Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
آقامون Frank O'Connor :-/ تو H4FUD هم همین نقشو داشت :-"

61033298387553263490.gif
آقاجون اون صحنه ی آخر رو نمیگم که فرنکی میاد طی میکشه (لاغر شده ها:-/) همین صحنه ی اول آخرین کسی که روش یخ میریزن رو میگم
61033298387553263490.gif

پ.ن: میگم این سریاله به صورت کامل همون موقع عرضه بازی در دسترسه یا این که به صورت هغتگی منتشر میشه؟:-/

61033298387553263490.gif
آقاجون اون صحنه ی آخر رو نمیگم که فرنکی میاد طی میکشه (لاغر شده ها:-/) همین صحنه ی اول آخرین کسی که روش یخ میریزن رو میگم
61033298387553263490.gif

پ.ن: میگم این سریاله به صورت کامل همون موقع عرضه بازی در دسترسه یا این که به صورت هغتگی منتشر میشه؟:-/
من سه تا سمت راستی رو اصلا نمی شناسم :-/ :دی

آخرین ویرایش:
راست یا چپ؟ :|
بقل kiki که جاش هلمز نشسته (چجوری نمیشناسی این؟ :| ) و پشت سرشون هم دیوید الیس :-"
بقلی هم آشناس یادم نمیاد کیه :|
راست :| اشتباهی گفتم چپ :| :دی
دیوید الیس اینطوری نبود که :| قرار نیست کل اعضای استدیو رو بشناسیم که :| :دی

من سه تا سمت راستی رو اصلا نمی شناسم :-/ :دی
اون که بغل کیکی نشسته Josh Holmes هست که Executive Producer نسخه ی چهارم بوده قبلاً تو EA فک کنم Lead Designer بوده.نفر بقلیش هم Eric Hewitt پلیر 343 با تگ GH057ayame هست اون نفر پشتی که آب یخ رو میده دست چیف و اونی که مارک کردم رو نمیشناسم کلاً:d

-------------------------------------------------

Steve Downs (صداپیشه ی چیف) و Jen Taylor (صداپیشه ی بانو) چلنج رو قبول کردن و یه سری دیگه رو که Frank O'connor و Marty O'Donnell هم جزوشونن نامینیت کردن:d
https://twitter.com/jentaylortown/status/502998199234084865

1 ساعت نمایش از بخش مولتی پلیر هیلو مستر چیف کالکشن.

مدت:1ساعت و 4 دقیقه
لینک دانلود:
HD 1.34 gig
SD 327 mb
پیشنهاد میکنم که نسخه ی HD رو دانلود کنید تا کیفیت بازی رو بتونید ببینید.
1080P \ 60 FPS \ Dedicated Servers
اگر تکراریه منو ببخشید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or