Halo: Reach در سبك FPS خواهد بود

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
بازي Halo: Reach چند روز پيش در كنفرانس Microsoft تاييد شد و اعلام شد اين بازي توسط استوديو اصلي سازنده اين سري يعني Bungie ساخته خواهد شد. John Schappert نايب رييس بخش Live اين شركت كه برگذار كننده اين كنفرانس بود اعلام كرد سبك Halo : Reach همانند قسمت هاي قبلي FPS خواهد بود.

haloreach1.jpg

Halo : Reach در حال ساخت توسط تيم اصلي Halo است و در پاييز 2010 به صورت انحصاري براي X360 عرضه خواهد شد. شما مي توانيد با خريد Halo : ODST در پاييز امسال به امتحان بخش Beta مولتي پلير بازي بپردازيد.

همين دور و برم علي در حال دانلود تريلر هاي E3 :biggrin1:

شما برو اون تريلر ODST كه لينكشو دادم دانلود كن :biggrin1:
اتفاقا منم در حال انجام همينكارم.:biggrin1: وايساده بودم شبانه ام فعال بشه.:biggrin1:

اونم دو سوت دانلود كردم. موندم چرا اون يدونه رو نديده بودم.:confused: خيلي شبيه به Halo 3 بود. حال كردم.
اميدورام سبك اينم شبيه به Halo 3 باشه. دوست ندارم خيلي سينماييش كنن.

اون عکسی که گذاشتی فکر کنم زمان بازی رو به قبل بیاره.. البته یک صحبتهای هم میشه که زمان بازی به گذشته بر میگرده..

آخرین ویرایش:
اون عکسی که گذاشتی فکر کنم زمان بازی رو به قبل بیاره.. البته یک صحبتهای هم میشه که زمان بازی به گذشته بر میگرده..
آره امين.
البته زمان رو به گذشته برنميگردونه، گذشته رو روايت ميكنه. يعني داستان بازي قبل از سه شماره Halo اتفاق ميفته.
داستانش هم مربوط به سياره Reach هست كه بعد از زمين مهمترين سياره انسانها بود. تو اين سياره ابر سربازهايي به نام اسپارتان آموزش ميديدن كه يكيشون مسترچيف بود. (فكر كنم تعداد اين سربازا 30-40 تا بيشتر نبود) بعد از حمله Covenant ها سياره خالي از سكنه ميشه ولي تعداد كمي كه يكيشون هم مسترچيف بود زنده ميمونند. اون عكس هم فكر كنم منظورش همين حمله Covenant هاست.
در واقع اين بازي يه Prequel است كه اگه بخواييم شماره گذاري كنيم ميشه Halo 0.:biggrin1:
بازي براساس يكي از كتابهاي نوشته شده براي Halo ساخته ميشه كه مربوط به همين نابود شدن سياره Reach هست.

یک prequel جالب جدیدا سازنده ها چقدر به prequel ها علاقه مند شدند خیلی خوبه که خود بانجی این عنوان رو می سازه واقعا یک Halo جدید به غیر ODST برای 360 نیاز بود

آره امين.
البته زمان رو به گذشته برنميگردونه، گذشته رو روايت ميكنه. يعني داستان بازي قبل از سه شماره Halo اتفاق ميفته.
داستانش هم مربوط به سياره Reach هست كه بعد از زمين مهمترين سياره انسانها بود. تو اين سياره ابر سربازهايي به نام اسپارتان آموزش ميديدن كه يكيشون مسترچيف بود. (فكر كنم تعداد اين سربازا 30-40 تا بيشتر نبود) بعد از حمله Covenant ها سياره خالي از سكنه ميشه ولي تعداد كمي كه يكيشون هم مسترچيف بود زنده ميمونند. اون عكس هم فكر كنم منظورش همين حمله Covenant هاست.
در واقع اين بازي يه Prequel است كه اگه بخواييم شماره گذاري كنيم ميشه Halo 0.:biggrin1:
بازي براساس يكي از كتابهاي نوشته شده براي Halo ساخته ميشه كه مربوط به همين نابود شدن سياره Reach هست.

فکر کنم اینطوری خیلی جالبتر بشه حداقل داستانش حماسی میشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or