Happy 13th birthday to the PlayStation trophy system

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
! Happy 13th birthday to the PlayStation trophy system

.jpg

درود، یه اینترو بریم:دی

از زمانی که دنیای گیم وجود داشته است، گیمرها همیشه اشتیاق داشته اند تا دستاوردها و رکوردهای خود در بازی ها را به رخ دوستان خود بکشند!
از پیدا کردن مکان های راز آمیز و شکست دادن باس های مخفی گرفته تا مهارت های بالا در گیم پلی و پُشت سر گذاشتن مراحل مختلف با درجاتِ سختیِ بسیار بالا...
برای کنسول پلی استیشن این رکوردها و اکتشافات اصطلاحا با "تروفی" شناخته میشه، جام های مجازی که برای دستاوردهای مختلف در هر بازی نصیب گیمرها می شود.

شبکه پلی استیشن از سال 2008 سیستم لازم برای دریافت و ثبت تروفی بازی ها را برای گیمرها ارائه کرده است، و از لحاظ ساختار مشابه با سیستم اچیومنت های ایکس باکس است. وقتی که شما یک بازی جدید را آغاز می کنید، به صورت خودکار و با انجام دادن کارها و ماموریت هایی که از پیش تعیین شده است تروفی دریافت می کنید.
همین که کار به خصوصی را در بازی انجام می دهید، یک آیکون در گوشه تصویر ظاهر می شود که دریافت تروفی را اعلام می کند، همچنین نوع آن (برنزی، نقره ای، طلایی یا پلاتینیوم) را نیز نشان می دهد
اکثر تروفی هایی که طی بازی دریافت می کنید معمولا برنز یا نقره هستند!
تروفی پلاتینیوم فقط زمانی آزاد می شود که تمام تروفی هایِ دیگر بازی را دریافت کرده باشید.
(برخی بازی های کوچک تر که تروفی های کمی دارند هم اصلا فاقد تروفی پلاتینیوم هستند)
تروفی ها نه روی کنسول، بلکه روی اکانت ثبت می شوند. در نتیجه اگر کنسول خود را به هر دلیلی عوض کنید، با اکتیو کردن اکانت لیست تمام تروفی ها دوباره نمایش داده خواهد شد
همچنان که تروفی های بیشتری دریافت می کنید، خواهید دید که درجه یا (Level) شما بیشتر می شود. افزایش درجه شما هم بستگی به تعداد تروفی های شما دارد و هم به نوع هر تروفی

خب خب .........
در این میان گروهی از گیمرها هستند که به‌هیچ وجه به تمام کردن یک بازی بسنده نکرده و عزم خود را برای بدست آوردن تمامی تروفی‌ها و اچیومنت‌های یک بازی جذم می‌کنند:دی >:)
در اصطلاح “پلات کردن” یا همان بدست آوردن تروفی پلاتینیوم بازی که به معنای کسب تک‌تک تروفی‌های بازیست<:-P

*بفرمایید خاطره انگیزترین تروفی که طی این 13 سال دریافت کردین مربوط به کدوم بازی و کدوم تروفی بوده؟:D
*از این تریبون همه رو دعوت میکنم که نظراتشون رو با ما به اشتراک بگذارند

بنظرمن یکی از جذابترین و مهم ترین اتفاقاتی که در نسل 7 افتاد همین سیستم تروفی و اچیومنت بود که باعث شد به سابقه و پروفایل گیمینگ هر شخص اعتبار و ارزش بده.

البته باید درست استفاده بشه ازش ...
بعضیا میگردن سرچ میکنن ببین کدوم بازی رو راحت میشه پلت کرد و همون رو میگیرن و پلت میکنن و مثلا طرف 200 تا پلتنیوم داره ولی 180 تاش به لعنت خدا هم نمی‌ارزه :D

بنظرمن آدم اگه وقت میذاره برای پلت کردن باید بازیهایی باشه که واقعا بهشون علاقه داره و اولویت اول خود بازی و لذت بردن از بازی هست و بعدش تروفی گرفتن از اون بازی که لذتش رو بیشتر میکنه.

قطعا مهمترین پلتی که گرفتم برای RDR II هست که زحمت عجیبی براش کشیدم :D

1.JPG

بازی رو هر چی بیشتر دوست داشته باشم تروفی گرفتن برام جذابتر میشه و با علاقه ی بیشتر انجام میدم در نتیجه آسونتر هم میشه .

