Halo : Reach | Review

اتفاقا امین دقیقا تو همین مرحله اول دیدم ، در صورتی که بار قبل مشکلی نبود ! و برعکس من سوار تانک بودم فریم بازی دقیقا ثابت بود !:d

پ.ن.امضا : Negative ... I Have The Gun :d

چی بگم والا:دی یه موقع هایی از بس محیط شلوغ بود هیچ افت فریمی نداشت یه جا هم مثل اولش که چیز خاصی نداشت واسم افت فریم داشت !! البته 2 ثانیم نشد...

پ.ن : میدونم ولی همین خوبه:دی

دوستان به نظرم اگه جسد ها بعد از یه 3 4 دقیقه ای از رو زمین محو میشدن بازی فعضی وقت ها افت فریم پیدا نمی کرد .
چون شدیدا تو فایرفایت ووقتی مرده ها زیاده میشه افت فریم پیدا میکنه :دی
بخصوص این که تو فایر فایت هر چه قدر جلوتر میری تعداد مرده ها 4 برابر میشه :دی

هی اینو نگو من احساسی میشم ! :biggrin1:
واقعا شاخ ترین دیالوگی هست که تو بازی های تمام عمرم شنیدم

وقتی اینو گفت یه احساس غرور خاصی بهم دست داد ...:(

چی بگم والا:biggrin1: یه موقع هایی از بس محیط شلوغ بود هیچ افت فریمی نداشت یه جا هم مثل اولش که چیز خاصی نداشت واسم افت فریم داشت !! البته 2 ثانیم نشد...

پ.ن : میدونم ولی همین خوبه:biggrin1:

باید بفهمیم مشکل چیه ، اون برادرمونم که میگفت بدن ها تو CS کش میاد ...:d

نسخه لیک شده نور علی نور ـه ...:d

پ.ن:ولی ناقصه ...;;):d

یه جا هم مثل اولش که چیز خاصی نداشت واسم افت فریم داشت !! البته 2 ثانیم نشد...
بابا حق داشت :دی
بارونش از بارون دیوید کیج هم سنگین تر بود امین ... :دی
افت فریم اونجا طبیعیه ...

آره یه خورده افت فریم داشت ولی من که 3 بار بازی کردم بار اولش افت فریم نداشت . بار دومم نداشت ولی نمی دونم چرا بار سوم 3 4 بار افت فریم داشت . تازه زمانایی که اصلا منطقه شلوغ نبود . خنده دار نیست ؟ فکر کنم اون موقع که برای بار سوم بازی می کردم یه ریزه تو توهم بودم . :d

نه بابا نسخه ی لیک شده چیه؟! کامل بازی!
اون مشکل کش اومدن رو من ندارم:دی

لیک شده دیگه ، نکنه فکر کردی بازی نسخه رلیز شدست که ما بازی کردیم ؟:d

آره یه خورده افت فریم داشت ولی من که 3 بار بازی کردم بار اولش افت فریم نداشت . بار دومم نداشت ولی نمی دونم چرا بار سوم 3 4 بار افت فریم داشت . تازه زمانایی که اصلا منطقه شلوغ نبود . خنده دار نیست ؟ فکر کنم اون موقع که برای بار سوم بازی می کردم یه ریزه تو توهم بودم . :d

دقیقا همینه ، همین مسئله هم واسه من پیش اومد.:-/

ممنون واسه Review خیلی خوب بود,راجع به بازی هم فقط اینو میتونم بگم:بهترین FPS تاریخ و بهترین بازی از نظر من,اواخر بازی من به قدری گریه میکردم که خانواده عصبانی شده بودن و هی به می گفتن بازیه مگه چیه؟گریه نداره؟:دی
به هر حال شاهکار بود,Good Bye Bungie,Good Bye Halo :(

ممنون واسه Review خیلی خوب بود,راجع به بازی هم فقط اینو میتونم بگم:بهترین FPS تاریخ و بهترین بازی از نظر من,اواخر بازی من به قدری گریه میکردم که خانواده عصبانی شده بودن و هی به می گفتن بازیه مگه چیه؟گریه نداره؟:دی
بابا بی خیال خیلی گریه کردی ؟ خیلی بازی توپی بود منم یه ریزه گریه مریه کردم ولی شما فکر کنم زار زار گریه کردی . گرچه من فن و پنکه و کولر و .... هیلو هستم ولی اینطوری که شما گریه کردین ما گریه نکردیم . اما چند روز دپرس بودم .:( زیاد خودتو ناراحت نکن بزرگ می شی یادت می ره :d

ممنون علی رضا ولی یک جاش جالب بود:d

تو با اون لباس پر پری از جو رد شدی عین شهاب سنگ خوردی زمین بعد زنده موندی:d

Last edited by a moderator:
اِ واقعا ؟ پس توهم نیست . حالا کسی دلیلشو نمی دونه ؟:-/
نـــه ! منم دلیلش رو نمیدونم ولی احتمالا بعد عرضه رسمی خبرهایی میاد تو نت و به دنبالش هم دلیل این مشکل.

ممنون واسه Review خیلی خوب بود,راجع به بازی هم فقط اینو میتونم بگم:بهترین FPS تاریخ و بهترین بازی از نظر من,اواخر بازی من به قدری گریه میکردم که خانواده عصبانی شده بودن و هی به می گفتن بازیه مگه چیه؟گریه نداره؟:biggrin1:
دقیقا ! بازی خیلی رو احساس آدم تاثیر میگذاره ...

ممنون علی رضا ولی یک جاش جالب بود:d
قابلی نداشت ...
تو با اون لباس پر پری از جو رد شدی عین شهاب سنگ خوردی زمین بعد زنده موندی:d

اِ بزار تو اسپویلر الان سر جفتمون رو میبرن !:d

بالاخره Spartan III بود Noble Six ، البته اونجا چون مثلا در پی هدف جورج قربانی شد نابل 6 غیرتی شده بود هیچی بهش اثر نداشت ! :d
Kidding

دو تا نکته جالب دیگه:d
یکی این که این مردک اسمش یادم نیست کله اسکلتیه:dمگه متخصص مواد منفجره نیست اون همه گلوله منفجره داره ولی چرا دستش مسلسل بود؟:d دومی هم تو مرحله ی اخر با هواپیما میکوبه به اسکرپیون من یادمه بدنشون زده ضربه بود:dراستی علی تونستی(یا اشتراکی)یک اچیومنت گاید بزاری خوبه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or