Sir Abradat کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jul 26, 2012 #1 سلام .... خریدار یدونه HALO WARS ریجن پال هستم .... قیمت ها رو برام پ.خ کنید ..... خریداری شد با تشکر آخرین ویرایش: Aug 14, 2012
سلام .... خریدار یدونه HALO WARS ریجن پال هستم .... قیمت ها رو برام پ.خ کنید ..... خریداری شد با تشکر
Seser.pesar کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 2, 2012 #17 هیلو وار اصن گیر نمیاد ... تلاش نکن حتی کپیش تو بازار پیدا نمیشه :confused: Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
هیلو وار اصن گیر نمیاد ... تلاش نکن حتی کپیش تو بازار پیدا نمیشه :confused: Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Sir Abradat کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 2, 2012 #18 نوشته شده توسط Seser.pesar: هیلو وار اصن گیر نمیاد ... تلاش نکن حتی کپیش تو بازار پیدا نمیشه Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 بیشتر... یه فروشگاهی هست که اسمشو نمی گم که سفارش بدی میاره ولی چون تازگیا بهش سفارش دادم اورد یگه حوصله ندارم .... خدا کنه پیدا شه .:UP:.
نوشته شده توسط Seser.pesar: هیلو وار اصن گیر نمیاد ... تلاش نکن حتی کپیش تو بازار پیدا نمیشه Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 بیشتر... یه فروشگاهی هست که اسمشو نمی گم که سفارش بدی میاره ولی چون تازگیا بهش سفارش دادم اورد یگه حوصله ندارم .... خدا کنه پیدا شه .:UP:.
Seser.pesar کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 11, 2012 #28 پیدا کردی 2 تا بگیر بات حساب میکنم ! Send from HtC One X using tapatalk 2
Sir Abradat کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Aug 11, 2012 #29 نوشته شده توسط Seser.pesar: پیدا کردی 2 تا بگیر بات حساب میکنم ! Send from HtC One X using tapatalk 2 بیشتر... باشه ..... اگه پیدا شد میگیرم برات .... .:up:.
نوشته شده توسط Seser.pesar: پیدا کردی 2 تا بگیر بات حساب میکنم ! Send from HtC One X using tapatalk 2 بیشتر... باشه ..... اگه پیدا شد میگیرم برات .... .:up:.