Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
یعنی 20 گیگ باعث شد کلاً بازی رو کنسل کنید؟:-/ راهکارش یه هارد USB3 با یه رفیق شفیقه که بتونه بازی رو دان کنه تمام هارد و میدی فایلای بازی رو میگیری:d

اگه بشه آفلاین بازی کرد میشه یه جوری حلش کرد، اون 20 گیگ رو هم به وقتش دانلود کنیم :دی
یعنی 20 گیگ باعث شد کلاً بازی رو کنسل کنید؟
yahoo_7.gif
راهکارش یه هارد USB3 با یه رفیق شفیقه که بتونه بازی رو دان کنه تمام هارد و میدی فایلای بازی رو میگیری
yahoo_4.gif
شما دانلود کن بده من، نامردم اگه Day 1 نخرم :دی

اگه بشه آفلاین بازی کرد میشه یه جوری حلش کرد، اون 20 گیگ رو هم به وقتش دانلود کنیم :دی

شما دانلود کن بده من، نامردم اگه Day 1 نخرم :دی
من غلط بکنم 20 گیگ دان کنم مگه اعصابمو از سر راه اوردم برم با شاتل سر و کله بزنم:biggrin1: ولی خوب راهکارش همینه من سر FM5 هم همینکار رو کردم دیگه نرفتم خود بازی و فایلاش رو دان کنم (چه کنم که یه آپدیت 8 مگی گند زد تو کل فایلا :| ) خوبیش اینه فایلای دیجیتالی و فیزیکی و ریجن یک و دو و اینا کلاً یکیه:d اگر این Ready to Startـش هم اذیت نکنه باز میشه یکاریش کرد ولی بدبختی دانلود این حجم خیلی ریسکه من بدبختیشو دوبار کشیدم درک میکنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or