مثلا TLOU II هم دو تا تروفی Grounded و Permadeath رو بصورت همزمان گرفتم که اونم کار خیلی سختیه ولی چون علاقه ی شدیدی به بازی دارم بدون اعصاب خوردی و با لذت انجامش دادم.

2.JPG

یا بر عکسش بازیهایی که پلت خیلی آسونی داشتن چون بازی برای جذاب نبوده فقط به تموم کردنش بسنده کردم و سراغ تروفیهاش نرفتم.

تروفی‌های اسپیدران و تایم محور رو مخم هستن چون کلا محدودیت زمان اذیتم میکنه (تو زندگی واقعی هم همینم :D)

اینم همه ی GOW های تاریخ :D :

3.jpg

منم دست به کار شم >:)
حقیقتش واسه من خاطره انگیزترینش رو از میون 3 گزینه باید انتخاب کنم

1.jpg
2.jpg
3.jpg

+یکیش که تروفی درجه سختی مربوط به نسخه ی اول لست بود، به قدری تجربه ی بازی روی اون درجه سختی لذت بخش بود و اون حس سوروایور رو درونم زنده کرده بود که دلم نمیومد بازی رو تمام کنم!
وقتی که تروفیش لود شد حس فوق العاده ایی داشتم?

+یه دونه که مربوط میشه به پلت BB که در واقع پایانی بود بر صدها ساعت ماجراجویی در شهری مریض به نام یآرنام و دانجن های دارک و بیمارش=((
ساعت ها مبارزه و خین و خین ریزی و باس کشی و.... هووووف:D
طی این سالها دیگه همه گفتنی هارو در وصف این شاهکار گفتم، سو اینآف:D

+سومی هم مربوط میشه به عشق و حالی که همراه گرالت طی مسابقات ورق بازی با سلاطینش تجربه کردم و همه رو از دم تیغ گذروندم،هییییی:-<
الخصوص اون کویست خفنش که مسابقات توش برگزار شد!!
بعد از جمع اوری کارت ها از اینور اونور و پیروزی در مسابقات بلاخره تروفیش لود شد و عین این بود که خرمشهر آزاد شده:))

پ.ن: فعلا انتخاب نمیکنم:p

واقعا یکی از لذت بخش ترین کارها تو گیمینگ همینه که وقتی یه اچیومنت یا تروفی رو براش کار میکنی و زحمت میکشی وقتی هست که آنلاک میشه. البته من خیلی کم سراغ 100% کردن رفتم و شاید سر هم 20 تا بازی رو 100% کرده باشم، اما واقعا اون لحظه گرفتن اچیومنته خیلی خوبه.

تروفی که مسیر گرفتنش خاطرم مونده Yharnam, Pthumerian Queen و پلات شدن Bloodborne بود و با اینکه مثل دوستان اهل تروفی گرفتن و پلات کردن نیستم با این حال مسیر گرفتن این تروفی و پلات کردن بلادبورن بسیار لذت بخش بود برام و در خاطرم ثبت شده.

! Happy 13th birthday to the PlayStation trophy system

View attachment 215418

درود، یه اینترو بریم:D

از زمانی که دنیای گیم وجود داشته است، گیمرها همیشه اشتیاق داشته اند تا دستاوردها و رکوردهای خود در بازی ها را به رخ دوستان خود بکشند!
از پیدا کردن مکان های راز آمیز و شکست دادن باس های مخفی گرفته تا مهارت های بالا در گیم پلی و پُشت سر گذاشتن مراحل مختلف با درجاتِ سختیِ بسیار بالا...
برای کنسول پلی استیشن این رکوردها و اکتشافات اصطلاحا با "تروفی" شناخته میشه، جام های مجازی که برای دستاوردهای مختلف در هر بازی نصیب گیمرها می شود.

