Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
دوستان ارزش داره فقط برای بخش انلاین ریچ بگیرم بازیو? تا حالا انلاین هیچ هیلو ای رو نرفتم ولی داستانی هارو همرو کامل رفتم . سبکش کال اف میخوره?

دوستان ارزش داره فقط برای بخش انلاین ریچ بگیرم بازیو? تا حالا انلاین هیچ هیلو ای رو نرفتم ولی داستانی هارو همرو کامل رفتم . سبکش کال اف میخوره?
بله ارزش داره کل بازی رو بخر
سبک خودشو داره دستینی شبیه هیلو عه

• Like
Reactions: kamyy and xxxmah
دوستان کسی اطلاع داره سیوهای نسخه کودکس برای HALO CE کجاست؟ خودم تا جایی که گشتم یه فولدر توی این آدرس پیدا کردم:
C:\Users\[User]\AppData\LocalLow\MCC
سیوهای هیلو ریچ که معلومه اینجاست ولی برای هیلو 1 فقط یدونه فایل 1 کیلوبایتی وجود داره که خیلی بعیده این باشه:دی

دوستان اول بايد كدومو بازى كرد؟
Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary
كدوم شروعه هيلو هست ؟
بعد اينكه كلا زده توى استيم تا چهارش مياد واسه پى سى .. پنجش چيشد پس ؟ قبلا اومده واسه پى سى پنجش ؟

آخرین ویرایش:
نسخه 1 رو تموم کردم عجب بازی ای بود، ادم باورش نمیشه واسه سال 2001 هست!! انگار مال 2014 هست بازی:| قشنگ مشخصه چرا متای 97 گرفته
داستان Halo Rech قبل از نسخه یک هست یا بعدش؟

داستان هیلو ریچ قبل یک هست

ترتیب داستانی
ریچ
یک
دو
سه و همینطور به ترتیب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or