Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: shakib zero
مگه نگفتن اپدیت ریچ روی وان معمولی 20 گیگه؟ برا من 46 گیگ اپدیت اومده!!!!
من با ٢٠ گيگ ريچو دانلود كردم منتهي امروز نرفتم شايد اپديت اومده باشه براش
ضمن اينكه من تو mcc فقط هيلو ٣ اونم بخش كمپينشو دانلود كردم ميتوني وارد تنظيمات شي و جداگونه مولتي و كمپينهاي مورد نظرت رو دانلود كني
_______
بدترين نكته هيلو ريچ و هيلو ٣ اينه كه دويدن با Ls نيست و واقعا تو شوتر اين غير قابل تحمله ضمن اينكه از نظر سال توليد با مدرن وارفر ٢ تو يكسال هستن ولي تكسچرها خيلي خيلي ضعيف تره حتي با وجود ريمستر شدن اينهمه بانجي بانجي مي كنن
در صورتيكه هيلو ٤ ٣٤٣ بي نظير بود تو كارهاي گرافيكي و گان پلي

من با ٢٠ گيگ ريچو دانلود كردم منتهي امروز نرفتم شايد اپديت اومده باشه براش
ضمن اينكه من تو mcc فقط هيلو ٣ اونم بخش كمپينشو دانلود كردم ميتوني وارد تنظيمات شي و جداگونه مولتي و كمپينهاي مورد نظرت رو دانلود كني
_______
بدترين نكته هيلو ريچ و هيلو ٣ اينه كه دويدن با Ls نيست و واقعا تو شوتر اين غير قابل تحمله ضمن اينكه از نظر سال توليد با مدرن وارفر ٢ تو يكسال هستن ولي تكسچرها خيلي خيلي ضعيف تره حتي با وجود ريمستر شدن اينهمه بانجي بانجي مي كنن
در صورتيكه هيلو ٤ ٣٤٣ بي نظير بود تو كارهاي گرافيكي و گان پلي
هیلو ۱ رو بازی کن و سوییچ کن رو بافت گرافیکی قدیمی تا ببینی سال ۲۰۰۱ چی عرضه کرده بانجی

هرچند وقتی بانجی بانجی میکنن بابت گرافیک نیست. هیلو و بانجی همون نقشی رو برا شوتر اول شخص دارن که دیوان حافظ و حافظ برا شعر فارسی. شاید اولین نبودن ولی بازی های بعد از خودشونو کاملا تحت تاثیر قرار دادن.
اگه ۳ تا فرنچایز شوتر اول شخص مهم تاریخ رو بخوایم نام ببریم، دووم و هف لایف و هیلو هستن و ارزش این مجموعه قطعا خیلی از کالاف دیوتی بالاتره. حالا حتی اگه گرافیکش کمتر باشه که نیست.

هیلو ۱ رو بازی کن و سوییچ کن رو بافت گرافیکی قدیمی تا ببینی سال ۲۰۰۱ چی عرضه کرده بانجی

هرچند وقتی بانجی بانجی میکنن بابت گرافیک نیست. هیلو و بانجی همون نقشی رو برا شوتر اول شخص دارن که دیوان حافظ و حافظ برا شعر فارسی. شاید اولین نبودن ولی بازی های بعد از خودشونو کاملا تحت تاثیر قرار دادن.
اگه ۳ تا فرنچایز شوتر اول شخص مهم تاریخ رو بخوایم نام ببریم، دووم و هف لایف و هیلو هستن و ارزش این مجموعه قطعا خیلی از کالاف دیوتی بالاتره. حالا حتی اگه گرافیکش کمتر باشه که نیست.
اتفاقا يك رو هم بازي كردم كه ميشد حالت بدون ريمستر رو هم ديد
اون اوكي بود با توجه به سال ساخت
و اينكه خوب خلق يه بازي با متاي ٩٧ كار كمي نيست
منتهي من روي هيلو ريچ بيشتر نظرم منفيه اونم بابت اينكه نسبت به سال ساختش از نظر گرافيكي اصلا جالب نيست
و دنياش به جاي اينكه حالت فضايي داشته باشه مثله شوترهايي كه سرباز هستن مي مونه مثله كالاف يا بتل.
مثلا دووم محيطش مشخصه و هيچ وقت شبيه به شوتر ديگه اي نميشه ولي هيلو ريچ بسيار نزديك به كالافه از نظره من...