شبکه پلی استیشن از سال 2008 سیستم لازم برای دریافت و ثبت تروفی بازی ها را برای گیمرها ارائه کرده است، و از لحاظ ساختار مشابه با سیستم اچیومنت های ایکس باکس است. وقتی که شما یک بازی جدید را آغاز می کنید، به صورت خودکار و با انجام دادن کارها و ماموریت هایی که از پیش تعیین شده است تروفی دریافت می کنید.
همین که کار به خصوصی را در بازی انجام می دهید، یک آیکون در گوشه تصویر ظاهر می شود که دریافت تروفی را اعلام می کند، همچنین نوع آن (برنزی، نقره ای، طلایی یا پلاتینیوم) را نیز نشان می دهد
اکثر تروفی هایی که طی بازی دریافت می کنید معمولا برنز یا نقره هستند!
تروفی پلاتینیوم فقط زمانی آزاد می شود که تمام تروفی هایِ دیگر بازی را دریافت کرده باشید.
(برخی بازی های کوچک تر که تروفی های کمی دارند هم اصلا فاقد تروفی پلاتینیوم هستند)
تروفی ها نه روی کنسول، بلکه روی اکانت ثبت می شوند. در نتیجه اگر کنسول خود را به هر دلیلی عوض کنید، با اکتیو کردن اکانت لیست تمام تروفی ها دوباره نمایش داده خواهد شد
همچنان که تروفی های بیشتری دریافت می کنید، خواهید دید که درجه یا (Level) شما بیشتر می شود. افزایش درجه شما هم بستگی به تعداد تروفی های شما دارد و هم به نوع هر تروفی

خب خب .........
در این میان گروهی از گیمرها هستند که به‌هیچ وجه به تمام کردن یک بازی بسنده نکرده و عزم خود را برای بدست آوردن تمامی تروفی‌ها و اچیومنت‌های یک بازی جذم می‌کنند:D >:)
در اصطلاح “پلات کردن” یا همان بدست آوردن تروفی پلاتینیوم بازی که به معنای کسب تک‌تک تروفی‌های بازیست<:-P

*بفرمایید خاطره انگیزترین تروفی که طی این 13 سال دریافت کردین مربوط به کدوم بازی و کدوم تروفی بوده؟:D
*از این تریبون همه رو دعوت میکنم که نظراتشون رو با ما به اشتراک بگذارند
اصولا خاطره انگیزترین تروفی ها، برای من اونایی بودن که بیشتر از همه سرویس شدم برای گرفتنشون :D
Killzone 2 , Metal Gear Rising , Vanquish :-"

این سه تا سخت ترین پلات هام بودن، و از همه هم بیشتر دوستشون دارم:x

اما دلیل معتاد شدنم KZ2 بود:-" قبلش نه اینکه از این سیستم خوشم نیومده باشه و یا پلاتی نگرفته باشم...(فکر کنم پلات 7~8م بود:-" ) ولی تروفی پلاتش رو دیدم و بسی عشق کردم:دی گفتم من این رو باید بگیرم:-" (طراحیش رو دوز داشتم:-" )

1L4b3c76.png

هیچی دیگه... تروفی آنلاین داشت که : جزو 1% برتر هفته باش.... آخر هفته دیگه رسما چشام قرمز قرمز شده بود:))
اما درد این نبود... درد بخش داستانی رو آخرین درجه سختی بود:دی یکی از این دورهای بازی کردن 7ساعت یه کله پای بازی بودم... شرایط نشستنمم طوری نبود که مستقیم نشسته بلشم، چینش مبل ها جلوی تلوزیون نبود، و یه جورایی 90درجه به TV مینگریستم... نتیجه؟ بعد 7ساعت گردنم قفل شده بود و راهی دکتر شدم:)) دو روز طول کشید تا گردنم اوکی بشه:))

----

بعدی... MGR ...

باس Masoonش، باسی بود که دیگه مجبور شدم پرفکت بازی کردن و parry کردن رو یاد بگیرم! :D
و ....دوبار مجبور شدم مرحله ی این باس رو بدون ضربه خوردن روی آخرین درجه سختی برم:)
چرا؟ چون بار اول بعد از ترکوندن باس(که خودش Xهزار ساعت طول کشید تا قلقش دستم بیاد:-" )
در حال خوشحالی بودم که ... توی کاتسینش یک عدد QTE گذاشته بودن و دیر متوجه ش شدم(انتظار نداشته باشید از دور اولش یادم مونده باشه بعد از یه عالمه تلاش سر این باس:| ) ... و با نزدن اون دکمه خیلی شیک و مجلسی عبارت Game Over بر صفحه نقش بست:دی
فلان فلانشون با اون QTEه بی جا :-"

