Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
به صورت رسمی تایید شد که مپ Zanzibar (یکی از مپ های محبوب Halo 2) از جمله اون مپ هایی هست که قراره به صورت کامل Remaster بشن.

73ro2xoqqcdrasgpjvtr.jpg

===
Max Hoberman که رئیس Certain Affinity هست، قبلا Lead Multiplayer Designer بانجی بود و خصوصا روی بخش مولتی Halo 2 کار کرده. الان هم که روی بازسازی بخش مولتی بازی نظارت کامل داره. به نظرم کم کم وقتشه مایکروسافت از Certain Affinity بخواد یه بازی جدید واسش بسازه :دی

قیافه بانو تو این تریلر چرا اینجوری بود؟ :cry: why blur, why؟ :cry:
انتظار نداری که قیافش کپه مدلسازیش تو Halo 4 باشه که؟ برو یه دور دیگه Halo 2 رو بزن بعد بیا اینو ببین کف و خون قاطی کن:d
بعد این Blur Studio استودیوی کمی نیستا هم پرسابقس هم کارای زیادی داره تو فیلمای زیادی شرکت داشته از جمله Avatar برای بعضی بازی ها هم مامور ساخت تریلر بوده در کل تو کارش خیلی حرفه ایه!
امیدوارم کیفیت بصری گیم پلی هم عینه کات سینا خوف باشه و یه جهش خوب داشته باشه تا لذت ببریم :bighug::x

قشنگ کیفیت در حد و اندازه ی CGـهای Halo 4 هست (به نظر خودم بعضاً بهتر :ی):

پ.ن: آقا من از Halo 5 یه چیزی عینه این CGـیا انتظار دارما:d
پ.ن2: این Halo 2 بالاخره این رزولوشنش معلوم شد؟بعد این Halo: CE هم فکر نکنم تغییرش بدن و فقط رزولوشن و فریم ارتقا میدن درسته؟

آخرین ویرایش:
این Halo 2 بالاخره این رزولوشنش معلوم شد؟بعد این Halo: CE هم فکر نکنم تغییرش بدن و فقط رزولوشن و فریم ارتقا میدن درسته؟
کل بازی ها که 1080P/60FPS هستن، Halo CE هم همون نسخه Anniversary که واسه X360 اومد رو میزارن نه اون اصلی مربوط به دوران تیرکمون سنگی :دی

کل بازی ها که 1080P/60FPS هستن، Halo CE هم همون نسخه Anniversary که واسه X360 اومد رو میزارن نه اون اصلی مربوط به دوران تیرکمون سنگی :دی
خوب خداروشکر اون شایعات کاهش رزولوشن و اینا هم منتفیه
Halo: CE که همون Anniversary نسخه ی 360 رو منظورم بود:d
کمتر از 4 ماه تا منتشر شدن این کالکشن ، تحمل خیلی سخته:d

آخرین ویرایش:
من یک نکته‌ای رو نگرفتم:d
توی VG داشتم خلاصه پنل رو میخوندم که رسیدم به این:
There will also be new cutscenes which will seamlessly tie together the entire story told in Halo 1-4. Then, at the end of Halo 4, players will be met with a cutscene which will fold into the story of Halo 5: Guardians.
یعنی پایان قسمت 4 رو بهش Cut-Scene اضافه کرد؟

یه بخش کوتاهی از پنل برای اون هایی که مثل خودم ندیدنش :d:

Leaked Halo: The Master Chief Collection footage from San Diego Comic-Con - VGLeaks

تغییر حالت گرافیک بین نسخه ی اصلی Halo 2 و نسخه ی بازسازی شدش خیلی جالب بود. مخصوصا اینکه هیچ تاخیری نداشت. :bighug:

اینو که تو دمو های E3 هم نشون دادن
واقعا؟!
yahoo_7.gif
چرا من ندیده بودم؟!
yahoo_4.gif
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
تغییر حالت گرافیک بین نسخه ی اصلی Halo 2 و نسخه ی بازسازی شدش خیلی جالب بود. مخصوصا اینکه هیچ تاخیری نداشت. :bighug:

اینو که تو دمو های E3 هم نشون دادن پسر خوب :d.

یادمه خودم تو تاپیک E3 به این نکته اشاره کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or