Halo Pixel Force ریمیک 8 بیتی عناوین Halo !

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S0HEIL

کاربر سایت
halo-pixel-force.jpg

آیا خواهان Halo هشت بیتی هستید؟اگر جوابتان مثبت است امروز روز شماست.
BigDownload ورژن 8 بیتی بازیهای سری Halo را با نام Halo Pixel Force برای دانلود گذاشته است.
شما می توانید این ریمیک ها را از اینجا دانلود کنید.

منبع

• Like
Reactions: test84 and m0jtaba
یه بازی دو بعدی دیگه هم از Halo ساخته شده بود که 4,5 سال پیش اومد و چیز جالبی بود ! به همه پیشنهاد میکنم انجامش بدن. بازی Halo Zero که حجمش حدود 20 مگ هست.

ویرایش : یه نکته خیلی جالب توی این Halo Zero کشف کردم که 5 سال پیش بهش توجه نکرده بودم ! بازی از Reach شروع میشه !!! البته از اسمش هم مشخصه که داستانش چیه ولی بعد از اومدن Halo: Reach این موضوع میتونه جالب باشه :دی

آخرین ویرایش:
یه بازی دو بعدی دیگه هم از Halo ساخته شده بود که 4,5 سال پیش اومد و چیز جالبی بود ! به همه پیشنهاد میکنم انجامش بدن. بازی Halo Zero که حجمش حدود 20 مگ هست.

ویرایش : یه نکته خیلی جالب توی این Halo Zero کشف کردم که 5 سال پیش بهش توجه نکرده بودم ! بازی از Reach شروع میشه !!! البته از اسمش هم مشخصه که داستانش چیه ولی بعد از اومدن Halo: Reach این موضوع میتونه جالب باشه :دی
دستت درد نکنه ! خیلی عالی بود ! :d
فقط دکمه های مورد نظر رو میشه بگی که چی، چیکار میکنه ؟!
راستی زبانش انگلیسی میشه دیگه !؟ :d

دستت درد نکنه ! خیلی عالی بود ! :d
فقط دکمه های مورد نظر رو میشه بگی که چی، چیکار میکنه ؟!
راستی زبانش انگلیسی میشه دیگه !؟ :d
تو Optionـش هست دیگه! زبونش هم از اونجا میتونی انگلیسی کنی. تقریبا کنترل کامل Halo ها رو تو این هم پیاده سازی کردن:دی

بعد باحالیش اینه که همه نوع اسلحه رو میتونی برداری، و دقیقا مثل خود بازی شبیه سازی شده. مثلا اون Plasma Pistol ها (اون تفنگ کوچک ها که تیر سبز شلیک میکنند) رو نگه داری، مثل خود بازی شارژ میکنه و قوی تر میزنه:دی یا اون نارنجک پلاسمایی رو میتونی بچسبونی به دشمن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or