---

و بعدی هم ونکوییش:دی

چیز خاصی ندارم بگم، جز اینکه چلنج آخرش ( 5 یا 6؟ حالا هر کدوم که بود) ته هیجان و خفنیت و سرعت عمل و سختی و فلان و بیسار و همه چی بود:x
اگر خود بازی اصلی صرفا در حد یک بازی جالب و متفاوت و خوب بود، این چلنجه با اینکه ناااااااابود شدم سرش:دی ولی کاری کرد که عاشق بازی بشم :x

---

اما خوب... اعتیاد بد دردیه... نقاط تاریکی هم هست که بی بازی میشدم و هر آشغالی پلات میکردم... مثل Damnation و یا Spare Parts :-" (البته هیچ پولی پای جفتش ندادم:-" اما حیف وقت:-" )
اون damnation که گذاشته بودم split screen و تنهایی رو یک صفحه ش در حال بازی بودم:| (مشخصه چقدر دوبل لذت بخش بوده دیگه؟ :-" )
هنوز یک مرحله ش یادم نمیره که همش صدای اعلامیه و خبر از توی بلندگوهای شهر بازی میومد... و به شددددددددت رو مخ بود اون مرحله! به شدددددددت! :|
ولی خوب... گذشت:-"

---

یه نکته هم بگم:-"
این بازی ها به داشتن انتخاب و درجه سختیشونه که جذابن:دی بار اول میری رو ن مال، از داستان لذت میبری و با چم و خم گیم پلی آشنا میشی، حال کردی بعدش خودت رو به چالش میکشی:-"

ولی بعضیا هستن به درجه سختی اعتقاد ندارن که خیلی چیزن:p
شاید کلیت بازی به سختیه موارد بالا نباشه(شایدم باشه:-" ) اما تینکه همون دور اول بخوان اذیت کنند و داستان بازی از دستت در بره یه جورایی بین 2هزار بار باختن هات... برای من گه حرکت معقولی نیست:-" اکثر این بازی ها هم اسم Souls یه جایی دارن و یا تو لقبشون هست:-" :))

[فرار] :دی

---

و در آخر، دم اون هایی گرم که شعور دارن و برای طراحی تروفی های بازی وقت میزارن! و معمولا یه تم خاصی دنبال میکنه تروفی هاش :

نمونه های بد مثلا : U1 و GOWهای قبل و MK (اسکرین شاته:| ) و ...
دوتای اول تم برنز و نقره و طلا و پلاتشون فرق داره... ولی تمام برنزها یک شکلن:|

نمونه ی خوب : Uهای بعد و مثلا همین GOW آخری :D

---

همه چی گفتم، دوتا چیز دیگه هم بگم:-"

اولین تروفیم : Prince of Persia 2008
اولین پلاتم : Resident Evil 5

دیگه دیگه... تروعی آنلاین خر است! تروفی اسپیدران از اونم خرتر است:-"
کالکتیبل مشکلی ندارم و اگر سیستمش خوب باشه دوست دارم :دی

سازنده های یاکوزا هم خیلی چیزن، کلا طراحی تروفی هاشون دیگه زیادی "همه چیز بازی رو پرفکت بکن" هست:| آخه ماهجونگ و انواع و اقسام بازی های کارتی و از اون بدتر مینی گیم های شانسی و همهههه چی رو ازت در حد پرفکت بازی کردن انتظار داره:)) نامرد... اینا خودش هر کدومش یه پلات میشه:))

بسه دیگه خیلی زر زدم:دی
ولی خودمونیم... این نسلی که گذشت یعنی من هیچ بازیی به اون بخش تروفی های محبوبم اضافه نشد؟ :|

بهترین نوع تروفی اونهایی هستن بنظرم که پلیر رو تشویق میکنن تا بازی رو بگردن و از مکانیزم های مختلف بازی و نو آوری هاش استفاده کنن
این بازیهایی که باید به 50 مدل مختلف هی new game بزنی بازی رو اینطوری تموم کن اونطوری تموم کن حالا اون مدلی تموم کن واقعا رو اعصابن

قدیم کل ما با دوستان و بچه های فامیل این بود که یک بازی چندبار تمام کردی و چند ساعت تمام کردی اگه چیز مخفی داخل بازی داشت پیدا کردی یا نه اما بعد این achievement و trophy بحث این شد که کدوم بازی پلات کردی یا اچیومنتش گرفتی البته به شخصه زیاد تو جوش نبودم فقط بازی های که زیادی بازی کردم حالا فقط کاملش میکنم البته چیزی که شروع جو همین کامل کردن هم بود KZ2 بود فکر میکنم اولین نفری هم بودم تو سایت پلاتش کردم . :D

