Hands On - تجربه من از کار با PS4

داداش مبارکت باشه نمیدونم چرا تو این انجمن به تازه وارد ها جواب داده نمیشه ولی من تو تابستون بخرم یا تو عید سال بعد چیزی رو از دست نمیدم؟

داداش مبارکت باشه نمیدونم چرا تو این انجمن به تازه وارد ها جواب داده نمیشه ولی من تو تابستون بخرم یا تو عید سال بعد چیزی رو از دست نمیدم؟

حالا علاوه براینکه رفیقمونم بیاد نظرشو بگه،من به نظرم صبر کن...اینطوری هم مشکلات و راه‌حل رفعشون تا اون موقع کامل شناسایی و ارائه شده و هم بازیای بهتر و بیشتری براش میان.
[خدارو چ دیدی شاید هکم شد:دی!]

حالا علاوه براینکه رفیقمونم بیاد نظرشو بگه،من به نظرم صبر کن...اینطوری هم مشکلات و راه‌حل رفعشون تا اون موقع کامل شناسایی و ارائه شده و هم بازیای بهتر و بیشتری براش میان.
[خدارو چ دیدی شاید هکم شد:دی!]
اره دگ خدا رو چه دیدی ارزونم شد ؟ای خدا ممنون

PHP:
سلام
میخواستم بدونم شما ps vita دارید؟ اگه دارید به ps4 وصل کردید ؟ لطفا توضیح بدی!
اگه وصل کردید عکس هم لطفا بگذارید!
ممنون

داداش یه سوال مهم.
دسته ps4 رو روی ps3 امتحان کردی ببینم جواب میده یا نه؟
تو کف اینم فیفا14 ps3 رو باش آنلاین بزنم.
زورم به بازی ps4 نمیرسه فعلا:((

سلام دوست عزیز من یه سوال ازت داشتم
میخواستم بدونم مستقیم کارت پلاس بخرم بهتره یا یه psn کارت بگیرم بعد با همون یه پلاس بگیرم ؟
یه سوال دیگه هم داشتم اونم درباره کد 7 روزه که روی بازی برا plus هست من میخوام کد. وارد کنم بعد از وارد کردن کارت شماره credit card از من میخواد اگه plus یه ساله مستقیم بگیرم بازم باید شماره credit card وارد کنم یا نه ؟

سلام دوست عزیز من یه سوال ازت داشتم
میخواستم بدونم مستقیم کارت پلاس بخرم بهتره یا یه psn کارت بگیرم بعد با همون یه پلاس بگیرم ؟
یه سوال دیگه هم داشتم اونم درباره کد 7 روزه که روی بازی برا plus هست من میخوام کد. وارد کنم بعد از وارد کردن کارت شماره credit card از من میخواد اگه plus یه ساله مستقیم بگیرم بازم باید شماره credit card وارد کنم یا نه ؟
سلام
در مورد سوال اولتون باید بگم که فرقی نمیکنه شما ببین هر کدوم ارزون تر بود همونو بگیر
و سوال دوم این که خیر credit card فقط برای همون کد 7 روزه هست اگه مستقیم خرید کنید نیازی نداره ..

داداش یه سوال مهم.
دسته ps4 رو روی ps3 امتحان کردی ببینم جواب میده یا نه؟
تو کف اینم فیفا14 ps3 رو باش آنلاین بزنم.
زورم به بازی ps4 نمیرسه فعلا:((

میخوره اما فقط با کابل . که فیفا میگه باید دسته وایرلس باشه تو منو کار میکنه اما تو خود بازی نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or