Halo Wars

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میانگین نمرات بازی 8.3 یا 8.4 هست فک کنم ! پس گیم اسپات چرت گفته ! از طرفی این بازی تو 2 ماه یک میلیون فروش داشته ! که یعنی ترکونده !! بازی RTS روی کنسول و اینقدر فروش ؟ به این سرعت ؟

ولی از نظر محدودیت های سبک RTS روی کنسولها هم نگران نباشید ! چون مطمعناً نسخه بعد با کنترلی بسیار بهتر از کنترل PC و گیم پلیی بسیار بهتر از نسخه فعلی خواهد آمد ! البته به کمک Natal !! فقط کافیه مثل فیلمهای علمی - تخیلی با دستانتون هر کاری که میخواید روی صفحه بازی پیاده کنید ! :laughing: حتی میتونید دو دستی هم کار کنید ! ولی با دو تا موس نمیتونید ! :-"

در هر صورت بازیه باحالی بود و البته هنوز هم هست ! برید بخرید حالش رو ببرید !

شما باید دکمه ی بالای D-pad رو بزنین,بعد که زدین دو تا گزینه میاد,یکی مخصوصه تعمیرات,یکی مخصوص ترانسپورت.
ترانسپورت رو که فکر کنم چپیه باشه بزنین,بعد روی جایی که Rhino هستش,رو بزنین.بعدش روی Position3 فرود بیاریدش,سعی کنین دو سه تا Warthog هم همراهش بزارین.

گر چه کلا با استراتژی های با حال و هوای مدرن حال نمی کنم( بیشتر اون شمیشیر و چماقی ها بهم می چسبه!) اما به نظرم نسبت به بازی های هم سبک خودش، خوب بود.( البته نه در حدی که دو سه بار تمومش کنم!)

ممنون:love:
الان یه جایه دیگه گیر کردم
اون مرحله که یه دیوار جلوی تاسسیسات هست (همون مرحله که یه لیزر بزرگ هست)
7تا یا 8تا پاور هست اونها رو خراب مبکنم بعد باید چی کار کنم:biggrin1:

دوستان من میخوام HALO 3 رو بخرم بنظرتون اینم بخرم؟ارزش داره؟

جکی جون این ادبیات اصلا ً مناسبت بازیهای عظیم سری هیلو نیست ! ارزش داره یعنی چی !؟ یه چیزی بالاتر از ارزش .
اگه اهل بازیهای استراتژیک هستی بی درنگ بازی رو بخر در غیر این صورت هم باز بازی رو بخر و امتحان کن چون بیشتر از اون چیزی که فکرشو می کنی حال میده !
منم متاسفانه تازه دارم بازیش می کنم !

• Like
Reactions: hosein_fisher
خوب اینم تموم شد ...
کلکسیون بازی های سری هیلو تمو شد حالا باید منتظر هیلو4 بمونم ببینم اون چه شاهکاریه .
دوستان از نسخه ی دوم این halo wars خبری نیست !؟ من توی سایتش هم که رفتم چیزی دستگیرم نشد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or