اما هیچی بازم مثل قدیم نمیشه که حال میکردم MGS1,2,3,4 هر کدوم 14 بار تمام کردم نمیشه یا Resident evil 1,2 رو هر کدوم قدیم نزدیک 7-8 بار تمام کرده بودم یا Dino Crisis یادمه 20 بار تمام کردم حتی بهش فکر میکنم دلم میخواد گردن کپکام بشکنم. :| :-w

منم دست به کار شم >:)
حقیقتش واسه من خاطره انگیزترینش رو از میون 3 گزینه باید انتخاب کنم

View attachment 215419
View attachment 215420
View attachment 215422

+یکیش که تروفی درجه سختی مربوط به نسخه ی اول لست بود، به قدری تجربه ی بازی روی اون درجه سختی لذت بخش بود و اون حس سوروایور رو درونم زنده کرده بود که دلم نمیومد بازی رو تمام کنم!
وقتی که تروفیش لود شد حس فوق العاده ایی داشتم?

+یه دونه که مربوط میشه به پلت BB که در واقع پایانی بود بر صدها ساعت ماجراجویی در شهری مریض به نام یآرنام و دانجن های دارک و بیمارش=((
ساعت ها مبارزه و خین و خین ریزی و باس کشی و.... هووووف:D
طی این سالها دیگه همه گفتنی هارو در وصف این شاهکار گفتم، سو اینآف:D

+سومی هم مربوط میشه به عشق و حالی که همراه گرالت طی مسابقات ورق بازی با سلاطینش تجربه کردم و همه رو از دم تیغ گذروندم،هییییی:-<
الخصوص اون کویست خفنش که مسابقات توش برگزار شد!!
بعد از جمع اوری کارت ها از اینور اونور و پیروزی در مسابقات بلاخره تروفیش لود شد و عین این بود که خرمشهر آزاد شده:))

پ.ن: فعلا انتخاب نمیکنم:p
این تروفی گوئنت رو که گفتی داغ دلم تازه شد :D
گلیچ شدن این تروفی در زمره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌غم‌انگیزترینن لحظات گیمینگمه. حالا منتظرم نسخه نسل بعدی بیاد شانسم رو اونجا امتحان کنم :-"
یکی تروفی‌های یاکوزا رو هم گفته بود، مسئول انتخاب تروفی‌های اینا رسما سادیستیکه. به نظرم هر کی اینا رو پلات می‌کنه باید یه پلاتینیوم پست کنن در خونه‌اش :D

یه نکته هم بگم:-"
این بازی ها به داشتن انتخاب و درجه سختیشونه که جذابن:D بار اول میری رو ن مال، از داستان لذت میبری و با چم و خم گیم پلی آشنا میشی، حال کردی بعدش خودت رو به چالش میکشی:-"

ولی بعضیا هستن به درجه سختی اعتقاد ندارن که خیلی چیزن:p
شاید کلیت بازی به سختیه موارد بالا نباشه(شایدم باشه:-" ) اما تینکه همون دور اول بخوان اذیت کنند و داستان بازی از دستت در بره یه جورایی بین 2هزار بار باختن هات... برای من گه حرکت معقولی نیست:-" اکثر این بازی ها هم اسم Souls یه جایی دارن و یا تو لقبشون هست:-" :))

[فرار] :D
ezgif.com-gif-maker-1.gif

تنت میخاره نه؟:D:Punish:
اخرین بار تو تاپیک علی صلح و صفا راجب لول دیزاین و درجه سختی توی بازی های میازاکی تمام کمال جوابتو دادیم:p

پ.ن: اقا دوتا تروفی درجه سختی اشک درار یادم اومد:D
یکیش واسه gow3 ~X(
و دومی تروفی درجه سختی کال اف مودرن وارفار!
اصلا یه وضعی بود!!!!
از ناکجا آباد یه گلوله میخوردی شتک میشدی:))
الخصوص اون چپتر که نمیدونم مک تاویش بود کی بود (حضور ذهن ندارم) زخمی شده بود و باید سوار هلی کوپترش میکردیم!

