Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
ای وای ! یعنی باورتون نمیشه هیلو 4 رو 60 فریم و 1080 چی شده ! من هرچی عکس بذارم فایده نداره باید خود ویدئو ببینید ، پیشنهادم میکنم از IGN و همین لینکی که احسان گذاشت ببینید چون یوتـوب 30FPS مفت نمی ارزه!
bj8axjxtnb7gk38hv0kj.jpg
7y698qrfoxzm1ggozkct.jpg
ya71axu6ipe2ya5xhfrp.jpg
ar61rr0o3w7j62e8s9os.jpg
7x9an3pm793ja5kxkmj9.jpg
vjfil89pmqt1x4ng4w2o.jpg
l7wr2ygqg0568jfbzqy1.jpg
744bt027c85fvcb9dcz3.jpg
as81mz8g3orwa5gy5lpk.jpg
mqtu3dbxycprdsju6iob.jpg
کاملاً نسل بعدی شده !

یعنی واقعا خیلی دلم میخواد بخرم ولی اون 20 گیگ اپدیت رو نمیدونم چه کار کنم :|:(
شما کمپین رو شروع کن به جوییدن وسطاش هم یه هورایزن ای بتلفیلدی تایتان فالی بزن اون تموم میشه،خوبش اینکه با این پچ بازی از دسترس خارج نمیشه.
ولی خیلی جالبه ها اول نسلی یواش یواش بلو ری کم اوورده،حالا به حرف مایکروسافت و اپل رسیدین که میگفتن بلو ری یه راه حل کوتاه مدت و گزافه؟اگر اون قانون Drm اول نسل اجرا میشد الان بازی های دیجیتالی رو تاخت میزدیم کرایه میدادیم و... .
ولی بعضی با شلوغ کاری گند زدن به این سیستم خصوصا خورده فروش هاکه کلی از این دیسک سود میبرن(مسلما شرکت هایی مثل امازون پشت پرده موش دوندن)
تازه اگر درایو حذف بشه مایکروسافت میتونه با اون پولی بابت نصب درایو نوری نوری اکس باکس خرج کرده یه هارد با حجم بیشتر بزاره.دیگه کمبود جا هم خیلی پیش نمیاد،فوق نهایتش از درایور های اکسترنال پشتیبانی میکنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or