما از این ...... رادکلیف عـــــوضی خیلی متنفرم .

اگه ميشه يك مقدار درست صحبت كنيد

اگه هری پاتر فن باشین هیچ وقت نمی گین فیلماش خوبن :دی تنها فیلمی که در حد کتابش بود فیلم شماره 2 و 1 و تا حدود بسیار کمی 5 بود ... فیلمای هری پاتر از لحاظ وفاداری به داستان در سطح زیر صفرن :دی

باهات موافقم. فیلمهاش اصلا به کتاب وفادار نیستند وکاملا تحریف شده اند ولی با این حال بدک نیستند. غیر از 3 و 4 بقیه ی فیلم هاش خوب بودند

آقا شدیدا تایید ـت میکنم ، داستان زمین تا آسمون با کتاب جی.کی رولینگ فرق داره ، واقعا کتابا خیلی جذاب تر و هیجان انگیز تر از لحاظ داستانی است ، اما فیلم هاش همیشه دوست داشته شده که بیشتر صحنه های جلوه و اکشن ـش بیشتر بشه که اصلا جالب نبود . اولین فیلم به نظر من بهترین ـش بود ، یادش بخیر. #:-s

من خودم هر كدوم از كتابهاي هري پاتر رو سه بار خوندم و فيلمهارو هم صد بار نگاه كردم نظرم رو دارم بعد از اين همه تجربه مگم
درسته كه توي فيلم نسبت به داستان تحريف زياد داره ولي دليل بر بد بودن فيلم نميشه.مثلا به نظر من ازكابان و محفل ققنوس رو خيلي عالي كار كردن.صداگذاري خيلي خوبه.مكانها رو خلي خوب طراحي كردن.مثلا هاگوارتز خيلي شبيه به اون چيزي هست كه ادم در زمن خوندن كتاب تصور ميكنه
در كل فيلمها در انتخاب شخصيتها واقعا ظرافت خاصي به نظرم به كار گرفته شده طوري كه ميگي واقعا هيچكي جز اين نميتونه نقش هري يا اسنيپ يا.... رو بازي كنه
گنجينه هاي مرگبار هم كه تا اينجا فكر كنم جزو ده فيلم فيلم پرفروش هفته بوده
ولي بازيش هميشه واسه كسي فقط جذاب بوده كه عاشق هري باشه مثل من و گرنه هيچي واسه گفتن نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or