Xbox Halo: Spartan Assault

image_halo_spartan_assault-221.jpg

Developer: 343 Industries And Vanguard Games
Publisher: Microsoft Studios
Genre: Top Down Shooter
Release Date: Coming July 2013
Platforms: Windows 8, Windows Phone 8

بعد از مدت ها بالاخره شرکت مایکروسافت هیلو ی بعدی را برای PC معرفی کرد ! این بازی در سبک Top Down Shooter است که دور بین از بالا هست و توسط دو شرکت 343I و Vanguard Games ساخته می شود.
شخصیت اصلی این سری یعنی Master Chief در این بازی حضور ندارد و داستان درباره ی اسپارتان Davis و فرمانده Sarah Palmer است. هم چنین این بازی در PC با موس و کیبورد و در Smart phone ها و Tablet ها با صفحه لمسی قابل کنترل می باشد.
این بازی قرار است برای 2 پلت فرم PC (فقط ویندوز 8) و Windows phone 8 در ماه آینده به قیمت 7$ منتشر می شود.

تصاویر:

Trailers

Halo: Spartan Assault - Announcement Trailer

HD Quicktime 159.8MB Download

Hi-Res H.264 MP4 29.5MB Download

Lo-Res IPOD / PSP 7.4MB Download

Halo: Spartan Assault - Defend

Halo: Spartan Assault - Clear

Halo: Spartan Assault - Destroy

ولی رو استیم که بیاد همه مشکلات حله دیگه :دی

فقط یه سوال : نسخه استیم هم حتما باید روی ویندوز 8 نصب بشه یا رو 7 هم جواب میده ؟

[h=2]System Requirements[/h]
  • Minimum:
    • Processor: Dual core processor
    • Memory: 1 GB RAM
    • Graphics: DirectX10 compatible graphics card w/ dedicated 512MB RAM (ATI Radeon 3670, NVIDIA 8600 GT or Intel HD 3000)
    • DirectX: Version 10
    • Hard Drive: 2550 MB available space
    • Additional Notes: ** DirectX feature level 10 required **

• Recommended:
    • Processor: Quad core processor
    • Memory: 2 GB RAM
    • Graphics: DirectX10 compatible graphics card w/ dedicated 1GB RAM
    • DirectX: Version 11
    • Hard Drive: 2550 MB available space

دوستان من الان توی حساب مایکروسافتم 2 دلار موجودیه بازی هم الان تخفیف خورده و قیمتش 1.99 دلاره ولی موقع خرید میگه موجودیت کمه.......
داستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مالیات می خواد کم کنه؟؟؟؟؟

دوستان من الان توی حساب مایکروسافتم 2 دلار موجودیه بازی هم الان تخفیف خورده و قیمتش 1.99 دلاره ولی موقع خرید میگه موجودیت کمه.......
داستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مالیات می خواد کم کنه؟؟؟؟؟
آره یه چند درصد مالیات میخوره بهش یادمه منم که خرید از استور برام 7.5 دلار دراومد!
دوستانی که بازی کردن بازی چطوره؟ ارزش دانلود داره؟
با توجه به سبکش میگم چون کلا تو فاز این سبک نیستم!
بازی خوبه اگر هیلو دوست هستی که 100 درصد خوشت میاد اگرم هیلو فن نیستی و در عین حال به سبک Top-Down Shooter علاقه داره بازم خوشت میاد مراحل مختلف و باحالی داره اگرم دوست دارید اچیومنت هاش رو روی اکانت Xboxـتون داشته باشید پیشنهاد میکنم از استور مایکروسافت بگیرید!.در کل نسبت به قیمت و جوانب دیگه پیشنهاد میشه!

یه خورده بازیش کردم. در نوع خودش جالبه و فانه. فقط امیدوارم جلوتر که میریم، ماموریت ها و به طور کلی مدت زمان بازی بیشتر طول بکشه. خیلی زود تموم میشن.

یه خورده بازیش کردم. در نوع خودش جالبه و فانه. فقط امیدوارم جلوتر که میریم، ماموریت ها و به طور کلی مدت زمان بازی بیشتر طول بکشه. خیلی زود تموم میشن.

اگه بشه نسخه های اول شخص بازی رو هم روی PC عرضه کنن خیلی خوب می شه. فضای خیلی جالبی داره.مخصوصا اگه به رابطه کورتانا و مسترچیف توجه کنی موقع بازی.

این یه بازی تاچ بوده صرفا فکر نکنم تغییر خاصی بکنه کسایی هم که مشکل در اجرا دارن از EXE اصلی یه شورتکات دیگه بسازنن اگر نشد بذارید TRY RECOMMENDED SETTING بزنید اجرا می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or