View attachment 215431

تنت میخاره نه؟:D:Punish::Punish:
اخرین بار تو تاپیک علی صلح و صفا راجب لول دیزاین و درجه سختی توی بازی های میازاکی تمام کمال جوابتو دادیم:p

پ.ن: اقا دوتا تروفی درجه سختی اشک درار یادم اومد:D
یکیش واسه gow3 ~X(
و دومی تروفی درجه سختی کال اف مودرن وارفار!
اصلا یه وضعی بود!!!!
از ناکجا آباد یه گلوله میخوردی شتک میشدی:))
الخصوص اون چپتر که نمیدونم مک تاویش بود کی بود زخمی شده بود و باید سوار هلی کوپترش میکردیم!
مورد قبولم واقع نشد:-" نمیشه:-"نخواهد شد:-"

راستی... از اینکه بازی های جدید سونی ترکفی درجه سختی ندارن و با آپدیت میدن اصلا حال نمیکنم:-"
و البته... همشون OW هستن خو... OW بخواد سختیش بره رو اعصاب زهر میشه...
نمیدانم...ولی ماست بودن پلات بازی ها رو اعصابمه به هر حال:-"

• Like
Reactions: MrElectricWizard
13 عدد بدشگونیه :دی، ولی فرصت رو غنیمت میشماریم و دعا می کنیم نینتندو هم رو بیاره به این سیستم در آینده نچندان دور [-o<

واقعا سیستم محشریه. هم تو پلی استیشن که رسما از لحاظ پرزنتیشن بی نظیره
هم تو ایکس باکس که بهت کلی امتیاز میده و کلا سیستم Point هاش خیلی مشوق اند برات
تو استیم هم به خاطر عدم محدودیت هاش، رسما برای یه سری بازی تا ابد اچیومنت هست که بگیری از بس زیادن :دی

با توجه به اینکه شاید بیش از 10 سال دارم تروفی و پلات میگیرم و دیگه مثل اون نیو یوزر حال و حوصله و همچنین اون ذوق و شوق رو ندارم و اینکه وضعیت خرید و فروش اکانتهای ظرفیتی بخاطر سودجویی فروشندگانش خیلی بد شده شاید توی این مسیر دیگه به آخر خط رسیدم و کم کم بفکر بازنشستگی افتادم،این روزهایی که تروفی هانتر بودم و بدنبال تروفی هانتر های خارجی بودم و پروفایل هاشون رو دیدم و شناخت پیدا کردم ازشون طبق آماری که یکی از دوستان از ps3trophies.org منتشر کرده (البته اون رای رو خودش داده و من ندادم، من اگه میخواستم رای بدم قطعا به گزینه کالکتابیل ها رای میدادم) برای شاید 90%تروفی هانتر ها سخت ترین تروفی و پلات بازی ای هست که تروفی آنلاین سخت داره چه برسه به یه بازی فول آنلاین.

قطعا تاپ ترین پلات من گرنتوریسمو اسپورت هست بازی ای که پلاتش کابوس خیلی از تروفی هانتر های خوب خارجی هست و توی رنک هم باید تروفی ها گرفته بشه و هیچ boost خاصی نداره و rarity عجیبی هنوزم داره و نیز شاید توی ایران 5 نفر گرفته باشنش

از اونجا که نرفتم لیست خودمو نگاه کنم و فقط فول آنلاین ها رو مثال میزنم گزینه دم دست بعدی dead by daylight هست که اینم درجه سختی 7 رو داره فول آنلاین و من دوبار این بازیو پلات زدم یه باری روی ps4 و ps5

گزینه بعدی پلات فیفا 12تا21 هست که دیگه تبدیل به سنت شده

یه سری بازی‌ها مثل ردد 2 متالگیر سولید 4 و دد اسپیس 2 هم هست که خب سختن ولی آفلاینن البت رد دد 2 آنلاین داره تروفی ولی چیز خاصی نیستن

فقط بعنوان یه کاربر سایت و داداش همه بهتون توصیه میکنم برید دنبال پلات بازی‌هایی که حال میکنید بازی‌ها عین غذاها هستند سلیقه ای هستند و عین رشته های ورزشی هستند هرکسی توی یه چی مهارت بهتری داره خلاصه سعی کنید لذت ببرید و هیچوقت لذت خودتون رو برای یه کاری که لذت نمی‌برید نذارید پلات و تروفی خوبه به شرط اینکه لذت ببرید ازش، ممنون از همه که وقت گذاشتید و خوندید

Attachments

• Screenshot_20210620-003833_YouTube.jpg
    Screenshot_20210620-003833_YouTube.jpg
    155.8 KB · مشاهده: 25

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or