Hard Reset | PC

20110714hardreset.png

Developer : Flying Wild Hog
Genre : Sci-Fi First-Person Shooter

شرکت Flying Wild Hog که از برخی اعضای سابق شرکت های People Can Fly ،Reality Pump، CD Projekt و City Interactive تشکیل شده است ،
اولین عنوان خود را با نام Hard Reset معرفی کرد ، با توجه به اینکه کارکنان این شرکت همه با استودیو های قبلی خود از متخصیصین کار بر روی پلتفرم PC به شمار میروند ، Hard Reset نیز فعلا به عنوان یک انحصاری این پلتفرم معرفی شده است .
Hard Reset یک هیبرید نقش آفرینی و اکشن اول شخص است که در یک فضای Cyberpunk آینده گرایانه اتفاق خواهد .
هنوز ناشری برای این عنوان معرفی نشده است و تاریخ عرضه ی مشخصی نیز ندارد .
تیزر بازی را می توانید از سایت رسمی آن مشاهده کنید .

آخرین ویرایش:
واقعا از ubisoft بعید بود از این DRM دست برداره ... و دل بکنه .... خیلی این پایرت هارو اذیت کرد برای PC ، سر HAWX2 هم که اصلا کرک نشد .

واقعا از ubisoft بعید بود از این DRM دست برداره ... و دل بکنه .... خیلی این پایرت هارو اذیت کرد برای PC ، سر HAWX2 هم که اصلا کرک نشد .
چه ربطی به یوبی داشت اونوقت ؟!
یک خواسته مهم میمونه "بازی باید تاپ باشه"
تا الان که همه چیز مثبت بوده !:d

من خیر سرم 250 مگ bw هدر دادم یه ویدیو از بازی دان کردم بعد پلیش کردم میبینم یه کامیک در مورد داستان بازیه! به همین دلیل فعلا گیم پلی رو ندیدم
برو بابا چی میگی:d کامیکاش خیلی هم باحالن. ولی خب تقصیر خودت بود دیگه...

دموی قابل بازی؟؟؟
آره حجمش هم 1.2 گیگ ـه !
----
نصب شد ! تنها چیز قشنگش منوش بود !
----
توی 1 کلام میشه بهش گفت Serious Sam ـه روباتی + آپگرید اسلحه + SUPER Bull***T + BORING
----
گرافیکشم هیچی نداشت !
البته دمو بود .... :-؟؟

آخرین ویرایش:
آره حجمش هم 1.2 گیگ ـه !
----
نصب شد ! تنها چیز قشنگش منوش بود !
----
توی 1 کلام میشه بهش گفت Serious Sam ـه روباتی + آپگرید اسلحه + SUPER Bull***T + BORING
----
گرافیکشم هیچی نداشت !
البته دمو بود .... :-؟؟
حدس میزدم همچین چیزیه !!

بی زحمت چندتا شات از بازی میذاری ؟؟

مورچه چیه که کله پاچش باشه!!:dمثلا که چی ورداشتن برای همچین بازی دمو قابل بازی گذاشتن!!:d
آره والا برا من انقدر جذااااااااااااااااب بود که حتی به خودم زحمت ندادم دمورو تموم کنم × یه محیط بی روح یه گیم پلی روون ولی کسل کننده، گرافیکشم واقعا چیزی برای گفتن نداره ، فقط توی عکس ها قشنگه !!! اونم باز چیز خاصی نیست، خلاصه یه چیز بی روحی هست که هیچگونه نو آوری نداره، ترجیح میدم Serious Sam HD بازی کنم تا اینو ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or