Hard Reset | PC

20110714hardreset.png

Developer : Flying Wild Hog
Genre : Sci-Fi First-Person Shooter

شرکت Flying Wild Hog که از برخی اعضای سابق شرکت های People Can Fly ،Reality Pump، CD Projekt و City Interactive تشکیل شده است ،
اولین عنوان خود را با نام Hard Reset معرفی کرد ، با توجه به اینکه کارکنان این شرکت همه با استودیو های قبلی خود از متخصیصین کار بر روی پلتفرم PC به شمار میروند ، Hard Reset نیز فعلا به عنوان یک انحصاری این پلتفرم معرفی شده است .
Hard Reset یک هیبرید نقش آفرینی و اکشن اول شخص است که در یک فضای Cyberpunk آینده گرایانه اتفاق خواهد .
هنوز ناشری برای این عنوان معرفی نشده است و تاریخ عرضه ی مشخصی نیز ندارد .
تیزر بازی را می توانید از سایت رسمی آن مشاهده کنید .

آخرین ویرایش:
آره والا برا من انقدر جذااااااااااااااااب بود که حتی به خودم زحمت ندادم دمورو تموم کنم × یه محیط بی روح یه گیم پلی روون ولی کسل کننده، گرافیکشم واقعا چیزی برای گفتن نداره ، فقط توی عکس ها قشنگه !!! اونم باز چیز خاصی نیست، خلاصه یه چیز بی روحی هست که هیچگونه نو آوری نداره، ترجیح میدم Serious Sam HD بازی کنم تا اینو ...
بخیال باو. تو دیگه داری خیلی میزنی توی سرش! احتمالا اصلا از FPS خوشت نمیاد ولی من فکر نمی کنم اینجوری باشه که شما می گی
حوصله یه گیگ دانلود کردن ندارم. همون زمان انتشارش یه تستی میزنم

بخیال باو. تو دیگه داری خیلی میزنی توی سرش! احتمالا اصلا از FPS خوشت نمیاد ولی من فکر نمی کنم اینجوری باشه که شما می گی
اتفاقا عشق FPS و شوتر هستم × نصف بازیا اوریجمم FPS ـه Trust Me ، ارزش این 1 گیگ رو هم نداشت !
××××
البته این نظر من ـه ! شاید یکی هم خوشش بیاد مثل خیلی بازی های ضعیف که خیلی ها خوششون میومد !
:
اینم یه نمونش :
بازی فوق العادست ! الان که دارم بازی میکنم واقعا به بازی امیدوار شدم. گرافیک بسیار زیبا، دشمنای خیلی جالب، افکتهای عالی،جو خفن،طراحی خلاقانه و کلی چیز دیگه ! من که حتما از استیم میخرمش.
ضمنا به دوستان pc gamer (نه گرافیک گیمر!) توصیه میکنم حتما دمو رو بگیرن.

من که از بازی خیلی خوشم اومده ولی ظاهرا بازی سلیقه ایه...
الان میرم ببینم بازخوردا چطور بوده
yahoo_4.gif

به نظر من کلا چیز خاصی نداشت، میتونست خیلی بهتر باشه، در ضمن اگه اون گرافیک گیمر رو با من بودی من اصلا به گرافیک اهمیت نمیدم، آخرین اولویتمه ، وگرنه Deus Ex تو ویش لیستم نبود :دی IGI هم بازی نمی کردم بعد از این همه سال :دی
به نظرم بازی سلیقه ای هست ، شایدم من خیلی کم بازیش کردم ، ولی فوق العاده بیروح بود :-؟؟

آخرین ویرایش:
بازی فوق العادست ! الان که دارم بازی میکنم واقعا به بازی امیدوار شدم. گرافیک بسیار زیبا، دشمنای خیلی جالب، افکتهای عالی،جو خفن،طراحی خلاقانه و کلی چیز دیگه ! من که حتما از استیم میخرمش.
ضمنا به دوستان pc gamer (نه گرافیک گیمر!) توصیه میکنم حتما دمو رو بگیرن.
من که از بازی خیلی خوشم اومده ولی ظاهرا بازی سلیقه ایه...
الان میرم ببینم بازخوردا چطور بوده:d

خب ظاهرا فقط اینجا با بازی مشکل دارن چون تو steam یا یکی دو جای دیگه همه باهاش حال کردن اونقدر که من حتی نمیتونستم یه نظر مخالف مثل اینجا توش پیدا کنم.اگه خواستید بگید یه 30-40تاشو براتون نقل قول کنم:d

به نظر من کلا چیز خاصی نداشت، میتونست خیلی بهتر باشه، در ضمن اگه اون گرافیک گیمر رو با من بودی من اصلا به گرافیک اهمیت نمیدم، آخرین اولویتمه ، وگرنه Deus Ex تو ویش لیستم نبود :دی IGI هم بازی نمی کردم بعد از این همه سال :دی
به نظرم بازی سلیقه ای هست ، شایدم من خیلی کم بازیش کردم ، ولی فوق العاده بیروح بود :-؟؟
نه منظورم شما نبودی. اگه این چند وقته تو فروم اخبار و اینجا گشت زده باشی منظورمو کاملا متوجه میشی !

