Halo: Reach مثل Titanic می ماند!

Dreadlord

کاربر سایت
Marcus Lehto کارگردان هنری بازی Halo: Reach به Edge گفت: از نظر داستانی Halo: Reach چیزی شبیه به تایتانیک می باشد!

Halo-Reach-2.jpg

" ما در Reach همانند تایتانیک، از اول پایان بازی را می دانیم. سیاره Reach قرار است سقوط کند و در نتیجه 700 میلیون نفر ساکنین آن همگی کشته شوند.

داستان بازی بسیار تاریک است و هدف ما اینه که بازیکن را قادر سازیم تا سعی کند در نقش Noble Team بجنگد و به act ـهای پایانی بازی دست یابد. موفقیتی که در پایان بسیار لذت بخش و جالب خواهد بود و ما نمیتوانیم الان دربارش صحبت کنیم. "

halo:The Most Overrated Game of All Time
خستگی ناپذیر هستن بچه های این فروم!!!:smile:
---
ممنون بابک.
من نظرم رو گفتم فقط.شما کافیه توی google این عبارت رو بنویسی ببین توی تموم این نتیجی که برات میاره اسم این بازی نیست؟اونا هم بچه های این فروم هستن؟
هیچی بیخیال شو لطفا حوصله بحث ندارم.

آخرین ویرایش:
خستگی ناپذیر هستن بچه های این فروم!!!:smile:
---
ممنون بابک.

من نظرم رو گفتم فقط.شما کافیه توی google این عبارت رو بنویسی ببین توی تموم این نتایجی که برات میاره اسم این بازی نیست؟اونا هم بچه های این فروم هستن؟

آخرین ویرایش:
آهان .. یعنی یک چیزی ـه که همه فکر میکنند خیلی خفن ـه .. ولی در اولین سفرش میخوره به کوه یخ و غرق میشه :دی بهش هم میاد :biggrin1:
خب از اون هرکسی یه تعبیری میتونه داشته باشه. مثلا میشه اکشن ترین بازی تاریخ روی بخاطر اینکه یه چاقوی الکتریکی داره رو Stealth نامید :biggrin1:.
من نظرم رو گفتم فقط.
یادش بخیر:
عذر میخوام ##### جان اگر یه روزی خدای نکرده، زبان دشمن لال، اگر یکی از عناوین سونی نزدیک 11-12 میلیون فروش داشت میتونیم جمله صفحه قبل رو به کار ببریم؟
ایا این جمله درمورد فرانچایز GT قابل استفاده ست؟
درمورد WoW چطور؟

الان این پست زیباتون چه ربطی به این تاپیک داشت؟:((:smile:
به فرض هم که حرف شما درست باشه، ولی من هر چی گشتم توی متن خبر در مورد امتیازاتی که این بازی گرفته و آیا اُوِررِیت شده یا نه چیزی ندیدم!:cursing::surrender
من نظرم رو گفتم فقط.شما کافیه توی google این عبارت رو بنویسی ببین توی تموم این نتایجی که برات میاره اسم این بازی نیست؟اونا هم بچه های این فروم هستن؟
بچه گانه ترین و پیش پا افتاده ترین دلیلی که میتونید برای این حرفتون بیارید همین دلیله.
حالا اینا رو بیخیال ! اخر تایتانیک مردِ بود یا زنه ؟ :biggrin1:
فکر کنم همون کشتی ـه بود! :دی

آخرین ویرایش:
الان این پست زیباتون چه ربطی به این تاپیک داشت؟:((:smile:
به فرض هم که حرف شما درست باشه، ولی من هر چی گشتم توی متن خبر در مورد امتیازاتی که این بازی گرفته و آیا اُوِررِیت شده یا نه چیزی ندیدم!:cursing::surrender
بچه گانه ترین و پیش پا افتاده ترین دلیلی که میتونید برای این حرفتون بیارید همین دلیله.
فکر کنم همون کشتی ـه بود! :دی

شما درست میگی من اشتباه میکنم و واقعا سخن گفتن علیه بعضی بازیها حکم محاربه و جنگ با اسلام رو داره.
در مورد ربطش هم یه کم یه عنوان تاپیک نگاه کن که چی به چی تشبیه شده شاید ربطش رو پیدا کردی .

