Halo:ODST روي 720p اجرا نمي شود

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
halo3odst.jpg

درود.

Bungie تاييد كرد كه عنوان Halo:ODST همانند Halo 3 روي 1152x640 resolution اجرا خواهد شد.

گفته شده موتور بازي همان موتور Halo 3 است اما از لحاظ تكنيكي تغییر زیادی در بازي صورت گرفته و بازي از لحاظ هنري و جنبه ظاهري تغيرات زيادي كرده و ابزار همان وسايل قديم است كه ما از آنها به شكل ديگري استفاده كرديم.

منبع

همانند HALO 3 اون دفعه که گفتند به خاطر نورپردازی شون و کمبود وقت از خیر این 80p گذشتند این دفعه چی می خوان بگن خدا داند

حتمی به این نتیجه رسیدن هوادارای این بازی به کیفیت تصویر اهمیت نمی دن
وقتی تو نسل کنسول های hd یه بازی غیر hd انها بیشترین فروش را بکنه(منظورhalo3) معلومه به این نتیجه می رسن
تازه یه خبر دیگه اینه که odst از halo3 مدت زمان بخش تک نفره اون کوتاه تره
فقط خدا نکنه سازنده ها به این نتیجه برسن که هر چی بسازن فروش می ره ونمره 10 را می گیره

آخرین ویرایش:
مسئله اصلي اين كه طرفداران Halo اصلا به دليل گرافيك تا به امروز به سراغ اين بازي نرفتند به همين دليل بازيش بعد از گذشت 2 سال هنوز يكي از پرطرفدار ترين هاست.
پايه اصلي Halo گيم پلي است براي همين كهنه نشده گرافيك عالي بعد از مدتي عادي ميشه.

من كه به شخصه به نظرم كمي اين نسخه از نسخه هاي قبل توي رنگ بندي و... جدا شده.

حتمی به این نتیجه رسیدن هوادارای این بازی به کیفیت تصویر اهمیت نمی دن
وقتی تو نسل کنسول های hd یه بازی غیر hd انها بیشترین فروش را بکنه(منظورhalo3) معلومه به این نتیجه می رسن
تازه یه خبر دیگه اینه که odst از halo3 مدت زمان بخش تک نفره اون کوتاه تره
فقط خدا نکنه سازنده ها به این نتیجه برسن که هر چی بسازن فروش می ره ونمره 10 را می گیره
ODST از اول قرار بود DLC شماره سه باشه اما بعد ها به صورت يك بازي كامل در اومد و با توجه به اينكه DLC زمانش كمتر از بازي اصلي ( توي همه جهان اينطوريه ) اومد مپ پك هاي پولي و جديد را تو بازي گذاشت كه به قيمت كامل بفروشه. از همون اول هم سازنده ها گفتند بازي كمتر از Halo3 هست و اين خبر جديدي نيست. خواهشا وقتي ميخواهيد اطلاع رساني كنيدفقط يك طرف قضيه رو نگاه نكنيد.

ODST از اول قرار بود DLC شماره سه باشه اما بعد ها به صورت يك بازي كامل در اومد و با توجه به اينكه DLC زمانش كمتر از بازي اصلي ( توي همه جهان اينطوريه ) اومد مپ پك هاي پولي و جديد را تو بازي گذاشت كه به قيمت كامل بفروشه. از همون اول هم سازنده ها گفتند بازي كمتر از Halo3 هست و اين خبر جديدي نيست. خواهشا وقتي ميخواهيد اطلاع رساني كنيدفقط يك طرف قضيه رو نگاه نكنيد.

توی e3 یه شایعه هایی بود مبنی بر اینکه بازی قراره ارزون تر از 60$ باشه حالا این شایعه به حقیقت پیوست؟

توی e3 یه شایعه هایی بود مبنی بر اینکه بازی قراره ارزون تر از 60$ باشه حالا این شایعه به حقیقت پیوست؟
اصلا از اول قرار بود بازي زير 60 دلار باشه بعد ماكروسافت گفت با توجه به گذاشتن مپ هاي پولي شماره سوم و مد جديد Firefight بازي 60 دلار فروخته ميشه

اصلا چنین چیزی نیست ... و شبیه مه نمیشه من HALO 3 رو روی تلوزیون 52 اینچ هم دیدم
مشکلی نداشت .. (فقط کیفیت TV پایین بود ..) روی مانیتور هم هیچ مشکلی نداشت
رو TV '32 خودمون هم هیچ مشکلی نداشت ... اگه ندونی فکر میکنی فول اچدیه !!

هیلو = گیم پلی و داستان و موزیک (کلا مسائلی که به گرافیک ربط داره زیاد واسه این بازی مطرح نیست)
من با وجود اینکه حتی Gears 2 و خیلی از FPS هایه مطرح دیگه رو هنوز بازی نکردم و احتمالا نخواهم کرد هنوزم هفته ای چند ساعت Halo 3 میزنم. بهترین FPS ای که تا حالا بازی کردم. اینو کسی میگه که از Wolf3D و DOOM شروع کرده و ....

اصلا چنین چیزی نیست ... و شبیه مه نمیشه من HALO 3 رو روی تلوزیون 52 اینچ هم دیدم
مشکلی نداشت .. (فقط کیفیت TV پایین بود ..) روی مانیتور هم هیچ مشکلی نداشت
رو TV '32 خودمون هم هیچ مشکلی نداشت ... اگه ندونی فکر میکنی فول اچدیه !!

رو مانیتور من کیفیت 1200*1920 اجرا میشه من اگر یک بازی رو رزولیشن 1280 بازی کنم بازی شبیه مه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or