arash_0ut_law
کاربر سایت
من کابل وصل شدن به کامپیوترو تو پک g120 داشتم اما نمیدونم چه جوری کار میکنه ممکنه بگین چه جوری؟:confused::biggrin1:
در کل به نظر من هارد با حجم بالا فقط برای بعضی بازی ها که مشکل لود تکسچر دارن به درد میخوره
نه مشکل تکسچر نداری فقط یک یا دو بازی بیشتر نمیتونی نصب کنی.حالا اگه مثلا با هارد 20 همون بعضی بازیهارو بازی کنیم مشکل تکسچر داریم؟؟؟!!
نه ولی شما در هارد 20 دو یا حداکثر 3 بازی می تونید نصب کنید و باید بعد از تمام کردن هر بازی اون را پاک کنید! اگر در لایو 4 5 بازی انجام می دهید به سودت هست که هارد بیشتری داشته باشی...حالا اگه مثلا با هارد 20 همون بعضی بازیهارو بازی کنیم مشکل تکسچر داریم؟؟؟!!
نه مشکل تکسچر نداری فقط یک یا دو بازی بیشتر نمیتونی نصب کنی.
هارد با حجم بالا فقط برای بعضی بازی ها که مشکل لود تکسچر دارن به درد میخوره
نه رفیق اینو که خودمم میدونم:laughing::laughing:نه ولی شما در هارد 20 دو یا حداکثر 3 بازی می تونید نصب کنید و باید بعد از تمام کردن هر بازی اون را پاک کنید! اگر در لایو 4 5 بازی انجام می دهید به سودت هست که هارد بیشتری داشته باشی...
ايكس باكس كلا 2مدل هارد براش وارد بازار شده ، يكي 20 و ديگري 120گيگ1-هارد 60 گیگ الان هست ؟؟؟ اگه هست چنده ؟؟؟
دقيقا نميدونم ولي بايد بالاي 120 باشه2-هارد 120 گیگ الان چنده ؟؟؟
فكر نميكنم ، آركيد كه اينجوري نيست3-اگه هارد کنسول رو عوض کنم باید دوباره داشبورد جدید رو بریزم ؟؟؟
ايكس باكس كلا 2مدل هارد براش وارد بازار شده ، يكي 20 و ديگري 120گيگ
دقيقا نميدونم ولي بايد بالاي 120 باشه
فكر نميكنم ، آركيد كه اينجوري نيست
پدرام جان میدونی هارد 60 رو کجا دارن ،من که هر جا میگردم گیرم نمیاد!!
سلام دوستان :
یه سری سوال ازتون داشتم :
1-هارد 60 گیگ الان هست ؟؟؟ اگه هست چنده ؟؟؟
2-هارد 120 گیگ الان چنده ؟؟؟
3-اگه هارد کنسول رو عوض کنم باید دوباره داشبورد جدید رو بریزم ؟؟؟
4-اگه هارد کنسول رو عوض کردم چطوری میتونم سیو و اچیومنت هام رو بریزم تو هارد جدیده ؟؟؟
:confused: :confused: :confused:
ايكس باكس كلا 2مدل هارد براش وارد بازار شده ، يكي 20 و ديگري 120گيگ
با سلام خدمت اساتيد بخش مخصوصا آقا پدرام
اين هارد 120 كجا داره و قيمتش چقدره؟