شما درست میگی من اشتباه میکنم و واقعا سخن گفتن علیه بعضی بازیها حکم محاربه و جنگ با اسلام رو داره.
در مورد ربطش هم یه کم یه عنوان تاپیک نگاه کن که چی به چی تشبیه شده شاید ربطش رو پیدا کردی .
شما اگه نظرت رو به عنوان Fact تحویل ندی هیچ مشکلی به وجود نمیاد. یه سری خاص فکر میکنن نظراتشون از جانب حق تعالی وحی شده.
این دفعه با Bungie هماهنگ میکنم خواست درباره بازیش توضیح بده اول با شما تماس بگیره و مشورت کنه. چون ممکن است شما بتونید درباره ارتباط بازیشون با چیزهای دیگه بهتر راهنماییشون کنید.
نظر دادن خلاف نظر فقهای این کامیونیتی محاربه است
همون فقهای تاپیک Top 5 Shooters دیگه؟

آخرین ویرایش:
نظر دادن خلاف نظر فقهای این کامیونیتی محاربه است :)
شما هر جور راحتی میتونی فکر کنی.
این رو هم بگم که من مطلقا فن هیلو نیستم و سینه م رو هم براش چاک نمیکنم، ولی این بازی اصلا اونطوری هم نیست که خیلیا این بازی رو طبل تو خالی جلوه میدن.
مشکل اصلی اینجاست که بعضیا به هر زوری که شده باید یه چیز بدی در مورد این بازی بگن و به قول معروف یه چیزی بذارن رو دلش، حالا شده توی هر تاپیکی که باشه. (بعید نیست که مثلا تاپیکی در مورد بیوگرافی رییس شرکت بانجی زده بشه و توش یکی نیاد درباره ی اینکه این بازی دچار مرضِ مهلکِ Overrating شده نظر نده!:))
شما میای یه حرف میزنی که اصلا ربطی به تاپیک نداره بعد دلیل رو این میاری که >>چون توی گوگل سرچ کردم خیلی جاها اسم این بازی پیدا شد پس در نتیجه این بازی بیشترین اورریت رو در تمام دوران داشته << !!!
و این اصلا نمیتونه دلیل منطقی ای باشه، اگه بخوام برای این حرفم دلیل ارائه بدم به عنوان مثال میتونم بگم: از قدیمم گفتن که هر چیزی معروف شد دشمن هم پیدا میکنه و در نتیجه Halo هم مشمول این قاعده میشه چون معروفه.
و دلایلِ بسیارِ دیگه ای که میشه آورد....
:arrowd:
نوشته شده توسط Dreadlord:
Halo: Reach مثل Titanic می ماند!
کارگردان هنری بازی Halo: Reach به Edge گفت: از نظر داستانی Halo: Reach چیزی شبیه به تایتانیک می باشد!

ای آقا ...

یکی میاد میگه Mass Effect 2 مثل Avatar ِ ، حالا هم که Halo : Reach شد تایتانیک ! من میگم هالیوود کلا تعطیل شه جاش بیان یه بازی بسازن اسمشو بزارن فیلم :دی lol

هر کسی مخالف HALO باشه بزغالست :دی !
تو حرف نزنی میگن لالی پسرم؟:biggrin1:
در ضمن به خودت توهین نکن.:biggrin1:
آقا به من چه اصلا . بگرد ببین تا حالا یه پست راجع به HALO دادم من :دی من مخالف نیستم ، موافق هم نیستم طبعا چون نه شماره 3 رو بازی کردم نه ODST رو .
احتمالا طی یک قرارداد کاملا پنهانی ماکروسافت با آقای James Cameron بسته که بازیاشو شبیه اون جلوه بده :دی

آخرین ویرایش:
ای آقا ...