لینک میذارید بگیریمش ؟
یه لینک که بزنم دانلود شه، نرم توش بگردم پیدا کنم :d
ممنون
http://www.gamefront.com/hard-reset-pc-demo-now-available-download-it-here/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+GamingToday+%28FileFront+-+Gaming+Today%29

• Like
Reactions: koorosh sh
خب ظاهرا فقط اینجا با بازی مشکل دارن چون تو steam یا یکی دو جای دیگه همه باهاش حال کردن اونقدر که من حتی نمیتونستم یه نظر مخالف مثل اینجا توش پیدا کنم.اگه خواستید بگید یه 30-40تاشو براتون نقل قول کنم:d

نه منظورم شما نبودی. اگه این چند وقته تو فروم اخبار و اینجا گشت زده باشی منظورمو کاملا متوجه میشی !

http://www.gamefront.com/hard-reset-pc-demo-now-available-download-it-here/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+GamingToday+(FileFront+-+Gaming+Today)

خب شاید من کم بازی کردم میرم باز بازی میکنم، چنتا عکسم میگیرم :دی

منم نسخه دمو رو اجرا کردم. فکر کنم یه 7 خوشگل gamespot براش میذاره کنار. از اون دسته عنوان هاست که بعد از چند روز به راحتی فراموشش میکنید.

اینجور که بوش میاد از این بازی های R&G کلاسیک هست فکر نکنم تو ایران زیاد خریدار داشته باشه. فرهود منو سرویس کرد میگفت بازی خیلی خوبه خیلی عالیه خیلی قشنگه :دی.

شب یا فردا شب باید دموش رو بزارم بگیرم ببینم چیه؟ من بیشتر با فضاهای بازی حال نمیکنم.

خب من بازی رو pre order کردم:d
آقا اشکان بزار بازی بیاد و چند تا نقد ازش ببینیم و بعد بازی رو بکوب،در ضمن من امیدم به پی سی هست و همین بازی هایی که براش میاد و کنسول دارها تو خوابشون هم نمیبینن.... کسی دمو رو تا ته تموم کرده؟ خوب بازی اجرا میشه ... از دوستان پی سی باز میخوام که نحوه عملکرد سیستمشون رو در این بازی بنویسن... منتظرم شدید که نسخه اصلی بیاد .
پرفورمنس بازی کاملا عالیه و حتی رو سیستمهای ضعیف هم روون و بدون لگ اجرا میشه. فیزیک بازی از بازیهای مثل crysis 2 هم بهتره. تقریبا تمامی اشیا تو بازی تاثیر پذیر هستن. برای بازی یه کارت 280 از سری انویدیا هم کافیه فقط برای گرفتن بهترین پرفورمنس عالی ، بهتره یه سی پی یو quad core داشته باشید.
اینو هم بگم که سیستم lighting بازی کاملا dynamic هست...

خب من بازی رو pre order کردم:d

پرفورمنس بازی کاملا عالیه و حتی رو سیستمهای ضعیف هم روون و بدون لگ اجرا میشه. فیزیک بازی از بازیهای مثل crysis 2 هم بهتره. تقریبا تمامی اشیا تو بازی تاثیر پذیر هستن. برای بازی یه کارت 280 از سری انویدیا هم کافیه فقط برای گرفتن بهترین پرفورمنس عالی ، بهتره یه سی پی یو quad core داشته باشید.
اینو هم بگم که سیستم lighting بازی کاملا dynamic هست...
کلا سازنده ها قول داده بودن بازی فیزیک خوب باشه حالا شما بازی کردی دمو رو ؟ فیزیک چجوری بود ؟

آقا اشکان بزار بازی بیاد و چند تا نقد ازش ببینیم و بعد بازی رو بکوب،در ضمن من امیدم به پی سی هست و همین بازی هایی که براش میاد و کنسول دارها تو خوابشون هم نمیبینن.... کسی دمو رو تا ته تموم کرده؟ خوب بازی اجرا میشه ... از دوستان پی سی باز میخوام که نحوه عملکرد سیستمشون رو در این بازی بنویسن... منتظرم شدید که نسخه اصلی بیاد .
اخه شما یه نگاه به این اسکرین شات های بازی بنداز.از سیستم مورد نیاز بازی هم معلومه که گرافیکش چطوریه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or