• Like
Reactions: mobin.hb96
اتفاقا يك رو هم بازي كردم كه ميشد حالت بدون ريمستر رو هم ديد
اون اوكي بود با توجه به سال ساخت
و اينكه خوب خلق يه بازي با متاي ٩٧ كار كمي نيست
منتهي من روي هيلو ريچ بيشتر نظرم منفيه اونم بابت اينكه نسبت به سال ساختش از نظر گرافيكي اصلا جالب نيست
و دنياش به جاي اينكه حالت فضايي داشته باشه مثله شوترهايي كه سرباز هستن مي مونه مثله كالاف يا بتل.
مثلا دووم محيطش مشخصه و هيچ وقت شبيه به شوتر ديگه اي نميشه ولي هيلو ريچ بسيار نزديك به كالافه از نظره من...

نمیخوام بگم هیلو ریچ پرچمدار گرافیکی از لحاظ بصری بوده، نه ولی شما گرافیک فنی هیلو ریچ رو باتوجه به عظمت مراحلش مقایسه کن

تو همین نیم ساعت اول محیط سندباکس بازی رو ببین که n تا وسیله برمیداری و...

نمیخوام بگم هیلو ریچ پرچمدار گرافیکی از لحاظ بصری بوده، نه ولی شما گرافیک فنی هیلو ریچ رو باتوجه به عظمت مراحلش مقایسه کن

تو همین نیم ساعت اول محیط سندباکس بازی رو ببین که n تا وسیله برمیداری و...

ميدوني من دارم نسبت به هيلو ٤ مقايسه ميكنم
نه اينكه هيلو ٣ بده ولي در عرض ٢ سال شديدا محيط هيلو ٤ خفن تر و فضايي تر و كامل تر شده
در صورتيكه اين تفاوت اصلا بين مدرن وارفر ٢ و ٣ نيست.
يعني ميگم وقتي هيلو ٤ انقدر قويه از ريچ توقع بيشتري ميرفت
هرچند كلا با گان پلي بانجي حال نميكنم و خيلي تصنعيه حتي تو همين دستيني ها.
براي منكه هيلو ٤ تقريبا ده از دهه و ريچ ٧ از ١٠.

• Like
Reactions: Ali Venom
یه نکته رو اضاف کنم. عکس گذاشتم از steamspy که فروش بازی از 2 میلیون رد کرده.
ولی از دیروز رفته بین 1 تا 2 میلیون.
به نظر میاد فروش به 2 میلیون نزدیک بوده. حالا یا اشتباه محاسباتی و ضریب خطا داشتن یا ریفاند صورت گرفته. الان بین 1-2 میلیون هست. که به 2 میلیون به نظرم خیلی نزدیکه
2019-12-07_17-54-52.jpg
البته احتمال سومی هم هست چون halo reach جدا فروخته میشه ،ممکنه اونو هم حساب کردن تو اینها ،ولی هنوز تو steamspy میزان فروش جداش ذکر نشده

• Like
Reactions: Ali Venom
مولتی برای شما وصل میشه ؟ پچ که در راه هست اما معلوم نیست کی اگه halo نبود refund کرده بودم.
من فقط کمپین آفلاین رو تست کردم و دیدم صداش خیلی خش خش داره اومدم بیرون. تنظیمات رو هم هر چی کم و زیاد کردم فرقی نکرد.

• Like
Reactions: RoCoCo
یه نکته رو اضاف کنم. عکس گذاشتم از steamspy که فروش بازی از 2 میلیون رد کرده.
ولی از دیروز رفته بین 1 تا 2 میلیون.
به نظر میاد فروش به 2 میلیون نزدیک بوده. حالا یا اشتباه محاسباتی و ضریب خطا داشتن یا ریفاند صورت گرفته. الان بین 1-2 میلیون هست. که به 2 میلیون به نظرم خیلی نزدیکه
View attachment 124219
البته احتمال سومی هم هست چون halo reach جدا فروخته میشه ،ممکنه اونو هم حساب کردن تو اینها ،ولی هنوز تو steamspy میزان فروش جداش ذکر نشده
طبق این امار 1.2 میلیون نسخه فروخته :

Halo: The Master Chief Collection stats by Playtracker Insight

دیگه با ضریب خطای هر دو سایت بخوایم حساب کنیم نهایتش 1.2 الی 1.5 میلیون نسخه

• Like
Reactions: FableBW

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or