یکی میاد میگه Mass Effect 2 مثل Avatar ِ ، حالا هم که Halo : Reach شد تایتانیک ! من میگم هالیوود کلا تعطیل شه جاش بیان یه بازی بسازن اسمشو بزارن فیلم :دی lol

هر کسی مخالف HALO باشه بزغالست :دی !
تو حرف نزنی میگن لالی پسرم؟:biggrin1:
در ضمن به خودت توهین نکن.:biggrin1:
آقا به من چه اصلا . بگرد ببین تا حالا یه پست راجع به HALO دادم من :biggrin1: من مخالف نیستم ، موافق هم نیستم طبعا چون نه شماره 3 رو بازی کردم نه ODST رو .
احتمالا طی یک قرارداد کاملا پنهانی ماکروسافت با آقای James Cameron بسته که بازیاشو شبیه اون جلوه بده :biggrin1:
تو یک halo fan هستی که هنوز رو نکردی خودت رو ملعون!:biggrin1:
اگر نیست تو را کاری با Halo چرا اینجا پست میدی ای هالوووو!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب بابک از نظر من آشغال ِ ولی تو دیدی بیام تو تاپیک ها علنی چیزی بگم ؟ هزار باز هزار نفر خواستن چمیدونم اینو با KZ2 مقایسه کنن .
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=22328 این تاپیک رو ببین .
یه مجله به معتبریه EDGE میاد به KZ2 با میانگین 93 میده 6 !
بعد یه چیز دیگه ، من 9 ماه KZ2 بازی کردم ، بخش تک نفره بازی رو تموم نکردم ! روز اول MW2 گرفتم از بخش تک نفره فقط 30 دقیقه بازی کردم ، Halo 3 رو بازی کردم ، فقط 2 3 روز بازی کردم و بعدش افتاد یه گوشه . من به بازی میگم بازی کردم که تهشو در بیارم مثل KZ2 یا Fallout 3 یا هر چیز دیگه .

چه جالب ! من تا حالا فکر میکردم تایتانیک ، دخترِه بود که همه باهاش حال میکردن ! برا همین هم همه با Halo حال میکنن ! lol
ادم نمیره چه چیزایی میفهمه :d

خوب بابک از نظر من آشغال ِ ولی تو دیدی بیام تو تاپیک ها علنی چیزی بگم ؟ هزار باز هزار نفر خواستن چمیدونم اینو با KZ2 مقایسه کنن .
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=22328 این تاپیک رو ببین .
یه مجله به معتبریه EDGE میاد به KZ2 با میانگین 93 میده 6 !
بعد یه چیز دیگه ، من 9 ماه KZ2 بازی کردم ، بخش تک نفره بازی رو تموم نکردم ! روز اول MW2 گرفتم از بخش تک نفره فقط 30 دقیقه بازی کردم ، Halo 3 رو بازی کردم ، فقط 2 3 روز بازی کردم و بعدش افتاد یه گوشه . من به بازی میگم بازی کردم که تهشو در بیارم مثل KZ2 یا Fallout 3 یا هر چیز دیگه .
من که همه جا گفتم مقایسه KZ و Halo کاملا اشتباهه. تنها وجه شباهت این دو بازی FPS بودنشون است. دیدی که حتی به Halo هم رای ندادم اونجا.
Edge به KZ2 داده 7 نه 6.:دی بعد این مجله کلا سلیقش خیلی خاصه که حالا بهتره اینجا دربارش صحبت نکنیم:دی
اونم شوخی کردم باو.:دی به دل نگیر.
چه جالب ! من تا حالا فکر میکردم تایتانیک ، دخترِه بود که همه باهاش حال میکردن ! برا همین هم همه با Halo حال میکنن ! lol
ادم نمیره چه چیزایی میفهمه :d
تو هم که جدیدا فقط اسپم بده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or